Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Rendőrség"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.12.29. 14:28

Rovatunk támogatója az AboPOL- Tisztelt Érték(leltár) tulajdonos!

Sajnos a legszigorúbb óvintézkedések ellenére sem lehet 100 %-os biztonsággal szavatolni a lopás és betörés elleni védelmet. 

Közélet:
Vadászat   
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.16. 14:07

 

Mondjunk nemet az erőszakra!


A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja elnevezésű emléknapot a nők elleni erőszak felszámolásáért küzdő aktivisták már 1981 óta minden évben november 25-én tartják. E napon ölték meg a Mirabal nővéreket – a Dominikai Köztársaság emberi jogi aktivistáit – Rafael Trujillo dominikai diktátor parancsára.

A nők ellen világszerte követnek el nemi erőszakot, családon belüli erőszakot és az erőszak egyéb formáit. Az ENSZ közgyűlése 1999. december 17. óta nyilvánította ezt a napot a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napjává. Az ENSZ felkérte a kormányokat és nemzetközi szervezeteket, hogy ezen a napon figyelemfelhívásul szervezzenek programokat.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.11.07. 08:34

 

A PMRFK az alábbi tájékoztatást adta a tegnapi, Cegléden történt halálesettel kapcsolatban: Az Ön által kérdezett helyszínen egy nő természetes úton vesztette életét, így halálának körülményeit a rendőrség a továbbiakban nem vizsgálja. Ellentétben a megjelenttel, a halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Tisztelettel: Pest Megyei Rendőr- főkapitányság

Korábbi cikkünk IDE kattintva olvasható

A cikkben lévő többi dolog sajnos igaz... de a nő természetes halállal halt meg.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.25. 09:05

 

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.
Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Béla 34 éves kocséri lakos ellen.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.15. 12:43

 

 

Az elmúlt évben Magyarországon 16 627 személysérüléses közúti közlekedési baleset történt, melyben 607 ember vesztette életét.
A balesetek leggyakoribb oka a sebességtúllépés, amikor gyorsabban megyünk, mint a megengedett, vagy gyorsabban haladunk, mint az az adott helyzetben (pl. esőben, ködben, fagyban) biztonságos lenne. Nagyon gyakori baleseti ok az elsőbbségi szabályok megszegése, a kanyarodási szabályok be nem tartása, ezek mögött pedig sokszor a figyelmetlenség húzódik meg. Csökken az ittas vezetés miatti balesetek aránya, de még mindig több, mint 8%-os. A drog hatása alatt való vezetés ugyanekkora kockázatot jelent.
Ugyanakkor a legtöbb baleset meg is előzhető!
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.01. 11:05

Büntetőügy miatt nyomoznak a zsaruk, súlyos testi sértés az ok. Miderről hivatalos választ kaptam: Hatóságunkhoz érkezett megkeresésére hivatkozva tájékoztatom, hogy az Ön által említett időpontban a rendőrök egy testi sértés kapcsán intézkedtek Abonyban. Az ügyben a büntetőeljárás folyamatban van.


 

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.29. 18:50

 

Kedves Olvasónk elmondta, hogy a mai napon délben helyszínelők jártak Abonyban, a SPAR-ral szembeni, évek óta egyre csak romló állapotú félkész téglaháznál. A hatalmas dudvás " dzsungelben " vizsgálódtak a rendőrség munkatársai, egy férfi és egy nő, kesztyűben. Az ok nem ismert egyelőre. LV

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.26. 20:04

 

Kiskorúak zaklatása és megrontása miatt szeretett volna feljelentést tenni egy ceglédi nő, de nem tudott, a helyi kapitányságról ugyanis - állítása szerint - cinikus indokkal elküldték a rendőrök. A nő panaszt tett a Független Rendészeti Panasztestületnél.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.06. 21:10

 

Szakorvos - BRFK Egészségügyi Osztály
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései alapján felvételt hirdet a BRFK Humánigazgatási Szolgálat Egészségügyi Osztály állományába, teljes munkaidejű szakorvos munkakör betöltésére.

Munkahely megnevezése: Budapesti Rendőr-főkapitányság
Címe: 1139 Budapest, Teve u. 4-6.
Besorolás: IJ
Bérezés: Kjt. alapján megegyezés szerint
Egyéb béren kívüli juttatás: Cafetéria és BKK bérlet
Munkaidőrend: hivatali

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.06. 20:51

 

Mi is az a szelfi? Önfotó, vagyis olyan fénykép, amit szerzője önmagáról készít.

Vannak alkalmak, amikor bár látványos lenne, de kifejezetten veszélyes szelfit készíteni. Mégis sokan vállalják a kockázatot egy jól sikerült fotó érdekében, pedig tisztában vannak annak kockázatával. A jelenség hátterében az állhat, hogy a szinte mindennapossá váló közösségi oldalak használata mellett az emberek érzelmileg is érintetté válnak, szeretnének minél vonzóbb képet kialakítani magukról, ennek érdekében pedig hajlandóak nagyon messzire is elmenni. Készült már szelfi a rio de janiero-i Jézus szobor tetején, repülőn kényszerleszállás közben, vagy meredek szakadék szélén egyensúlyozva.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok