Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6150, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Rendőrség"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.03.14. 10:10

Ahogyan napunk arról beszámolt Önöknek, egy kötekedő idegen riogatta az autósokat Törtelnél. A cikk IDE kattintva olvasható. Az üggyel kapcsolatban a legilletékesebbet kerestem meg, András Tamás rendőrségi szóvivőt, aki lapunk kérdésére elmondta, hogy a hivatkozott esetről a Ceglédi Rendőrkapitányságra bejelentés válaszadásomig nem érkezett, majd így folytatta:


Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.20. 15:49

 

Bejárta a Facebookot a videó, őrjöngenek a netezők. A rendőrség reagált.
Facebookos állatvédő csoportokban kezdett el terjedni az a videó, amelyen jól látható, hogy egy rendőr ököllel belebokszol egy fehér színű, kis termetű állatba, majd a szolgálati autója csomagtartójába hajítja. Folytatás, video IDE kattintva

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.07. 20:39

 

Lapunk nem hivatalos információi szerint Abonyban hivatalos személy elleni erőszak történt, magyarul, egy ember megverte a rendőröket is. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.14. 13:30

Rovatunk támohatója a JANIK Autósiskola.- Mint ahogyan arról facebook oldalunkon reggel beszámoltunk, összeütközött egy megkülönböztető jelzést használó mentőautó és egy személyautó vasárnap reggel Abony külterületén...

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.29. 14:28

Rovatunk támogatója az AboPOL- Tisztelt Érték(leltár) tulajdonos!

Sajnos a legszigorúbb óvintézkedések ellenére sem lehet 100 %-os biztonsággal szavatolni a lopás és betörés elleni védelmet. 

Közélet:
Vadászat   
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.16. 14:07

 

Mondjunk nemet az erőszakra!


A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja elnevezésű emléknapot a nők elleni erőszak felszámolásáért küzdő aktivisták már 1981 óta minden évben november 25-én tartják. E napon ölték meg a Mirabal nővéreket – a Dominikai Köztársaság emberi jogi aktivistáit – Rafael Trujillo dominikai diktátor parancsára.

A nők ellen világszerte követnek el nemi erőszakot, családon belüli erőszakot és az erőszak egyéb formáit. Az ENSZ közgyűlése 1999. december 17. óta nyilvánította ezt a napot a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napjává. Az ENSZ felkérte a kormányokat és nemzetközi szervezeteket, hogy ezen a napon figyelemfelhívásul szervezzenek programokat.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.07. 08:34

 

A PMRFK az alábbi tájékoztatást adta a tegnapi, Cegléden történt halálesettel kapcsolatban: Az Ön által kérdezett helyszínen egy nő természetes úton vesztette életét, így halálának körülményeit a rendőrség a továbbiakban nem vizsgálja. Ellentétben a megjelenttel, a halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Tisztelettel: Pest Megyei Rendőr- főkapitányság

Korábbi cikkünk IDE kattintva olvasható

A cikkben lévő többi dolog sajnos igaz... de a nő természetes halállal halt meg.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.25. 09:05

 

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.
Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Béla 34 éves kocséri lakos ellen.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.15. 12:43

 

 

Az elmúlt évben Magyarországon 16 627 személysérüléses közúti közlekedési baleset történt, melyben 607 ember vesztette életét.
A balesetek leggyakoribb oka a sebességtúllépés, amikor gyorsabban megyünk, mint a megengedett, vagy gyorsabban haladunk, mint az az adott helyzetben (pl. esőben, ködben, fagyban) biztonságos lenne. Nagyon gyakori baleseti ok az elsőbbségi szabályok megszegése, a kanyarodási szabályok be nem tartása, ezek mögött pedig sokszor a figyelmetlenség húzódik meg. Csökken az ittas vezetés miatti balesetek aránya, de még mindig több, mint 8%-os. A drog hatása alatt való vezetés ugyanekkora kockázatot jelent.
Ugyanakkor a legtöbb baleset meg is előzhető!
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.01. 11:05

Büntetőügy miatt nyomoznak a zsaruk, súlyos testi sértés az ok. Miderről hivatalos választ kaptam: Hatóságunkhoz érkezett megkeresésére hivatkozva tájékoztatom, hogy az Ön által említett időpontban a rendőrök egy testi sértés kapcsán intézkedtek Abonyban. Az ügyben a büntetőeljárás folyamatban van.


 

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön elmegy szavazni április 8-án?
   
 IGEN 
 Még nem tudom, lehet 
 NEM 
 Mert szavazás lesz? 
   
Eredmény
Programok

Itt a választási étlap

 

Földi László lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Pest megye 12. számú választókerületében.


 

Az LMP vezetősége is jóváhagyta Földi Áron – korábbi ceglédi önkormányzati képviselő, most megyei közgyűlési képviselő – jelöltségét. ( Jobbra )


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok