Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Rendőrség"
Első<< Előző71727374757677

veroniq - 2011.01.12. 10:19:18

Cikk lelőhelye, médiapartnerünknél: www.panorama-online.hu

 

Íme a Ceglédi Rendőr Kapitányság területén történt bűncsekemények heti összegzése. Karán verekedés, Ceglédbercelen a vonaton rablás, csalók az interneten!

 

Az elmúlt héten ismét szerencsésen alakult a bűnügyi helyzet területünkön, átlag alatti bűncselekmény számot regisztráltunk. Hasonlóan jól alakult a kiemelt bűncselekmények helyzete is, ugyanis mindössze kettőről szereztünk tudomást.

 

Az egyik esetben két férfi verekedett össze Jászkarajenőn egy családi konfliktus alkalmával, melynek eredménye 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülés lett.

A másik eset egy rablás, mely Ceglédbercel környékén a vonaton történt. A hazafelé utazó sértettet vette körbe három ismeretlen személy, és értékeinek átadására szólították fel őt. Mivel a sértett nem adott át semmit, ezért bántalmazták, ám eközben szerencsére más utasok érkeztek a fülkébe, így az elkövetők elmentek. Mindhármuk beazonosítása, és elfogása megtörtént, megindult velük szemben a bűntetőeljárás. Ami fontos, több vonaton történt ilyen jellegű cselekmény elkövetésével is gyanúsíthatók a  fenti beazonosított elkövetők.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

tyb - 2011.01.09. 00:33:40

 

A BRFK (Budapesti Rendőr-főkapitányság) és a Pest megyei Rendőr-főkapitányság, 2011. január 08-án 00.00 órától, 2011. június 30-án 24.00 óráig - különös figyelemmel, az Európai Uniós elnökséggel kapcsolatos biztonsági feltételek megteremtésére - fokozott közúti ellenőrzéseket tart illetékességi területén.

 

 

 

A hivatalos bejelentés szerint ( http://www.police.hu/nyitooldal/cikkek/orf20110106_02.html) az ellenőrzések az említett rendőri szervek illetékességi területén áthaladó autópálya szakaszokra koncentrálódnak, azonban mint a tegnapi napon már tapasztalhatták a közlekedők, a nagyobb forgalmú közlekedési útvonalakon is - pl.: 4-es számú főút - fokozott rendőri jelenlét észlelhető.   

Közbiztonság:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.05. 21:51:10

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén a 2010. december 27. és 2011. január 02. közötti időszakban 41 bűncselekményt történt, mely 16-tal kevesebb az előző hetinél. 35 esetben indult ismeretlen, míg 6 esetben ismert tettes ellen az eljárás. A bűncselekmények területi megoszlásánál megállapítható, hogy Cegléd város vonatkozásában jelentős csökkenés /11/, Abonyban minimális csökkenés /3/ következett be, míg Albertirsán az előző hetivel azonos számú bűncselekményt regisztráltunk.

 

Az elkövetett bűncselekmények jelentős hányadát most is lopások tették ki, bár számuk 11-gyel csökkent az elmúlt hetihez képest. Az elmúlt héten 3 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére, melyek közül 1 súlyos testi sértés bűntett, 2 pedig gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt indult.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.03. 17:42:06

Elmarad a büntetés…..

Kedves Olvasónk, Figura jelentette, hogy lakókörnyezete közvetlen közelében a Kerektó dűlőben, az erdőben lopják a fákat. Nem is akárhogyan, mert egyre pofátlanabbul, egyre nagyobb tételben. Igaz, bizonyára fáznak a fatolvajok. Ez azonban bűncselekmény. Ez nem nevezhető rőzseszedésnek! Nem más, mint úgynevezett „ megélhetési bűnözés „, bár ezt a szót nem ismeri el már a magyar jogrend. Dutyi jár annak, aki ezt teszi. Változott a jogszabály: A törvény szerint a rendőrség a szabálysértési őrizet intézményét akkor alkalmazhatja, ha a cselekményt elkövető személyt olyan szabálysértésen érnek tetten, amire a bíróság elzárást is kiszabhat büntetésül. Ilyen például a terménylopás vagy falopás is.

Megdöbbentő képek és összeállítás a falopásról:

Figura írja:

Már többször hallottuk,hogy nappal és éljel zúgnak a fűrészek de amit ma tapasztaltunk olyat mostanában még nem. A gyerekek szánkóztatása közben 9 óra magasságában hallottuk a láncfűrész hangját majd egy nagy puffanást  és kiabálást hallottunk gondoltuk, hogy fa dőlt és nem kicsi. Így a szomszédommal kisétáltunk  puffanás irányába ahol az útra és az e-onos vezetékre dőlt nyárfát találtunk.

 

Közbiztonság:
 31 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.30. 20:41:28

Abonyban már autót is lopnak??? Sajnos igen! Ez is benne van a ceglédi rendőrség beszámolójában!

Forrás és részletek: www.panorama-online.hu , médiapartnerünk!

Rögtön egy jó hírrel kezdeném, örömmel tapasztaltuk, hogy a karácsonyi bevásárlások alatt a lopások száma nem emelkedett. Az elmúlt héten szám szerint ugyanannyi bűncselekményt regisztráltunk a területünkön, mint az előző héten. 

Cegléd város vonatkozásában ismét emelkedett az elkövetések száma, Albertirsa illetve Abony  tekintetében viszont csökkenés mutatható ki. Az elmúlt héten 5 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére (3 esetben testi sértés bűntette, 1 esetben gépkocsilopás, 1 esetben trükkös lopás miatt.

Abonyban, a Prohászka utcában egy ház előtt parkoló lezárt Suzuki SX4-es típusú gépkocsit tulajdonítottak el ismeretlen tettesek, a kár 3.7 millió forint.
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2010.12.18. 13:41:56

Tegnap két halálos kimenetelű baleste is történt az országban. Megindult a vendégmunkások rohama, így zsúfoltak az utak. Sok fáradt gépkocsivezetővel is találkozhatunk, akik esetleg el is aludhatnak a volán mellett. Tegnap sajnos szemtanúja voltam ennek, mert az előttem haladó román felségjelzésű gépkocsi imbolyogva letért az útról és hatalmas szerencsével úszta meg azt, hogy ne kerüljön az árokba. Ha Önök is elfáradnak, akkor álljanak meg mindenképpen egy kis pihenőre. A nagyobb bevásárló központok környékén is nagy lesz a zsúfoltság és most országosan havazik, csúszósak az utak és köd is nehezíti a közlekedést.

Egészségünk:
Utak   
Baleset   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.16. 19:56:26

Írta: Panoráma Online

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén a 2010. december 06. és 12. közötti időszakban 58 bűncselekményt történt, mely 4-gyel több az előző hetinél.  47 esetben indult ismeretlen, míg 11 esetben ismert tettes ellen az eljárás.  

A bűncselekmények területi megoszlásánál megállapítható, hogy Cegléd város vonatkozásában minimális csökkenés /2/, Abonyban minimális emelkedés /2/ következett be, míg Albertirsán az előző hetivel azonos számú bűncselekményt regisztráltunk.

Az elkövetett bűncselekmények jelentős hányadát most is lopások tették ki, bár az elkövetések száma azonos az elmúlt hetivel. 

Az elmúlt héten 4 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére, melyek közül 1 rablás bűntett, 3 pedig gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt indult. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.23. 11:16:48

A tegnapi este sem sikerült Abonyban balesetmentesre. Mint ahogyan olvasóink is tájékozatták lapunkat, baleset történt a Rossmann előtt este fél hét tájékán. Szemtanúk elmondása szerint négy rendőrautó is kint volt a helyszínen és egy mentő is, ahová a beleset sérültjét rögzítő ágyon tették be, majd kórházba szállították.

 

A baleset körülményeiről Pintér Gábor alezredest, Abony őrsparancsnokát kérdeztem, aki tájékoztatójában elmondta, hogy egy rendőrautó gázolt gyalogost a gyalogátkelőhelyen. „ A rendőrautó egy másik közlekedési baleseti helyszínre igyekezett, megkülönböztető jelzést, kék lámpát használt. ( Tanúk állítása szerint nem szirénázott, hangjelzést nem adott. ) A rossz látási viszonyok miatt nem vette észre a gyalogátkelőhelyre lelépő ötven év körüli hölgyet. Az ütközés következtében az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. A rendőrautó is összetört.

 

A baleset körülményeit a Szolnoki Közlekedési Osztály vizs

Közbiztonság:
   
Baleset   
 19 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok