Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Miabonyunk"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2012.06.02. 09:48

Tetszik vagy nem tetszik? Ez itt a kérdés. Olvasóink külön kérésének megfelelően állt vissza az a rend, mely szerint az egyes hozzászólásoknál lehet tenni tetszik vagy nem tetszik jelet. Vannak olyan Olvasóink, akik ennek túl nagy szerepet tulajdonítanak. Viszont ezek az olvasók nekünk nagyon fontosak, hiszen értékes anyagokkal, kommentekkel színesítik meg kis közösségünk mindennapjait.

Különvélemény:
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.02. 09:45

125

Különvélemény:
Blogok   
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.02. 09:06

Az elmúlt időszakban látogatottságunk jelentősen növekedett, erről ad képet a google analytics statisztikája. Íme, az elmúlt hónap és az ezt megelőző hónap hivatalos jelentése. Nagyon kevés oldal az, mely az olvasottsági adatokat is közzéteszi, de mi ilyenek vagyunk, mert ez a MiAbonyunk tabuk nélkül. Jóban és rosszabn együtt a lakossággal! Több, mint 18.000 egyedi látogató, 63.569 látogatás, 178.614 oldalmegtekintés. Ezek a tények, köszönjük a megtisztelő bizalmat! Lőrinczy Veronika főszerkesztő.- Kattints a címre a részletekért!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2012.05.09. 16:47

Ma délután a Radák út szélén találtak egy szomorúan sirdogáló kulccsomóra. A becsületes megtaláló nem tudott érzéketlenül elmenni mellette, megállt, megkérdezte hol vannak a szülei, de sajnos a kulccsomócska nem tudta megmondani. Épp szunyókált mikor egyszercsak arra riadt fel, hogy az úttestre zuhan, és mire észbe kapott, már ott is hagyták. A hős megtaláló felkarolta és behozta ide a MiAbonyunk irodába, itt megmosdattuk, megetettük, kicsit megnyugodott és bizakodóan várja szeretteit. 

Citrom-díj:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.08. 14:58

Régen nem közöltem ststisztikát, most megteszem. Hálásan köszönöm meg, hogy velünk tartanak. Mind Olvasóinknak, regisztrált felhasználóinknak, mind pedig hirdető partnereinknek. Az elmúlt egy hónapban 18.052 személy látogatta meg ezt a webhelyet, ez az egyedi látogatók száma, 61.007 látogatás történt, ami azt jelenti, hogy átlagban is 2.000 a nézettségünk. Köszönöm szépen mindazt a jót is Önöknek, amit nap, mint nap kapok. Ezért érdemes dolgozni. Lőrinczy Veronika főszerkesztő, katt a címre!

Különvélemény:
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.08. 12:26

Példa nélküli eset a következő. A kurucinfo cikkemet néhol átírva átvette, sok helyen beillesztve a roma és cigány szavakat. Ezt ezek után egy másik médium is leközölte. Megláttam és a durvított verzió miatt próbáltam kapcsolatba lépni a szerkesztőkkel. Igazán azt sérelmeztem, hogy az átírt szöveg nem az én agyszüleményem és kértem, hogy az eredetit használják és ne a kurucos cikket, hiszen ez azt a látszatot kelti, mintha én cigányoztam volna, vagy interjúalanyom, aki nem mellesleg köztiszteletben álló polgármester. Mivel nem sikerült zöld ágra vergődnöm az internetes oldallal, ebből egy cikk született. Erre ma reagált a főszerkesztő, akinek levelét változtatás nélkül teszem közzé.  Kuruc cikk ITT   MiA cikk ITT

Különvélemény:
 3 Hozzászólás    

admin - 2012.04.25. 17:30

Ma délután 4 órakkor találták ezt a 2 kulcsot a Hunyadi úton. A megtaláló behozta szerkesztőségünkbe, mi pedig várjuk a gazdáját. Mivel nem mindig van nyitva irodánk előzetes megbeszélés alapján át lehet venni nálunk. Tel: 06309670313 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.24. 17:23

Örömmel értesítem kedves Olvasóinkat, hogy ezek után a MiAbonyunk oldalain lehet szavazni a kommentekre, azaz lehet „ lájkolni „ és más közösségi portáloktól eltérően lehet azt is mondani, hogy nem tetszik valakinek a másik ember kommentje, tehát nálunk van „ diszlájkolási” lehetőség is. Köszönjük segítőnknek Hunternak ezt a lehetőséget és kedves Olvasóinknak pedig jó használatot, kellemes szórakozást kívánunk szeretettel: Lőrinczy Veronika főszerkesztő

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

admin - 2012.03.22. 09:08

Gondolkodott már azon, hogy miért hidetnek

nálunk egyesek folyamatosan?

Elege van a feleslegesen reklámokra,

az ablakon kidobott pénzből?

Hatékony, olcsó, rugalmas, gyors! Nálunk megéri!

Reklám:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.25. 22:30

 Kedves Olvasóink!

Ezentúl még több aktuális programot kínálunk Önöknek Abonyból és környékéről, melyet állandó helyen, az oldal jobb oldali részén, fent egy csokorba gyűjtünk Önöknek. A rendezvények többségének látogatása ingyenes. A repertoárban szerepelnek sport, kulturális, testedzéssel és oktatással kapcsolatos programajánlatok. A külön menüpontra azért lett szükség, mert olyan sok rendezvényt és programot ajánlanak nekünk Olvasóink, hogy egy egész címlapot is meg lehetne velük tölteni. Ezek után nem lesz helyhiány, minden rendezvényt megjelenítünk. Hamarosan a MiAbonyunk oldal is átalakul szerkezetileg és összesen 24 plusz 4 hírt olvashatnak a címoldalon nap, mint nap. Köszönjük megtisztelő bizalmukat, köszönjük, hogy olvasnak bennünket! Programokat és témaajánlatokat ide küldhetnek nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Lőrinczy Veronika, főszerkesztő

Közélet:
Abony   
Programok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok