Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2504, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
1234567Következő >>Utolsó

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Két személygépkocsi és egy kamion ütközött össze csütörtök délelőtt a 4-es főút 55-ös kilométerénél, Albertirsa közelében. Az ütközés következtében az egyik személyautó sofőrje a roncsba szorult, a kamion pedig az út szélére sodródott. A ceglédi hivatásos tűzoltók a roncsba szorult személyt feszítővágó segítségével szabadították ki, majd adták át a mentőszolgálat szakembereinek.

 

Közbiztonság:

 

A 35 éves férfit garázdaság és szexuális kényszerítés miatt hallgatták ki a ceglédi rendőrök.
Szexuális kényszerítés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya V. Péter 35 éves ceglédi lakos ellen.


Közbiztonság:
Cegléd   

 

 

Előzetes letartóztatásba került a 46 éves gyanúsított.
Garázdaság bűntett és testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya N. József 46 éves ceglédi lakos ellen.


Közbiztonság:

 

Kigyulladt és mintegy háromszáz négyzetméteren égett a száraz gaz, avar csütörtök kora esti órákban, Abonyban, a Ceglédi úton. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kézi szerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a területet.

 

Közbiztonság:

 

Olvasónk jelenti, hogy megint ég a Lődomb és környéke Abony Mérges nevű városrészén. Vagy az aljnövényzet, vagy a bozót gyulladt ki. Egyelőre nem látnak Olvasóink a helyszínen tűzoltóaztókat. LŐVE

Közbiztonság:

 

A mai napon a város több pontján fokozott közúti ellenőrzést tartottak rendőreink. Nagyon sokan voltak. Bízzunk benne, hogy sikerült nekik rendet tenniük a városban és kiszűrték a szabálytalankodókat. További jó munkát nekik! LŐVE

Közbiztonság:

 

Egy apa megerőszakolta a tinédzser lányát, hogy bizonyítsa jobb egy férfival a szex, mint egy nővel. A 16 éves brit lány bevallotta az apjának, hogy leszbikus, ekkor az 54 éves apa hihetetlen haragra gerjedt, majd megerőszakolta a lányát. Mindezt azért tette, hogy bebizonyítsa neki, hogy a férfiakkal jobb a szex, mint a nőkkel - írja a Mirror.


Közbiztonság:
Szex   

 

Közel 100 embert csapott be egy internetes csaló-  A Monori Járási Ügyészség kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a fiatal nővel szemben, aki mobiltelefont, X-Box játékkonzolt kínált eladásra az interneten, de csak a vételárat fizettette meg, amiért semmit nem küldött a közel 100, becsapott vevőnek.

Közbiztonság:
Ügyész   

 

 

Tisztességtelen szerződési feltételeket alkalmazott egy országos ingatlanközvetítő irodahálózat. A Pest Megyei Főügyészség egy ingatlaniroda szerződéseibe foglalt tisztességtelen  szerződési feltételek miatt fordult keresettel a Budapest Környéki Törvényszékhez.  

 

Közbiztonság:
Ügyész   

Rovatunk támogatója az ABOPOL.- Több rendbeli bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytatott több rendbeli bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt K. Ignác 36 éves dejtári, R. Attila 41 éves nagylóci, R. Tamás 44 éves őrhalmi, R. Ferencné 46 éves balassagyarmati, R. Ignácné 52 éves mohorai lakosok, és egy rendbeli bűnszövetségben elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt R. Krisztina 41 éves dejtári lakos ellen.

 

Közbiztonság:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok