Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2277, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó


Idén második alkalommal került megrendezésre a Kőrösi Möggyfesztivál Nagykőrösön, a megújult városközpontban. A kétnapos, magas színvonalú, országosra sikeredett nagyrendezvényen minden korosztály megtalálhatta a neki tetsző, kedvére való programot. Számos abonyival is volt szerencsém találkozni, így Csányi Sándor, a főzőverseny zsűrije is földink, hiszen abonyi származású, és Földi László országgyűlési képviselőnk is. Külön öröm volt számomra, és büszkeség, hogy a főzőversenyen két díjat is elhoztak az abonyi amatőr fiatalok, akik a következő étkeket, illetve italokat készítették: 

Közélet:

   

Balesetmentes közlekedést kívánunk

HONLAPUNK, elérhetőségek IDE KATTINTVA

Köszönjük, hogy bennünket választanak és nálunk tanulnak!

Várjuk tanulóinkat sok szeretettel!

Remek áron, profi szolgáltatással!

Közélet:

 CSILLAGDA! Kiss György amatőr csillagász Barátunk jóvoltából ismét meghirdetjük a rendkívül népszerű és látványos programot, a CSILLAGDÁT. Ezt ezúttal június 27-én szombaton 20.30 órai kezdettel rendezzük meg. A HOLDAT lehet majd látni egy nagyszerű csillagászati távcső segítségével, továbbá a Jupitert, a Vénuszt, és a Szaturnuszt! Ha érdekel Téged is a Hold közelebbről, szeretettel várunk! A részvétel természetesen ingyenes! Rossz, esős, felhős idő esetén a programot más időpontban újra meghirdetjük!

LŐVE

Közélet:
Csillagda   
Abony   
hold   

veroniq - 2015.06.27. 11:12

Dunakeszire keresnek dolgozókat a Scitec gyárba, két műszakba!
Munkavégzés: reggel 6-tól délután kettőig és délután kettőtől este 10-ig, két műszakban

Órabér: Délelőtt 450 Ft / óra, délután 480 Ft/ óra
Fizetés két hetente

Minden hónap 10-ig és 25-ig

A dolgozókat busszal hozzák és viszik
Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet:

30-8710-409
 

Közélet:
Munka   

 

Jász-Nagykun-Szolnok megye árvíz- és belvízvédelmi helyzetéről, valamint tervezett árvízvédelmi fejlesztésekről szóló előterjesztést fogadott el pénteki ülésén a megye közgyűlése. A dokumentum szerint szükség lenne az árvízvédelmi töltések fejlesztésére egyes szakaszokon a Tisza és a Zagyva mentén is. A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság vezetője, Lovas Attila előterjesztésében a tervezett árvízvédelmi fejlesztések között szerepel egy a hanyi-jászsági árvízcsúcsot csökkentő, 37 négyzetkilométer területű, 145 millió köbméter befogadóképességű tározó építése a jászsági öntöző főcsatorna és a Hanyi-ér körzetében, a Vásárhelyi-terv továbbfejlesztése keretében.

Közélet:
Árvíz   

veroniq - 2015.06.26. 21:20

 

Arra gyűjtesz, kuporgatsz egész évben, hogy nyaralj. Kiválasztod magadnak úti célként Tunéziát. Mert szereted, mert jó áron van, mert kényeztetnek. Aztán elfajulnak a dolgok. Gyilkosságok jönnek, a parton, a strandon, ahol pihennél. És nem mész. Örülsz, hogy nem öltek meg a nyaralásod idején. Lemondod…. Bár én nem voltam még, nem vagyok dicsekvő típus, nem szeretek villogni bizonyos helyekkel.

Közélet:

1975- 2015-  Kőröstetétlenen, az 1975-ben végzett diákok egy nem mindennapos jubileumi osztálytalálkozóra gyűltek össze. Legutóbb 20 évvel ezelőtt találkoztak...

Közélet:

 

Mostanában már jobban működik a www.abony.hu, mint korábban, án a honlap hagy maga után kívánnivalót. A kép most készült, nyilván véget érhetett a képviselő- testületi ülés. Ilyenkor azonban, és a szünetekben is sajnos ez látható. Nekem ez nagyon komolytalannak tűnik. Értem én, hogy nem a szerkesztők, adminisztrátorok posztolják ki ezt, hanem véletlenszerűen generálódik a kép.

Közélet:
Abony   

Olvasóink nevében köszönjük a tájékoztatást! Íme, teljes terjedelmében, változtatás nélkül teszem közzé!- Tájékoztatás az abonyi közvilágítás korszerűsítésének kivitelezésével kapcsolatban.  Cégünk az Optimum Solar Kft. a szerződésének megfelelően határidőre 2015. május 29-re elvégezte a közvilágítási korszerűsítési kivitelezési feladatokat. Tárgyi munkát vállalkozásunk közbeszerzési eljáráson nyerte el és szerződött Abony Város Önkormányzatával. A munkálatokat az áramszolgáltató által jóváhagyott kiviteli tervek elfogadását követően kezdhettük meg. Munkaterületet 2015. április 20-án kaptunk és megkezdtük a lámpatestek cseréjét. Szerződésünk szigorúan rögzítette az elvégzendő feladatokat. Ennek tükrében a következő munkák elvégzésére került sor:

Korábbi cikkünk IDE kattintva elérhető

Közélet:
Abony   

Kedves Olvasónk küldte ezt a képet, melyet Tószeg irányában fényképezett, a megye táblánál. Kérdése az, hogy ez vajon micsoda? talán a MIR űrállomás? Vélhetően nem az. Annál inkább lehetséges, hogy olajat találtak valóban, amikor átfésülték a határt.... A kép vasárnap este készült.

Közélet:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint kinek a hibája, hogy a város elbukott 279 millió forintot a Questor csődje miatt?
   
 Romhányiné Dr. Balogh Edité 
 A teljes városvezetésé 
 A jegyzőé, mint a törvényesség őréé 
 Nem tudom, fogalmam sincs! 
 A Fideszes képviselőké 
 Az ellenzéki képviselőké 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok