Mi Abonyunk - Elbukott az abonyi notórius feljelentgető
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2024.01.02. 11:24

Antal- Láng Edina korábbi politikai szereplőnek meglehetősen érdekes elképzelési vannak a demokráciáról és a szólásszabadságról.

Mondhatni, diktatórikus demokráciában él, mely számára azt jelenti, hogy a vele egyet nem értőket sorra jelentette fel a bíróságon. Ténykedése, folyamatos, bíróságra beadott hazugságai azonban – finoman szólva sem- vezettek eredményre, mert immár minden általa indított pert jogerősen elveszített. Ha jól számolom, összesen tíz esetben vesztett.

 

Ebből kétszer mondta ki jogerősen a bíróság, hogy ő BŰNÖS.

Az egyik esetben Járdány Vanda önkormányzati képviselő nyert ellene pert, becsületsértés miatt, a másikban e sorok írója, Lőrinczy Veronika Abony város sajtóreferense nyert Antal- Láng Edina ellen rágalmazási pert. A másik nyolc esetben Antal perelt be másokat, de mindegyiket elbukta. Az év végén újabb fordulat állt be az „antali perek” folyamában. A feljelentő fantomként is elhíresült korábbi MSZP-s színekben induló képviselő jelölt, Antal- Láng Edina egy perben tizenegy tisztességes, becsületes abonyit perelt be.

 

Az első fokon eljáró Ceglédi Járásbíróság korábban ítéletet hirdetett, és kimondta, hogy a feljelentettek nem követtek el bűncselekményt. Antal asszony azonban nem nyughatott, ezért mindenféle mondvacsinált kifogással, hazugságokkal megspékelt irománnyal fellebbezett a döntés ellen. Munkásságának folyománya az lett, hogy a másodfokon eljáró hatóság, a Budapest Környéki Törvényszék ítéletében jóváhagyta az elsőfokot, és kimondta, immáron jogerősen, hogy senki sem követett el bűncselekményt, amikor közösségi platformokon válaszolt Antal- Láng Edina agresszív, gyűlölködő posztjaira és kommentjeire.

 

A kihirdetett jogerős ítéletet az érintettek mintegy karácsonyi ajándékként kapták meg múlt év végén. Ebből is kiderül, hogy Antal nem áll a helyzet magaslatán, nagyfokú memóriazavarról és jogban való járatlanságról tesz tanúbizonyságot. Különösen izgalmasnak nevezhető az a rész, melyben eljárási hibát szimatol, és sérelmezi, hogy Lőrinczy Veronika sajtóreferens ügyét az ügyészséghez tette át az eljáró bíró. Nos, Antal maga kérte, szinte követelte a Ceglédi Járásbíróságon, hogy „zaklatás” miatt ellenem az ügyészség folytasson eljárást, ne a bíróság. A ceglédi vezető ügyész korábbi megkeresésemre válaszolva arról tájékoztatott, hogy nem vagyok semmilyen eljárásnak alanya. Tehát Antal fröcsögéseit az ügyész eljárás nélkül visszadobta.


Nézzük akkor a többiket. Tizenegy személy ellen – bízom benne, hogy jól számolom és nem még több- folyt a per, engem ugye kivetett belőle a feljelentő, másik három személy ellen, idézem a jogerős döntést: „Az elsőfokú határozatnak …. vádlottak vonatkozásába hozott megszüntető végzése ellen nem éltek az arra jogosultak, így az első fokon jogerőre emelkedett.” Magyarul: Antal észre sem vette, hogy három személyt már előzetesen felmentettek.

 

Marad ugye akkor hét személy. Közülük az egyik Járdány Vanda önkormányzati képviselő. A rá vonatkozó rész a jogerős ítéletből: „Járdány Vanda megnyilvánulásaival összhangban helytállóan jutott arra a bírói okfejtésre, hogy azok olyan negatív értékítéletek a magánvádló tevékenysége kapcsán, melyek büntetőjogi relevanciával nem bírnak.” Magyarul: A képviselő asszony csak válaszolt a rázúdított gyűlölködő megjegyzésekre, melyhez joga van.

 

A többi hat abonyit szintén felmentették, tekintettel arra, hogy megnyilvánulásaik nem merítik ki a becsületsértés törvényi tényállását.

 

A „Megmérettél és könnyűnek találtattál” bibliai idézet jut eszembe a feljelentő ténykedéséről, azaz ennek a jelentése a szakirodalom szerint: nem feleltél meg az elvárásoknak, elbuktál, távoznod kell.

 

Az ügynek ugyan vége van, de Antal ellen két másik eljárás folyamatban van a Ceglédi Járásbíróságon. Az egyikben egy magánszemély jelentette fel, a másikban Járdány Vanda Önkormányzati képviselő tett ellene feljelentést közösségi oldalon, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt. Az ellene indított perek januárban folytatódnak. Antal azt ígéri közösségi csoportjában, hogy továbbra is folytatja idén is ténykedését, és beszámol perekről, ítéletekről. Kíváncsian várjuk, hogy milyen gyűlölet cunamit zúdít ismét az internet népére, és persze azt is, hogy elinduljon ismét az önkormányzati választásokon....

Lőrinczy Veronika

(Önök vélemény cikket olvashattak.)
  

Különvélemény:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Ezért fizetik a lakók a súlyadót?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok