Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2312, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

PULTOST ÉS FELSZOLGÁLÓT

KERESÜNK SÜRGŐSEN!

Jelentkezni előzetes időpont egyeztetés után a

KANTIN Étterem – és Sörözőben,

az Abonyi Lajos úton lehet!

Önéletrajzot kérünk!


Telefon: 30/3395-380

Legyél Te is tagja egy dinamikusan fejlődő csapatnak!

Közélet:
Abony   

veroniq - 2015.11.30. 10:47

Az átalakított Bagoly LOTTÓZÓ, büfé, italshop, és rendezvényterembe ( Újszászi út ) azonnali kezdéssel számítógépes ismeretekkel, érettségivel, eladói gyakorlattal rendelkező megbízható munkatársakat keresünk!

Érdeklődni fényképes önéletrajzzal a Tószegi úti Fabár büfében lehet személyesen.

Bővebb információk: 20/9-230-703 vagy 20/214-5450

Közélet:

 

Néhány millió éven belül széthullhat és gyűrűt képezhet a Mars köré a vörös bolygó egyik holdja. Benjamin Black és Tushar Mittal, a berkeley-i Kaliforniai Egyetem kutatói a Nature Geoscience című szaklapban mutatták be kutatási eredményeiket. A szakértők szerint a Mars Phobos nevű holdja 20-40 millió éven belül olyan közel kerül a bolygóhoz, hogy széthullik, a törmelék várhatóan gyűrűvé áll össze, amely legalább egymillió, de akár százmillió évig is fennmaradhat.

Közélet:
Csillagda   

 

Az Élelmiszerbank a karácsony előtti időszakban lakossági élelmiszergyűjtést szervez. Az Élelmiszerbank önkéntesei az áruházba érkező vásárlók figyelmét szórólap átadásával hívják fel az akcióra. Akik szívesen csatlakoznak a kezdeményezéshez, a pénztártól való távozás után adhatják le adományukat a kihelyezett gyűjtőpontokon. A gyűjtést egyszerre több áruházláncban szervezzük (Auchan, METRO, Penny Market, TESCO), az összegyűjtött adományokat – amelynek zöme tartós élelmiszer, illetve az ünnepek közeledtével édesség, szaloncukor, csokoládé volt – szétosztó partnereink közreműködésével pedig a gyűjtések helyének közelében élő családoknak juttatjuk el még az ünnepek előtt.

Közélet:
Abony   

Jáger Zsolt, a " falu hírmondója igencsak kitett magáért. Hosszú évek alatt összegyűjtögetett relikviáit bpcsátotta a Kultúra Háza rendelkezésére egy kiállítás erejéig. A kis tárlat megtekinthető az intézményben.

Közélet:
Abony   

veroniq - 2015.11.17. 17:49

 

A nap képét szeretettel küldöm Olvasóinknak. A Városháza előtt egy BOBCAT figyel, ketrecben van, nyilván ne azért, hogy ne tudjon innen kiszabadulni. Minden esetre éredekes, impozáns látványt nyújt, különösen este. Egyelőre nem tudom, mit újítanak fel vele, de gondolom, hogy a tetőtzetet, vagy a csatronát. Ha Ön tudja, hogyan került BOBCAT a Főtérre, kérem írja meg nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közélet:
Abony   

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Ceglédi Járási Hivatal Ceglédi Okmányirodájában (2700 Cegléd, Kossuth tér 1.) az ügyfélfogadás

2015. november 19. napján csütörtökön

8.00 – 13.00 óráig

valamennyi ügytípus esetében átmenetileg szünetel.

Ezen a napon a járási hivatalhoz tartozó Abonyi Okmányirodában van lehetősége teljeskörű ügyintézésre.

Kérjük további információért forduljanak az okmányiroda munkatársaihoz, akik készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Szíves megértésüket köszönjük!

 

Dr. Terbe-Szabó Csilla
hivatalvezető
 

Közélet:
Abony   

 

Gyűlölet helyett erő
"Nem kapjátok meg a gyűlöletem.

Péntek este elvettétek egy különleges teremtménynek az életét, az életem szerelméét, a fiam édesanyjáét, de nem kapjátok meg a gyűlöletem. Nem tudom, kik vagytok, nem is akarom tudni, halott lelkek vagytok. Ha ez az Isten, akiért vakon gyilkoltok a saját képére teremtett minket, akkor minden golyó a feleségem testében egy seb az ő szívében. Nem adom meg nektek azt az örömöt, hogy gyűlöljelek benneteket. Pedig messzire mentetek érte, de gyűlölettel válaszolni tettetekre azt jelentené, hogy meghajlok azelőtt a tudatlanság előtt, ami ilyenné tett benneteket.

Közélet:
terror   

 

Egy hor­vát te­le­ví­zió­csa­torna adta hírül, hogy Ma­gyar­or­szá­gon ke­resz­tül ju­tott el Fran­cia­or­szágba az egyik ter­ro­rista. Azt nem tudni, hogy hány napot töl­tött az or­szá­gunk­ban az Isz­lám Állam ter­ror­szer­ve­zet egy­kori tagja. A merényletek egyik helyszínén egy szíriai útlevelet találtak a hatóságok, melynek tulajdonosa Magyarországon keresztül érkezett Franciaországba. A férfit a horvátországi opatovaci sátortáborban regisztrálták.

 

Közélet:

 

Szinte teljesen egyedül maradt az Abonyi Állatkert sztárja, Buborék, miután gazdája, Tóth Tibor idén tavasszal Felsőlajosra költöztette állatparkját.

– Tárt karokkal vártak bennünket a településen, s bár izgultam, hogy mit szólnak majd a kedvenceim a környezetváltozáshoz, végül minden a legnagyobb rendben ment. Állataim az eddiginél nagyobb és szebb területen élnek, s a korábbiaknál nyolcezerrel több látogatót vonzottak a szezonban. Egyedül Buborékért, a vízilovunkért fáj a szívem, akit egyelőre a vízilóházhoz szükséges építési engedély és pénz hiányában nem hozhattunk ma­gunkkal – meséli Tibor a Borsnak.

Közélet:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint lenne szükség arra, hogy gluténmentes élelmiszereket áruljanak Abonyban?
   
 IGEN, na végre! 
 Hát, biztosan lenne rá igény 
 Szerintem NEM 
   
Eredmény
Programok

Adventi koncert a Református Templom Imaházában

Szeretettel meghívjuk Önöket 2015. december 16-án 19 órai kezdettel ...

Jön ismét a Zenésztalálkozó!

 

Már csak 2000 forintos jegyek kaphatók, azok is csak korlátozott számban! Kérjük, hogy aki szeretne résztvenni a  rendezvényen hívja a plakáton lévő telefonszámot!


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok