Mi Abonyunk - Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.04.09. 08:48

 

Elbukott a sötét oldal. Győztek a kormánypártok a 2018-as országgyűlési képviselő választásokon. A FIDESZ- KDNP elsöprő győzelmet aratott, mely egyben a Magyarság, és a demokrácia ünnepe is. Soha ennyien nem mentek el szavazni még, minden szempontból rekordot döntött a részvétel. Még az elemzők sem tudták, hogy kinek is sikerült elérnie ezt a 70 % feletti részvételt. Az ellenzék magának tudta be, már tapsolta és ünnepelte magát. Aztán kiderült a nagy igazság: A Fidesz- KDNP mellé álltak a még bizonytalanok. Itt is, és országosan is. Miattuk volt a nagy arány, felébredtek, akik valóban szeretik Hazájukat.


Soha ilyen gusztustalan, agresszív és fenyegető kampányt nem folytatott még az ellenzék. Már attól is rettegni kellett, ha valaki nyíltan felvállalta azt, hogy a FIDESZ- KDNP -t támogatja. Iszonyatosan alpári stílusban tombolva estek neki a kormánypárti híveknek a Jobbik támogatói, tagjai. Fenyegető SMS-sek, telefonhívások, megalázó személyes találkozások, pillantások vártak a csendes többségre, azokra, akik a magyarság mellett álltak ki, és Orbán Viktorra és jelöltjeire szándékoztak szavazni. Sokak meg sem mertek nyilvánulni, nem akarták elárulni, hogy kire szavaznak. Engem is mindennek elhordtak, személyeskedve, mint főszereksztőt. Házam kapujával szemben Volner plakát került a választási kampány hajrájában. Egy kis csendes mellékutcában lakom, sehol máshol ilyen helyre nem tettek plakátot. Szomszédaim felháborodása hatalmas volt. Én személy szerint nagyon köszönöm a Jobbiknak a „ gondoskodást „, hiszen ez a fénykép nem készülhetett volna el, ha nem kapok egy személyre szabott Volnert. Nagykőrösön a múlt héten egy „ kedves „ hölgy, a helyi Jobbik rajongója, Zágráb Nándor és Ábrahám Tibor embere talált meg az utcán. Rám ordított, amikor a gyalogátkelőhelyen haladtam át, hogy szedjem a lábam, mert „ véletlenül „ még elgázol valaki.


Aztán nem gázoltak el, ám Magyarország, a Magyarok átgázoltak a szó átvitt értelmében a gyűlölködő Jobbikon. Azon a Jobbikon, amelyik már akkor megbukott, amikor irányt váltott, és cukipárttá varázsolta magát. Eltűnt a radikalizmus. Így aztán a Jobbik radikális támogatói elfordultak a párttól, Vona Gábortól. Jobbikos tollakkal szavaztak a FIDESZ- KDNP-re a volt gárdisták, betyárseregesek, és erre bíztatták azokat, akik egy szép, élhető Magyarországot szeretnének továbbra is.


A sötétség nem győzhetett, a Haza nem bukott el. A kampánynak vége. A mesének is, na meg a Jobbiknak. Gratulálok a győzteseknek! Parányi porszem vagyok csupán a gépezetben, de sokan voltunk ilyenek. A fogaskerekek csikorogni kezdtek, és megakadtak.


Köszönöm mindazoknak, akik a kampány során kiálltak mellettem, kitartottak mellettem. Köszönöm a megtisztelő bizalmat. Barátaimnak, ismerőseimnek, családomnak, munkatársaimnak és első sorban szerelmemnek, Páromnak, aki mindenben támogatott ezen a nehéz úton, életében először átélve mellettem a kampány minden pillanatát, és izgalmát.


Szeretettel gratulálok a győzteseknek, Földi László országgyűlési képviselőnek és kívánok neki erőt, egészséget, kitartást!


Lőrinczy Veronika főszerkesztő
 

Különvélemény:
 4 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Ezért fizetik a lakók a súlyadót?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Vera megmondja?

biga -

2018.04.13. 01:00:31

Ezeket az örömteli híreket melyik Vera mondja?

Az a Vera mondja amelyik az önkormányzati választásokon a KDNP jelöltje (Magyar Gábor) helyett a "sorosbérenc" Bajnai Gordon korábbi képviselőjelöltjét(Romhányiné) támogatta, vagy az a Vera mondja amelyik a 2002-es választások előtt magánbeszélgetésekben Orbán Viktort cigányozta?

El kéne dönteni...

 

Orbán őrjőng.

TATU -

2018.04.12. 05:03:52

Nemzeti választási iroda elnöke végül nagy nyomás hatására beismerte valóban csalás történt. Annak ellenére, hogy az elnök 1 milliót kapott fizetésén felül a 2018-as választások gondnélküli lebonyolítására. Valóban az informatikai rendszer megállításával nyultak bele a Fidesz javára. Orbán őrjőng és elutasít, az bíztos újra fogják számolni a szavazatokat, hogy mikor az iroda szerint a Jobbik több szavazatot kapott mint a Fidesz. Kb. 70 körzetből érkeztek be hamisított adatok.

Az aljasság ára.

TATU -

2018.04.11. 05:09:25

Több terület jelezte a szabálytalanságot de a fityest sikerként könyvelte, Az aljas és hazug szónoklatok ármánykodás hazudozás az ország megvesztegetése, ezt nevezem. Most valóban szabadkezet kaptak a további lehetőségekhez mert ügye skandálja teljes felhatalmazás mihez az ország további kifosztásához és a sok barom becsapott még tapsikol is neki. Csaodálkoznak, hogy megnő a kivándorlás. Ijesztgetnek félelembe tartják a lakosságot így lehet bolondítani a népet már aki beveszi.

hmmm

leho -

2018.04.10. 10:35:44

Kedves szerkesztő asszony!!!! Sajnálom hogy ilyen lett ez a honlap,UNDORITÓ!!!!!

hová lett a tényeken alapuló hirközlés???A pártoktól független Mi Abonyunk??

Komolyan !!! Mért kell ez ?

Köszönöm ! Üdv T.

( ja igen,a kb.:2,5 millió ember magyar van csak??ezen el kellene gondolkodnia.)


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok