Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6705, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
1234567Következő >>Utolsó

 

„Gyorsaság, kitűnő problémamegoldás, biztonság. Akár iskolánk mottója is lehetne”
– írta egy szolnoki olvasónk, aki elküldött egy rövid videót, ami a szolnoki Varga Katalin Gimnáziumban készült, és az látható rajta, hogy az iskolát elérte „a karácsonyi hangulat, a leszakadt plafon kitámasztására szolgált rudat immáron karácsonyi girlandok díszítik”. ITT nézhető meg a video

Közbiztonság:
Abony   

 

 

Részletes adatok
Név KEREPECZKI CINTIA
Születési családi és utónév KEREPECZKI CINTIA
Nem Nő
Születési hely BUDAPEST 08
Születési dátum 2003-03-09
Állampolgárság MAGYAR
Születési ország MAGYARORSZÁG

Közbiztonság:
Abony   

Vigyázzanak magukra és egymásra, rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy kukoricát szállító teherautó kedden reggel a 4-es főút 64-es kilométerénél...

Közbiztonság:
Abony   

 

Di­rekt nyug­dí­ja­sokra utaz­nak


Ké­mény­sep­rő­nek adják ki ma­gu­kat a csa­lók Jász-Nagy­kun-Szol­nok me­gyé­ben. Akit csak tud­nak, le­vesz­nek pénzre, mond­ván, hogy az el­len­őr­zés­nek ára van. Németh Ádám tájékoztatása szerint az „álkéményseprőknek" nincs megfelelő szaktudásuk egy kémény ellenőrzéséhez, megtéveszthetik az embereket és tevékenységükkel hamis biztonságérzetet kelthetnek.

Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt a 40-es út 25-ös kilométerénél, Cegléd közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba hajtott, személyi sérülés nem történt. 

Közbiztonság:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.-Lesodródott az útról és egy vízzel telt árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnapra virradóra Abony és Kőröstetétlen között. A gépkocsiban négyen utaztak, közülük ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. 

Közbiztonság:
Baleset   

veroniq - 2018.11.26. 09:56

 

Olvasónk: Működik-e még a "Parkolj Hülyén Rovatod"? Küldenék 1- db képet 2 autóról (Péntek Penny Parkoló). Ha Ön is lát hasonló jelenséget, kérjük küldjön képet ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közbiztonság:
Parkolás   

Több hónapnyi, alapos nyomozást követően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével 2018. november 21-én több szolnoki helyszínen kutatást tartottak. - írja a Police.hu. 

Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a Janik Autósiskola- Két személygépkocsi, egy kisbusz és két kamion ütközött össze szerdán este a 405-ös és a 4-es főutak kereszteződésében. Az ütközés következtében a személyautóba egy ember beszorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak.

A monori hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd a ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. 

Közbiztonság:

 

A Szolnoki Rendőrkapitányság 16010/2163/2018. bűnügyi számon súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Közbiztonság:
Szolnok   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek meyik a kedvenc nagy áruházlánca?
   
 COOP 
 REÁL 
 CBA 
 SPAR 
 LIDL 
 ALDI 
 TESCO 
 AUCHAN 
 PENNY MARKET 
 Valami egészen más 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok