Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Miabonyunk"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2019.07.18. 17:09

 

Napról napra friss információk, képek VIDEO felvételek láthatók, hallhatók, olvashatók a MiAbonyunk.hu facebook oldalán, melyet olvasóink jelzéseinek megfelelően szerkesztünk. Önökért dolgozunk, Önöknek segítünk! Látogasson el Ön is oldalunkra! Kattintosn IDE! Érdmes, mert mindig érdekes! Oldjuk meg közösen a Város problémáit! Legyen végre ez egy olyan település, melynek igazán van Gazdája! Elég volt a nihillből! 

Különvélemény:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.15. 14:43

A Ceglédi Panoráma képe NEM illusztráció, valóban ők azok!

A múlt héten országosan nagy vihart kavart egy hírünk arról, hogy Cegléden migránsnak néztek turistákat. Akkor olyan információt kaptunk, hogy a fiatal férfiak egy sportoló csapathoz tartoznak és csak átutazóban voltak Cegléden. Mint kiderült ez nem igaz. Sőt, a tucatnyi arab férfi most is Cegléden lakik.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.17. 19:59

 

Szeptember 17-én Nagykőrösön az Arany János Kulturális Központban lakossági fórumot tartott Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációs államtitkára. Fő téma az október 2-i országos népszavazással kapcsolatban a migránskérdés volt. Az államtitkár beszélt arról, hogy 2015-ben 1,5 millió migráns érkezett az Európai Unió területére.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.15. 10:36

 

Egy hor­vát te­le­ví­zió­csa­torna adta hírül, hogy Ma­gyar­or­szá­gon ke­resz­tül ju­tott el Fran­cia­or­szágba az egyik ter­ro­rista. Azt nem tudni, hogy hány napot töl­tött az or­szá­gunk­ban az Isz­lám Állam ter­ror­szer­ve­zet egy­kori tagja. A merényletek egyik helyszínén egy szíriai útlevelet találtak a hatóságok, melynek tulajdonosa Magyarországon keresztül érkezett Franciaországba. A férfit a horvátországi opatovaci sátortáborban regisztrálták.

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.04. 22:05

A 100 millió forintot meg nem haladó adóalaprész után nulla százalék marad a reklámadó mértéke, az adóalap 100 millió forintot meghaladó része után pedig 5,3 százalék lesz valamennyi adóalany esetén a kormany.hu-n hétfőn közzétett módosító javaslat szerint. A reklámadóról, illetve a társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvényeket módosító javaslat alapján a reklám-közzététel adóköteles megrendelése után alkalmazandó 20 százalékos adó 5 százalékra mérséklődik.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.10. 19:48

PÖRGESSE FEL ÖN IS FORGALMÁT VELÜNK!

Válassza Ön is Abony

legolvasottabb internetes oldalát!

Elege van a hirdetésre kidobott tízezrekből?

Kérdezze meg a  többieket, miért hirdetnek nálunk

Bennünk nem fog csalódni!

Napi több ezer olvasó! Facebook-os megosztások!

FOTÓK, ingyenes szaktanácsadás

Kérje ingyenes extra tavaszi ajánlatunkat:

szerkesztoseg@miabonyunk.hu

30/9-670-313

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

Hunter - 2015.01.01. 09:35

Közélet:
 0 Hozzászólás    

Sem az abonyi önkormányzati adóemeléseket, sem pedig az új adónemek bevezetését nem szavazta meg Mészáros Lászlóné, az abonyi Jobbik önkormányzati képviselője, a helyi Jobbik elnöke. Az indok egyszerű, a következőket mondta lapunknak a Jobbik első abonyi asszonya: „ Én azért nem szavaztam meg, mert nem gondolom, hogy ahol 400 olyan ember van, akit a közmunkaprogramban kell foglalkoztatni, ott ezt az összeget be tudnák maradéktalanul fizetni a családok anélkül, hogy az ne hiányozna a családok megélhetőségéből.

Politika:
JOBBIK   
 6 Hozzászólás    

Volt egyszer, és van is egy MiAbonyunk honlap, mely már bő 9 éve adja Önöknek a legfrissebb híreket és információkat, Tabuk nélkül Abonyról, Abonyért, a kistérségről is. Bizonyára sok Olvasónknak szerzek örömöt azzal, hogy a korábbi évek képeiből válogatok. Most először következzék 2007 októbere, birkózó sikerekkel, Futabonnyal, október 23-i ünneppel, a régi zeneiskola programjával és a volt JANO kúriájában megtartott kiállításról, meg persze a régi Könyvtárépület remek programjáról, egyebekről. Mindenről, ami akkor hét esztendővel ezelőtt történt Abonyban. A képek közt „ szó lesz „ arról is, hogy lehetett volna akár körforgalom is a Városkapunál, ezt kedves Olvasónk tervezőprogrammal meg is álmodta anno. A képek közt lesznek vidámak, és szomorkásak is, hiszen minden napi közéletünk szereplői között többek már nem lehetnek köztünk. Képgaléria IDE kattintva

Abony retro:
 0 Hozzászólás    

Az alábbiakban Olvasónk rövid, tömör levelét teszem közzé mindenfle kommentár nélkül:

" Megköszönöm Veronik hősies helytállásodat, az októberi Nagyabonyi honvédő háborúban , és Abonyi lakosságnak az éberségét , hogy időben felismerte a városunkra leselkedő veszélyt , és nem engedte hogy az idegen szivűek csellel és rágalmazással elfoglalják városunkat . ABONYI "

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok