Mi Abonyunk - Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.08.30. 20:36

 

A mai napon, 2022.08.30.-án folytatódott az a per, melyben Antal- Láng Edina egykori kétszeres képviselő- jelölt jelentett fel több, mint 10 személyt, még 2020. májusában. A perben összesen 9 fő érintett valójában. Őket tudta a nyomozó hatóság „felderíteni”. Antal- Láng Edina eddig összesen hat pert bukott el.

Bűnösnek nyilvánították őt becsületsértés és rágalmazás miatt, a másik négy, általa kezdeményezett eljárásban Antal- Láng Edina beadványait elutasította a bíróság. Minden ítélet jogerős. Van amelyik még a tárgyalást sem érte meg....


Ennek ellenére, az „abonyi feljelentő fantomként” elhíresült nő nem adja fel. Saját Facebookos bejegyzése szerint négy pert indított, és éppen egy újabb per ügyiratán „munkálkodik'. Antal- Láng perlekedő „pályafutása” során mintegy 30-40 abonyit jelentett fel, mert a Facebookon megírták neki kommentben a véleményüket.

 

Antal nem tanult abból, hogy kétszer elítélték már, tovább vegzálja az abonyiakat. Napi gyakorisággal helyez ki posztokat, melyek a városvezetés munkáját kritizálják.

 

Antal- Láng Edina közszereplővé való minősítését kérte Lőrinczy Veronika, valamint a korábban beadott viszonvádat is fenntartotta. Így Antal ebben a perben is vádlott lett.


Bár Antal kézzel- lábbal tiltakozik az ellen, hogy őt közszereplővé minősítsék, a vonatkozó jogszabályok szerint az. Ezt erősíti az, hogy Antal a napokban jelentette be, hogy indul a soron következő önkormányzati választásokon, valamint egy olyan nyilvános csoportot működtet, melynek van mintegy 500 tagja, és havonta mintegy 15.000 fő nézi annak bejegyzéseit.

 

Idézet Lőrinczy Veronika ma a Ceglédi Járásbíróságra beadott beadványából:

 

Az Alkotmánybíróság még 2018-ban pontosította a közszereplő fogalmát. E szerint nem a jelenleg elfoglalt pozíciója tesz valakit közszereplővé, hanem a közélet befolyásolására önkéntesen gyakorolt hatása.

 

„A közszereplői minőség megállapítása mindig egyedi mérlegelés kérdése. Jellemzően nem az a meghatározó szempont, hogy az érintettnek mi a státusza, hanem az, hogy a közügyeket érintő nyilvános vitában önkéntes elhatározása folytán vált-e a közélet alakítójává.”

 

Antal- Láng Edina MSZP-s képviselő- jelölt volt 2014-ben, majd függetlenként indult az önkormányzati választásokon. Ezt 2019-ben elveszítette, azonban azóta is aktívan befolyásolja a közéletet. Tette ezt a fenti ügyben tett feljelentésekor, és napjainkban is. Nem régiben hivatalosan is bejelentette, hogy indul a 2024-es önkormányzati választásokon. Tette ezt az általa szerkesztett Két Torony Klub nevű nyilvános csoportban, ahol napi gyakorisággal boncolgat közéleti témákat, kritikai észrevételekkel illeti a jelenlegi kormánypártot, és Abony város jelenlegi városvezetését, illetve személyemet, nagy nyilvánosság előtt.

 

Áttekintve ezen konkrét ügy magánvádló által becsatolt dokumentumait, kommenteket, bejegyzéseket, szeretném kihangsúlyozni, hogy ezek mindegyike- még azok is, amiket mások tettek- értékítéletek, illetve az Alaptörvény szerinti véleménynyilvánítások Antal- Láng Edina „munkásságával” kapcsolatban. Véleményem az, hogy semelyik sem alapoz meg semmiféle bűncselekmény elkövetésének még a gyanúját sem. „

 

A mai tárgyaláson a bírónő hangsúlyozta, hogy szeretné mielőbb lezárni ezt az ügyet, kiemelte, hogy kit, mivel is vádol Antal., mellyel a magánvádló és egyben vádlott, Antal- Láng Edina egyet is értett.

 

A per október elején folytatódik. Az ügyben eljáró bírónő kihangsúlyozta, hogy az ügyet szeretné lezárni, a fenti tárgyalás után a következő tárgyalási napon végre, ítélethirdetéssel.


Nem elhanyagolható tény az sem, hogy Antal pár nappal ezelőtti posztjában „kicsit hitleres” minősítéssel illette Pintér Sándor Belügyminiszter egyik intézkedését, mint ahogyan az sem, hogy a magánvádló abonyi nő tisztes dolgozó nőket, férfiakat, apákat, gyermekes anyákat, apákat jelentett fel, miközben ő maga hosszú évek óta nem rendelkezik stabil munkahellyel...

 

Saját – bíróságon korábban elmondott - állítása szerint ő már nem akar dolgozni, eltartja a férje, neki az a célja, hogy leszázalékolják.

 

Bízunk benne, hogy győz az igazság!

Lőrinczy Veronika
főszerkesztő

 

  Önök véleménycikket olvashattak.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Ezért fizetik a lakók a súlyadót?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok