Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6661, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn este Jászkarajenő külterületén. Az ütközés következtében az egyik autó felborult, a benne utazó három ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

Közbiztonság:

 

Múlt héten több Olvasónk is jelezte, hogy Abony Mérgesnek nevezett városrésze felől valami félelmetes hangerősségű daj- daj hallható, melynek következtében képtelenek voltak éjszaka nyugovóra térni. Volt aki elmondta, hogy már nem bírta tovább a zene hangerősségét úgy este tízkor, mert másnap öt órakor kelnek, ezért betelefonált a rendőrségre, hogy csináljanak már valamit. A fülsikekítő zenebona főként cigányzene, és lagzis repertorából állt.

Közbiztonság:

 

Több hozzátartozó is azzal szembesült, hogy jelentős károk keletkeztek szeretett családtagjaik sírjaiban. Szomorúan nyugtázták a töténteket. A múlt hét végi vihar sajnos egy nagy fát döntött ki, melynek következtéken az ráesett a sírokra és összetörte őket. Lapunk úgy tudja, hogy ezekre a sírokra sajnos nincsen biztosítás.

 

Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Mint megírtuk, három autó ütközött a 4-es számú főút 67-es kilométerszelvényében pénteken, kora hajnalban. A Cegléd külterületén bekövetkezett balesetben egy férfi, egy nő és egy kisgyermek vesztette életét, a mentők hat embert kórházba szállítottak. A rendőrség szerint reggel oldották fel az útzárat. 

Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Három ember a helyszínen életét vesztette és többen megsérültek egy balesetben a 4-es főúton Cegléd közelében pénteken hajnalban – közölte a rendőrség a honlapján. 

Közbiztonság:
Baleset   

 

Kigyulladt és teljes egészében égett egy kisteherautó és annak rakománya hétfőn kora délután a 4-es főút 70-es kilométerénél, Cegléd közelében. A ceglédi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. 

Közbiztonság:
Abony   

 

Országos hír lett  ismét a miabonyunk cikkéből. Pár napja megírtuk, hogy : a Református Temetőnél incidens történt. Lövöldöztek a vadászok, aiikre kihívták a rendőrség munkatársait. Olvasónk elmondta, hogy egy rokkant kocsis bácsi rendőrt hívott, mert a vadászok eszetlenül lövöldöznek és félt a temetőbe bemenni. Teljes cikk IDE kattintva

 

A BORS Online írja:

Mint azt a Bors a helyi vadásztársaságtól megtudta: a szombatihoz hasonló eset nem az első.

– Így igaz, a napraforgótáblában végeztünk vadkárenyhítő vadászatot, mert a balkáni gerlék tönkretesznek mindent – mondta lapunknak Lőrinczi László, az Abonyi Újvilág Vadásztársaság elnöke. 

Közbiztonság:

 

Lapinformációink szerint a Református Temetőnél incidens történt. Lövöldöztek a vadászok, aiikre kihívták a rendőrség munkatársait. Olvasónk elmondta, hogy egy rokkant kocsis bácsi rendőrt hívott, mert a vadászok eszetlenül lövöldöznek és félt a temetőbe bemenni.

Közbiztonság:
Abony   

 

Nem nyugszanak a kedélyek Szolnokon: a helyiek még mindig azon tanakodnak, vajon hogyan történhetett a június végi szörnyű mentősbaleset. Az autót vezető G. László ugyanis tapasztalt mentősofőr volt, a szakmában töltött hosszú évei alatt még csak egy koccanása sem fordult elő. Június végén mégis elvesztette az uralmat a Debreceni úton haladó mentőautója felett, és belecsapódott a szemből érkező menetrend szerinti autóbuszba. 

Közbiztonság:
Abony   

 

Olvasónk küldte be az itt látható képeket, melyek a Hold utca 7-ben Abonyban készültek. Ezúton szeretném kérni az ingatlan tulajdonosát, hogy ha szeretné ekerülni a több százezres bírásgot, méltóztasson a hétvége folyamán a terület parlagfű mentesítéséről gondoskodni.

Közbiztonság:
Abony   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok