Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Miabonyunk"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.17. 11:46

Az alábbiakban Olvasónk rövid, tömör levelét teszem közzé mindenfle kommentár nélkül:

" Megköszönöm Veronik hősies helytállásodat, az októberi Nagyabonyi honvédő háborúban , és Abonyi lakosságnak az éberségét , hogy időben felismerte a városunkra leselkedő veszélyt , és nem engedte hogy az idegen szivűek csellel és rágalmazással elfoglalják városunkat . ABONYI "

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.17. 15:06

A www.miabonyunk.hu élt a törvény adta lehetőséggel és felvetette magát azon sajtótermékek körébe, ahol hivatalosan is lehet politikai hirdetéseket elhelyezni, az önkormányzati választások alkalmával. Így a MiAbonyunk online lett az egyedüli, abonyi bejegyzésű internetes sajtótermék, ahol ez megtehető. Áraink a „ földön járnak „, egyenes arányban vannak a hirdetések hatékonyságával. Amennyiben valós igény mutatkozik a MiAbonyunk nyomtatott számainak megjelentetésére is, mi készen állunk. Hivatalosan a nyomtatott változatban is lehet fizetett politikai hirdetéseket elhelyezni. Ezen kívül Abonyban a Kincskeresőben és a Két Torony Magazinban hirdethetnek mindazok, akik nyomtatott formában is szeretnének eljutni a lakossághoz.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.18. 00:57

A lényeg a részletekben rejlik, tartja a mondás, és ez valóban így is van. Kistérségünk egyik általam legkedveltebb falujába vezetett utam, ahol az itt látható két képet készítettem többek között. Egy nemes épületről, melyet így nem sokan látunk. A helybéliek bizonyára kitalálják majd, melyik épületet is díszíti ezen szobor és persze a míves óra. Szeretettel küldöm mindenkinek. Ne csak nézzenek, hanem lássanak is! Érdemes!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.24. 22:45

Kedves Olvasónk kétségbeesve telefonált hétfőn délután, hogy a Gyulai iskola kerítésénél egy gyönyörű menekülő, nagy testű teknősbéka található. Szegényke, nagyon rémültnek tűnt. A kedves Olvasók visszatartották őt, míg megérkezem. Vittem magammal kisfiamat is, aki boldogan segédkezett nekem a teknősmentő akcióban. Hiába no, nem unalmas az életünk. Egyszer egy kutyus, máskor egy teknős. Boldogan segítettem, azonnal felugrottam a számítógép mellől, és menet közben máris telefonáltam Tóth Ádámnak, hogy befogadná-e őt az abonyi magánállatkert. Hamarosan hívott, hogy igen, és közösen beazonosítottuk a pórul járt szépséget, egy mocsári teknős szabadult el. Megtudtam, hogy befogadják ugyan, de sajnos, ha a tóba kerül, akkor nem biztos, hogy ki lehet venni onnan, lehet, hogy nem találja meg a tulajdonos.

Közélet:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.27. 19:33

Több abonyi dolgozót is érintett az eset, de persze nem ők csinálták.. - Miután hétfőn már a harmadik fenyegetést kapta az üzem egy hónapon belül, kedden rendőrök kezdték meg a ki- és belépő dolgozók átvizsgálását.

Kedden reggel csak rendőri átvizsgálás után léphetnek be a dolgozók a kecskeméti Mercedes-gyárba – írta a baon.hu egy olvasói bejelentés alapján. Általában a be- és kiléptetést a gyár biztonsági őrei végzik, a dolgozóknak és a vendégeknek detektoros kapun kell átmenniük érkezéskor és távozáskor is. A most elrendelt szigorított beléptetésre azért van szükség, mert hétfőn ebben a hónapban már harmadszor kapott bombafenyegetést az autógyár. Ebből a háromból két esetnek azonban már elfogták a gyanúsítottját.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.07. 14:31

A MiAbonyunk egyedüli abonyi kiadású internetes honlapként szerepel az Állami Számvevőszék által közzétett listában. IDE kattintva ez elérhető.  Ebben a választási kampányban csakis azon médiumok közölhetnek politikai hirdetést, melyek az ITT és IDE kattintva elérhető listában szerepelnek. A listában számos hirdetési újság szerepel, így az összes Szuperinfo is, de abonyi kiadású nyomtatott hirdetési újság egy sem. Egyedül az Abonyi Két Torony regisztrált be, mely időszakos nyomtatott újság.  Nem szerepel a listában az Önkormányzat lapja, az Abonyi Napló sem. Amennyiben egy kiadvány regisztrációval rendelkezik a Magyar Nemzeti Médiahatóságnál, az én olvasatomban nyomtatott sajtóterméknek minősül, és az ÁSZ regisztráció nélkül nem jelentethet meg politikai hirdetést az országgyűlési képviselő választás kampányában.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.25. 14:23

Keresd a kis boltokban, Abony legszabb dohányboltjában és italdiszkonjában, a SPÁTEN-ban, a COOP-ban, a TESCO-ban és persze Jáger Zsoltikánál, a falu hírmondjónál is! 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.04. 21:23

Keresse a legjobb helyeken! A SPÁTEN-ben Abony legszebb trafikjában, a COOP-ban, a PÉK ABC-ben a kisboltokban és persze Jáger Zsoltikánál a falu hírmondójánál is!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.30. 23:24

Netezők körében végzett nemzetközi Ipsos felmérés szerint elsősorban az interneten tájékozódunk, ha új márkákról és termékekről szeretnénk többet megtudni. Bármekkora felülettel találkoznak is, a marketingesek mindjárt azon kezdenek morfondírozni, miként hasznosíthatnák. Reklámoztak már tojáson, fürdőszobapolcokon és az emberek homlokán is. Amikor azonban tudatosan járunk utána egy új márka vagy termék kapcsán különböző információknak, általában könnyebben hozzáférhető helyeken értesülünk az újdonságokról.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.21. 20:10

Keresse a COOP-ban, a PÉK ABC-ben, a Tesco-ban, a kisboltokban, Jáger Zsoltinál! Több oldal abonyi hírrel

Programok:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok