Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6284, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
1234567Következő >>Utolsó

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Már tegnap beszámoltunk a történtekről a rendőrség segítségével. Most a tűzoltóság beszámolóját olvashatják a szomorú esettel kapcsolatban. Vigyázzanak magukra és egymásra! Személyautó és egy kamion ütközött össze hétfőn délután 4-es főút 80-as kilométerénél, Abony közelében. Az ütközés következtében a gépkocsi kigyulladt, a sofőrje a roncsba szorult, az életét megmenteni már nem lehetett, a helyszínen elhunyt.

 


Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- A személygépkocsi sofőrje meghalt abban a balesetben, amelyben egy autó kamionnal ütközött a 4-es főúton, Abonynál – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Közbiztonság:
Abony   

 

A Budakörnyéki Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak az előzetes letartóztatására, aki Dunakeszin elgázolt egy zebrán áthaladó nőt, majd megállás nélkül továbbhajtott. A férfi úgy vezetett, hogy kábítószert fogyasztott. A sértett belehalt a balesetben elszenvedett sérüléseibe.

 

Közbiztonság:
Ügyész   

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel Abonyban, a Nagykőrösi úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak.

Ha Ön bajban van, hasonló baleset történt Önnel, hívja a következő telefonszámot: 20- 9787-074, ennél a balesetnél is ő segített menteni!

A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autókat, majd biztosították a helyszínt.

Közbiztonság:

 

Hamarosan 24 órás sebességellenőrző razziát tartanak az utakon a rendőrök, de hogy pontosan hol, arra még várják az ötleteket.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva a magyar Rendőrség 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – végez.

Közbiztonság:

 

Kedves Olvasónk, aki a képeket küldte be nekünk, nagyon bízik abban, hogy nem fog úgy összeroskadni ez a ház a Szent László úton, hogy rádől valakire, és az balesetet szenved, vagy talán életét veszti.

 

 

Közbiztonság:
Abony   

 

A Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki pillangókéssel fenyegetőzve rabolt ki egy 16 éves fiút és egy férfit Monoron.
A bűnügy vádlottja 2017 karácsony este felfigyelt egy férfira és két fiúra Monoron, egy sörözőben. Elhatározta, hogy megszerzi a telefonjukat. 

Közbiztonság:
Ügyész   

 

Lesodródott az útról, majd egy kerítés oszlopának ütközött egy személygépkocsi kedden délelőtt Cegléden, a Külső Budai úton. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a gépjármű forgalmi akadályt okozott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd drótkötél segítségével a járművet az oszlopról lehúzták, a tulajdonosának átadták.

 

Közbiztonság:
Baleset   

 

A Monori Járási Ügyészség jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett orgazdaság bűntette
miatt emelt vádat azzal a gyömrői férfival szemben, aki egy autómárkába tartozó, 11
lopott gépkocsit szerzett meg, szerelt át és adott el.

Közbiztonság:

 

Breaking! Ismét baleset történt Abonyban, a városközpontban. Olvasóink elmondása szerint egy személyautó ment fel a rendőrség közelében a Százforintos bolt épületénél a járdára, és elütött egy fiatal hölgyet! Jobbulást kívánunk a sérültnek, a baleset egyéb részleteiről nincsenek információink! L

Közbiztonság:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeret Ön Abonyban élni?
   
 IGEN, nagyon 
 Hát, kis szódával elmegy 
 Egyre kevésbé szeretek itt élni! 
 Nem szeretek itt élni! 
 Nem élek Abonyban, de nem is szeretnék 
 Nem élek Abonyban, de szeretnék 
 Hol van az az Abony????? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok