Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Miabonyunk"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2011.09.09. 13:21

A mai napon a MiAbonyunk irodájában szeretettel fogadtam Tündit, aki az ezredik MiAbonyunk regisztrált felhasználónk lett. Ő a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközép Iskola tanulója és Jászkarajenőről jár hozzánk Abonyba iskolába. Természetesen a kis tárgyjutalom sem maradt el, hiszen egy elismerő oklevelet készítettünk neki, valamint két nagyon szép tollal is megleptem Őt. Elmondtam, hogy azért kapja ezeket, hogy legyen mivel kommentgelnie nekünk továbbra is. Köszönjük, hogy Olvasnak bennünket: Lőrinczy Veronika főszerkesztő

Közélet:
Abony   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.27. 09:30

MiAbonyunk babák galéria

Megújult köntöst kapott a Miabonyunk babái oldal. Mostantól a könnyebb navigálást segítve képgalériaként működik, minden baba képe külön mappába kerül. A mappák pedig abc sorrendben következnek. A képekhez fűzött megjegyzések is hamarosan láthatóak lesznek.

Segítség a navigáláshoz, ha szükség lenne rá

Babafotókat a miabonyunkbabak@gmail.com postafiókra várjuk

Új babák a galériában:

Beviz Fruzsina Bodzsár és Telek
család csemetéi
Hubik Kristóf és Roland Molnár Melinda
Közélet:
Baba   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.08.23. 01:41

Képgalériához kattints a képre!

Programok:
 7 Hozzászólás    

matek - 2011.08.22. 15:27

A videot köszönjük ellikének a kameramannak , Thomasnak ki összevagdalta és aláfestette valamint a helyszínt biztosította, és természetesen a szereplőknek :)

Programok:
Programok   
 16 Hozzászólás    

admin - 2011.06.23. 13:37:11

 

Reklám:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.07. 14:08:31

Kérdezi ezt több Olvasónk. Nos, először is szeretném megköszönni napi mintegy 3000 olvasónknak, hogy velünk tartanak és a www.miabonyunk.hu internetes hírportálon követik nyomon az eseményeket. Köszönjük mindazoknak is, akik rádiónk adását is hallgatják. Üzenem mindenkinek, hogy a MiAbonyunk rádió mindaddig lesz hallható, amíg én magam vagyok a főszerkesztő és a tulajdonos. Kiemelném, hogy ez nem egy ideiglenesen elérhető lehetőség. Továbbra is jó olvasgatást, nézelődést és rádiózást kívánok Abonynak és a környék lakosságának. Valamint mindazoknak, akik más országokban hallgatnak bennünket. A MiAbonyunk Rádió ugyanis az egész világon hallható!

 

LŐVE

 

Itt hallhatsz bennünket most is:  http://www.miabonyunk.hu/cikkek/2011/04/07/MiAbonyunk_radio!_Hallgass_minket!

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.27. 18:16:46

Kedves Olvasóink!


Ma este fél kilenc tájékán egy kis ízelítőt kaphatnak mindabból, amivel készültünk Önöknek az elmúlt hetekben. Érdemes lesz gépközelben lenni, hiszen Önökhöz fogunk szólni!


Lőrinczy Veronika, főszerkesztő

Közélet:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.17. 11:45:34

A tegnapi napon meglehetősen parázs vita bontakozott ki honlapunkon, melynek eredője az lett, hogy kénytelen voltam korlátozni két cikknél a hozzászólásokat. Ugyanakkor lehetőséget teremtettem a vita folytatására, külön cikkben. Viszont, ezúton szeretném szíves figyelmét felhívni minden felhasználónak, hogy ne válasszon magának olyan nick nevet, melyet a későbbiekben moderálni leszek kénytelen. Ez vonatkozik a „ mocskosnácik „ kifejezésre, álnévre, hiszen azt gondolom, hogy ez gyűlöletkeltésre alkalmas. Így például törölni lennék kénytelen a büdöskomcsi vagy a rohadtjobbikos álneveket is. A „ mocskosnácik „ felhasználó nevét moderáltam, ezúton mn néven fut. Megértésüket köszönöm: Lőrinczy Veronika, főszerkesztő

 

Íme az irányelveink erre nézve:

Különvélemény:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.16. 20:52:48

Üdv Mindenkinek. A kommenteket a rendőrséggel kapcsolatos cikkekből nem töröltem, zároltam. A közbiztonsággal kapcsolatos fórumnak nincs vége. Itt lehet írni. De! Nincs helye az alpári stílusnak és a full- rasszista megnyilvánulásoknak. Most jöhetnek ide a kommentek. Hiszen azok a cikkek egészen másról szóltak, szólnak. Kérek mindenkit, hogy tanúsítson önmérsékletet!


Üdvözlettel: Lőrinczy Veronika, főszerkesztő

Különvélemény:
 90 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.04. 22:06:58

 MiA múlt: Visszajöttek  régi oldalak!

 

Nos, egy kis meglepetés, kedves Olvasóinknak. Visszarendeződnek lassan a MiAbonyunk régebbi verziói is. Íme egy kis múltidéző, a kísérleti, de ezerszer feltört joomla oldal és az azt ideiglenesen ezek után kiváltó drupal oldal. Ezeket már nem lehet kommentelni, de a tartalmakat megmentettük az utókor számára. Jogos lesz a kérdés, hogy hol van az ŐsMiAbonyunk. Nyugalom, ez is megvan, csak az állománya akkora, hogy feltöltése hosszabb időbe telik majd. Sajnos az adatbázis szerver adatai már nem állnak rendelkezésünkre. Addig is jó csemegézést mindehhez. Lőrinczy Veronika főszerkesztő

 

Fent a MiA múlt menüpontban megtalálod az oldalakat, de láthatod itt is őket:

 

http://www.miabonyunk.hu/archiv/jomabonyunk/

 

http://www.miabonyunk.hu/archiv/drupal/

Közélet:
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok