Mi Abonyunk - Nekünk mindenki számít!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.06.02. 09:48

Tetszik vagy nem tetszik? Ez itt a kérdés. Olvasóink külön kérésének megfelelően állt vissza az a rend, mely szerint az egyes hozzászólásoknál lehet tenni tetszik vagy nem tetszik jelet. Vannak olyan Olvasóink, akik ennek túl nagy szerepet tulajdonítanak. Viszont ezek az olvasók nekünk nagyon fontosak, hiszen értékes anyagokkal, kommentekkel színesítik meg kis közösségünk mindennapjait.

Ha megnézik, akkor nem egyes személyeknek, hanem egyes véleményeknek szólnak a kis piros vagy zöld jelek. Engem is sokszor leszavaznak az olvasók, de én nyíltan vállalom mindezt. Annak érdekében, hogy Ketila és Ellike is vígan tovább kommenteljen és küldjön nekünk mindenféle érdekes és értékes anyagot, most megszavaztatom, hogy legyen- e tetszésnyilvánítási lehetőség az egyes hozzászólásokhoz. Szeretném, ha a pokol ezzel kapcsolatban nem szabadulna el, mert már előre hallom Ellike negatív megnyilvánulásait. Sajnálom, hogy az utóbbi időben neki már semmi sem tetszik. De ez a szavazás például kifejezettem az ő kedvéért jött létre. Én magam is kíváncsian várom az eredményt. Hozzátéve, hogy más oldalakkal ellentétben nekem nincs lehetőségem a szavazások kimenetelét befolyásolni, mert az informatikus ezt így alkotta meg.

Lőrinczy Veronika, főszerkesztő

Különvélemény:
 17 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Ezért fizetik a lakók a súlyadót?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
a téma nem annyira izgi

veroniq -

2012.06.05. 11:57:59

Megmutatom, hogy ezt a  cikket mennyien olasták és azt is, hogy egy másikat mennyien. Nem kommentálom. Az első oldalfénykép erről szól, a második pedig TYB cikkéről.

Leírom...

tyb -

2012.06.05. 11:14:31

Nem kifejezetten el-LIKE kedvéért jött létre a szavazás. Király De, talán teljesen felesleges is itt a vetyengés, hisz nem a tetszés-indexnek van jelentősége, hanem a vélemények, közösségformáló erejének. Az pedig tagadhatatlanul van. Az oldal olvasottságára is tekintettel, azt hiszem bizton állíthatjuk, hogy reprezentatív az olvasói minta, úgymint a vélemények is. Pro és kontra hangoznak el - a kommentelőtől függő - minőségben különféle álláspontok, melyek lehetnek a közösség (olvasói közösségünk) többségének tetsző, vagy nem tetsző megnyilvánulások. Ha bevallja a kommentelő, ha nem a like-dislike jelek egy egészséges kritikát is jelentenek a szerző felé. Nyilván aki nem képes az itteni közösségnek tetsző (lájkolt) vélemények megfogalmazására, az vagy lép innen, vagy csendes olvasója marad az oldalnak. Már, ha annyira önérzetes, hogy képtelen hosszú időn keresztül feldolgozni az itt deviánsnak, vagy ha úgy tetszik különcnek ítélhető véleményére "bökött" kritikákat.

 

Azt pedig már erőteljes hülyeségnek tartanám, ha azt is fel kellene tüntetni, hogy ki a lájkoló és ki a diszlájkoló egy-egy komment esetében.

 

Mindenki megnyugtatására ezúton közlöm, hogy  a lájkok - majomka majomkodásszerű összeesküvés-elméletéhez némileg igazodóan - természetesen manipulálhatók. Pontosabban egy felhasználó többször bökhet, hisz az IP alapú szűrés következtében a dinamikus IP-azonosítóval rendelkező többség, akár naponta is kifejtheti ily módon tetszését, vagy nem tetszését egy-egy komment kapcsán. Mi a szerkesztőségben nem tudjuk és nem is akarjuk a zöld és a piros jelecskék számát átírni, növelni, vagy csökkenteni. Persze a saját szavatainkat akár naponta mi is leadhatjuk. 

 

S itt, elárulok egy titkot... Én le is adom! Király 

 

Szép "lájkos" napot kívánok minden olvasónak! 

 

TYB 

Kényes téma...

ellike51 -

2012.06.05. 10:22:17

és nem érdekelnek a címek.

 

Én csak annyit várok el joggal, hogy valaki írja már le: nem kifejezetten az én kedvemért jött létre a szavazás és valóban még a kérésem ellenére se került be a kérdésbe a dislájk (azt se tudtam mi volt régen).

 

Ennyi.

Főnökasszony!

Süllő -

2012.06.05. 09:56:19

Légyszíves add meg az utóbbi X év alatt innen kirekesztettek és kiutáltak elérhetőségeit, hadd meséljenek Ellikének...

Jó ez a gumicsont...

Oszt pont...{#emotions_dlg.facebeard}

Ha mindenki számítana

ellike51 -

2012.06.04. 23:10:28

akkor nem az jött volna ki, hogy a szavazás például kifejezetten az ő kedvéért jött létre.


Ismétlem, én nem kértem semmilyen tetszik/nemtetszik szavazást. Sőt pénteken a cikk megjelenése után mindjárt jeleztem is, milyen aggályaim vannak, miért nem szerepel a dislájk még a címben sem vagy a lehetőségek között? Nem lett megemlítve, de már hallom valaki hangját... így jó oszt pont.

 Szeretném, ha ez leírva is itt meg lenne említve, mint helyreigazítás, hogy valójában én nem kértem semmilyen szavazást, ez csak valaki ötlete volt. Azt, hogy miért nem került be a listára kérésem ellenére sem a dislájk azt most sem értem.


Ma tisztázódott, milyen előzményei voltak - az általam korábban sem ismert - lájk/dislájk újbóli bevezetésének, kik kezdeményezése is volt valójában.  A lájkok pedig? Elméletileg (!) nem manipulálhatók csak, de elég egy ingyenes körtelefon vagy ímél... vagy egy jó munkahely ahol több gép is van, mint... ahol több gépe annyit nyom ahány gép van. 

Annyit mindenesetre tud nyomni, hogy a piros bütykök elvegye azok kedvét, akik más véleményt formálnak, mint a zárt közösség véleménye. Ami tény, jó közösség, ahogy fogalmazta ... mindjárt tudtok zárni.

Egy jó szűrő is ez a lájk/dislájk... szűrő a más véleményt alkotók részére.

Blogot szerettem volna... de így? - korábban jeleztem már miért nem, talán ha az is átalakul (a blogíró legalább nem kap piros bütyköt...)

 

Kommentjeim sora nem illik a képbe, mert zömmel személyre szólnak a piros bütykök - lásd a tegnapi bütyköket.

 

Nem tudom az eddigi x év alatt hányan és miért távoztak kirekesztve (kiutálva) vagy önként a honlaptól?

Ők talán tudnának mesélni.

 

És befejezésül talán Veroniq is elismeri, hogy nem az én kérésemre és kedvemért volt mindez a szavazás.

Jó éjt Mindenkinek!Like,Dislike, Ellike.

S.pataki -

2012.06.03. 13:10:35

Kedves Országjáró Nagy Barátom, ellike51!

Nagy harcos is vagy! Jól teszed! Így csinálja az a harcos, aki szereti a töltött káposztát, és az egyéb finomságokat, a férfiaknak való finom pálinkát, a természetet a hűsítő tópartját.

Már egy ideje figyelem ezt a piros bütykös „mánia” körüli kialakult állásfoglalásokat. Kedves Barátom írd meg nékem, hogy melyik like, milyen színűt óhajtod, nyomok néked annyit, amennyit csak tudok, csak a Te kedvedért! Amikor először találkoztam -e írott szöveg nélküli vélemény, tetszésnyilvánítási javaslatoddal , akkor még nem találtam a szóban forgó bütyköket. Most elégtételt kaptál bevezették. Te is a véleményed szoktad megírni, ezért, ha másként fogja fel valaki a mondanivalód, azért Neked nem kell kivonulni, ezért ne menekülj a kizárást hangoztatva, hiszen ez nem egyszerű.Neked itt a helyed ezen a közösségi oldalon, látod, a jó ötletek beválnak. Nekem tetszik a lehetőség.

Éppen ezért Én javaslom Veronikának annak meggondolását, hogy fokozzuk, illetve bővítsük ki –e tetszésnyilvánítást egy fokozattal. Még pediglen az Ellike kifejezéssel, ami azt jelentené,

hogy a „leges-leges legjobb”.

Légy üdvözölve: l.m.f.

huh wazze

Tárgyilagos -

2012.06.02. 22:42:04

Mint írtam is eddig semmit se zavart hogy a kommentjeimet hány piros és zöld díszíti,de ha ez tényleg ennyire jelentős lett akkor csak heccből nyomok eztán mindenkire annyi pirosat amennyit csak a gép enged.....biz' Isten jó játéknak tűnik.....Markó Feri:gyerekek vagyunk...(lehetünk)

Piros bütyök

Markó Ferenc -

2012.06.02. 19:40:33

"Nyugdíjas veteránok", nagy élettapasztalattal.

Isten bizony rosszabbak vagytok mint a gyerekek!

Hagyjátok már azt a "piros bütyköt" a francba. Had nyomogassa aki akarja.

Szerintem már csak azért is, hogy bosszantsanak benneteket.

Üdv. Feri barátotok.

Annak fogod fel

ellike51 -

2012.06.02. 19:32:25

aminek akarod.

Becsöppentem ide, értelmes gondolatokkal találkoztam amiket meg lehetett osztani Veletek. Ennek örültem még akkor is, ha csak a 23. vágány életem napjaiban ez a honlap.

Nem üldözési mánia, félre ne érts. 

 

Ha nincs e honlap és nem írok véleményt akkor is életem teljes.

Van elismertségem; itt a városban elismerték és értékelték civil tevékenységemet, országos szinten is több elismerést kaptam - túrázóktól és a Szövetségtől.

Nem kértem, adták. Értékelték amit tettem a (turista)társadalomért.

 

Ezek után kellenek nekem a piros bütykeitek? 

Már ne haragudj, de van önérzetem, hogy ne az üldözési mániával vádolj meg.

 

Isten Veled, Isten Veletek!

 

Akkor

ketila -

2012.06.02. 19:25:21

legyenek fontosak a piros bütyköt nyomogatók!

 

Viszlát!

Ne köszönd...

Süllő -

2012.06.02. 19:17:23

Ellike lassan úgy érzem (talán nem egyedül), üldözési mániád van. De kérlek ne haragudj, ezt én nem akarom és nincs is kedvem megoldani. Ha tetszik az oldal maradsz, ha nem, akkor nem. Oszt ennyi. Üdv {#emotions_dlg.sullo} 

Köszönöm

ellike51 -

2012.06.02. 18:39:53

de azért az is furcsa, hogy nyomja valaki a b-t és nagy valószínűséggel piros bütyköt nyom... (magyarul hátba bök késével) 

Kétszínű már az egész világ, de így érdekes!

(Az érdekekről nem is beszéltem...)

Tudod {#emotions_dlg.sullo} az a baj, hogy azért találták ki ezeket a bütyköket ... Hunter szerint ... , hogy ne kelljen kommentelni véleményével és elég legyen a lájk vagy dislájk(?)

Uram bocsá! Merje már nevét is adni valaki a véleményéhez! Én meg azt mondom!

 

Az a szemétség, hogy valakik a névtelenségbe burkolózva - egy dolog, hogy szavaznak - de emberi sorsokban döntenek napjainkban szerte az országban. Névtelenség tanár ellen, pap ellen polgármester ellen?

Aláírást gyüjtünk, hogy ... hány hasnév van a hitelesítők előtt amikor azonosítják?

 

Itt pedig szerintem legyen lájk, ha már a kérdés erről szól és a többség így akarja, megértem és tudomásul veszem.

 

Dislájkról itt most nem volt szó, de ha azt is akarja a többség én békésen távozom csakúgy, mint mások. Még kitiltani sem kell, mert úgy érzem senkit meg nem bántottam. Azt pedig, hogy tükröt tettem valaki elé?

Hát Istenem. Csak a véleményemet írtam le, ami ugye itt nem tilos, erre éppen Te hívtad fel figyelmemet.

Hadd legyek az első szavazód...

Süllő -

2012.06.02. 18:09:09

Ellike, a szavazatom: b.

(ez nem erről szól ) {#emotions_dlg.sm}

Akkor hogy is van ez?

ellike51 -

2012.06.02. 17:53:12

Nem az általam felvetett téma, a nem tetszikről volt a szavazás, így ezzel részemről az eredmény magáért beszél, nyilván a tetszésről - mint a feltett kérdésben is szerepelt - volt szavazás!

 

Többek között én is a piros bütykök ellen voltam, mint tudjátok - erről pedig itt szó sem volt még alternatív formába sem, tehát vagylagosan sem.

 

Egyszerűbb lett volna a kérdést úgy feltenni - ha már mindenáron legálisan és kitiltás nélkül szeretnétek megszabadulni tőlünk (tudom, csak egy gombnyomás lenne...) - hogy szeretnének-e a kedves olvasók megszabadulni az utóbbi időkben ... fogalmazó ellikétől?   

 

a. igen

 

b. nem

 

c. csak akkor, ha nem fogalmaz kritikus hangnemben...

Wooowww...

Süllő -

2012.06.02. 13:35:31

{#emotions_dlg.big}

Hja a szavazást

ellike51 -

2012.06.02. 13:28:58

az igen, de nem így ebben a formában. Ilyen kérdést ami csak a tetszikről szól? 

Ki szeretné, azt, hogy nem tetszik véleményt is lehessen adni a hozzászólásokhoz?

Én erre gondoltam a megszavaztatáskor.

A többit már a másik cikknél leírtam. Tehát a mostani szavaztatás csak a tetszésről szól, a nem tetszés meg sincs említve benne. 

Kedvemért?

ellike51 -

2012.06.02. 13:10:10

nem emlékszem, hogy kértem volna?

Az első perctől ellene voltam a piros bütyköknek... no jó - valóban - cikiztem, hogy gyüjtöm a pirosakat....

 

Hogy lehet ezt kifejezetten az ő kedvére jött létre szavakkal értelmezni?


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok