Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Reklám
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

Bár a fat bike már az 1900-as évek eleje óta létezik, de csak a 20. század végén kezdett el igazán népszerűvé válni. Manapság pedig még inkább rivaldafénybe kerül a kerékpáros közösségben, és mi ezen egy cseppet sem csodálkozunk. A puha, csupán 0,3-2 barra fújt, ugyanakkor 10-16 cm széles külsőinek köszönhetően szinte akadály nélkül képes végiggördülni a laza talajon.

Reklám:
Reklám   

Egy szivaros számára a szivar tökéletes állapota jelenti az alapot a dohányrúd élvezetéhez, azokhoz a nyugalomban töltött hosszú percekhez, amelyeket pöfékeléssel tölt.

 


Reklám:
Reklám   

Hogy a fürdőszoba felújítása ne válhasson pénznyelő és idegőrlő rémálommá, pár dologra érdemes nagy figyelmet fordítania mindenkinek, ha átalakításon töri a fejét. Alap, hogy jól kidolgozott terv nélkül bele se kezdjen senki! Ez az otthonodban az a hely, ahol nagyon sok időt eltöltesz te és mindenki, aki ott lakik. 

Reklám:
Reklám   

Ahhoz, hogy egy cég napjaink nehéz gazdasági helyzetében nyereséges tudjon maradni, az üzleti partnereinél és az alkalmazottainál egyaránt jó benyomást kell keltenie. Ennek elérését számtalan eszközzel meg lehet valósítani, amelyek közül a céges ruha egy hatékony eszköz lehet.

Reklám:
Reklám   

Ha kidíszítjük otthonunkat, illetve a közvetlen környezetünket, akkor sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a mindennapokban. Tökéletes kellékek ehhez a kerti törpék, melyek kiválóan mutatnak az udvarban. Ha érdekel ez a lehetőség, akkor nézz körül köztük te is!

Reklám:
Reklám   

Építkezéskor vagy felújításkor mindig nehéz, ugyanakkor érdekes kihívás egy lakás vagy akár csak egy részének berendezése. Egy adott helyiség kialakításakor számtalan praktikussági, esztétikai szempontra lehetünk tekintettel, ezek mellett pedig a minőség vagy éppen az ár is perdöntő szempont lehet.

 

Reklám:
Reklám   


Aki egy kicsit is jártas a villanyszerelési eszközökben, az már biztosan hallott a fi-relékről, azaz az áram-védőkapcsolókról. Ennek tesztelése elengedhetetlen annak érdekében, hogy az eszköz folyamatosan működhessen. Szerencsére mindez nem egy bonyolult dolog, hiszen tulajdonképpen a kelléken található tesztgomb megnyomásával láthatjuk is, hogy minden rendben van-e. 

Reklám:
Reklám   

Egy gyermekes család az esetek 99%-ában együtt utazik, akár nyár van, akár tél, ez így természetes. Ugyanakkor a legtöbbször ez igencsak sok kompromisszumot kíván meg mindenkitől, hiszen figyelembe kell venni az eltérő korosztályokat, főleg, ha még a nagyszülők is társulnak a kiruccanáshoz.

Reklám:
Reklám   

Sokan irigylik a rendezvényszervezőket, azt gondolják, csodás életük van. Pedig nem igazán könnyű munkát végeznek ezek az emberek, hiszen reggeltől sokszor hajnalig kell talpon lenniük, és nagy felelősség nyomja a vállukat, de ők azt állítják: mégis megéri. Hogy miért olyan szép ez a hivatás, kiderül írásunkból.

Reklám:
Reklám   

A vásárláshoz, főleg napjaink sokszor zsúfolt és hajszolt jellegéből fakadóan megosztó az emberek hozzáállása. Van, aki kifejezetten kedveli ezt a tevékenységet, és mindenük a shoppingolás, vannak, akik a szükséges rosszat látják benne és népes azok tábora is, akik igazából a hátuk közepére sem kívánják az ezzel járó vesződséget és sokszor a tömeget.

Reklám:
Reklám   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok