Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7950, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

„Tudom a fájdalomnak tépett arca van, azt nézzük unos-untalan mindannyian.” - hallhatjuk a Hiperkarma nevű zenekar Secperc című számában. Mint olyan sok minden, a fájdalom érzékelése, megélésé és maga a megléte is nagyon egyéni.

Közélet:
Abony   
Hirdetés   

Végre teljesült az álma, és saját kertje van? Kíváncsi, mi az, ami nem hiányozhat egy kertből sem? Határozottan a zöldségágyások, gyümölcsfák, pihenőhely és egy grill. Ha a kert elég nagy, akkor egy medence is jó szolgálatot tesz a meleg nyári napokon.

Közélet:
Abony   

Egész biztos minden hölgy tapasztalta már az élete során, milyen kellemetlenségekkel járhat nőnek lenni. Elég csak arra gondolni, hogy a kamaszkortól egészen a változókorig tartó menstruáció mennyi kényelmetlen és olyakor fájdalmas panasszal is járhat, amik nem csak a testünkre lehetnek hatással, de az érzeleminkre, a hangulatunkra is. 

Közélet:
Reklám   

 

Az online kereskedelem nem ismer határokat. A július 1-én bevezetett áfaszabály-változás jelentős könnyítés az e-kereskedők számára; egyre kevesebb tényező akadályozza a hazai kereskedőket, hogy részesedésre tegyenek szert a külpiacokon. E-kereskedelmi körkép következik.


Közélet:
Abony   


Mind a nőknek, mind pedig a férfiaknak fontos az, hogy megjelenésük tökéletes legyen, hiszen általában az első benyomás alapján ítélik meg az embert. Ez azonban nem merül ki annyiban, hogy divatos ruhákat vásárol az ember! Sok múlik az egyéb dolgokon is, úgy mint az ápolt körmök, a kellemes illat, és persze a gondozott hajkorona. 

Az idényzöldségek vásárlásának és fogyasztásának fontosságát, nem lehet elégszer hangsúlyozni. Vásárlásukkal a helyi termelőket támogathatjuk, valamint, nem elhanyagolható szempont azt sem, hogy nem kell több ezer kilométer távolságra utaztatni, mesterséges szerekkel és fénnyel érlelni a betakarított zöldségeket.

Közélet:
Abony   

Ahogy a rajzoknál a kontúr, úgy a kert egyes részeinél a szegély jelöli ki a határokat és emeli ki az adott kertrészletet. A kertben az egyes kertrészeket határolhatjuk növényekből álló szegéllyel, fa ágyásszegéllyel, kövekkel, vagy beton elemekkel.


Növények közül az alacsonyabb termetű, bokros növekedésű növények felelnek meg leginkább erre a feladatra, virágok esetében, az is előny, ha hosszan díszítenek. Cikkünkben négy hosszabb virágzási idejű szegélynövényt mutatunk be.

Közélet:
Abony   

Édesanyámat szerettem volna meglepni egy olyan ajándékkal születés napjára, ami élménnyel tölti fel. Nagyon szereti a természetet járni, a múzeumokat felfedezni, de a kényelmes szállás is fontos számára.


Székesfehérváron jártunk már, de a nagyobb nevezetességek, és az aktuális programok megtekintésére volt csak időnk, így tervben volt egy visszatérés. A megyeszékhely minden irányból jól megközelíthető, bármilyen közlekedést választunk magunknak. Kocsi mellett döntöttem, így a biztonságos parkolás kérdése is szerepet játszott, így rátaláltam a számunkra minden igényt kielégítő Pe-Ki Lux Apartmanra.

 

Közélet:
Utazás   

veroniq - 2021.07.14. 08:54


NEVEZÉSI LAP IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ

„A legenda újjáéled”

avagy

abonyi „Tarka borjú” Főzőverseny

& hagyományőrző találkozó


Közélet:
Abony   

Arról már többször hallottunk, hogy a világjárvány lecsengésének és az állami támogatások hatására a vártnál hamarabb jött az ingatlanpiaci korrekció, melynek eredményeképp a kínálati árak szárnyalásnak indultak országos szinten. De mégis mennyibe kerül egy ingatlan négyzetmétere átlagosan és mennyi ideig kellene spórolni rá, ha az átlagkeresetet vesszük alapul? Egy hazai ingatlanhirdető- és kereső portál ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ következő elemzésében.

Közélet:
Ingatlan   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok