Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2407, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

 

2017-től építményadó köteles az üzlet, műhely, garázs megnevezésű épület, amennyiben azokat vállalkozói/gazdasági célra használják, hasznosítják vagy használatba adják. Részletek a lenti tájékoztatóban! A szükséges nyomtatványt letöltheti Abony város hivatalos honlapjáról! - írja az Abony.hu facebook oldala

Részletek a rendeletből:

Közélet:
Adó   


Durva mínuszok jönnek, és visszatér az erős szél -  Lehűlésnek nézünk elébe, ráadásul reggel ködös, párás időre kell készülni. 

Hétfőn északnyugaton kell erős szél re számítani. Országszerte többnyire borult lesz az ég, de csapadék sehol sem várható. Napközben 1-6 fok között alakul a hőmérséklet.

Közélet:

 

Egy hatalmas év végi záró koncerttel szeretnének kedveskedni a rock kedvelőinek! Helyszínt biztosítja a Nyárfa Presszó, ahol mostanában egyre sűrűbben csinálnak jó hangulatú bulikat minden korosztály számára. Érdemes figyelni a hirdetéseket, és ha tehetik, kövessék a Facebook oldalukat, ahol mindig minden friss esemény fent van. December 16-án, pénteken ez óriási bulival készülnek ahol a mai disco zenéké lesz a főszerep, de ha a közönség másképpen akarja, akkor még akár egy jó kis mulatós buli is lehet a végén! December 17-én a városunkban élő elektronikus zenéket kedvelők társaságát várják sok sok szeretettel!
 

Közélet:
Abony   
Buli   

 

Kedves Olvasónk küldte az itt látható képet azzal, hogy ez sajnos ott a Penny-nél mindennapos jelenség.... Ha Ön is lát hasonlót, kérem küldje el a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közélet:
Parkolás   

 

A 4-es főút mintegy 2,2 kilométeres, a komplex útfelújítási programban modernizált szakaszát szombaton adták át. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az ünnepségen elmondta: több mint 430 millió forintos beruházás valósult meg, amely hozzájárul a vidéki életminőség javításához. Hozzátette: a kormány elhivatott valamennyi fő- és mellékút felújítása iránt a balesetmentes és magas színvonalú közlekedési feltételek biztosítása érdekében – írja az MTI.

Közélet:

 

A szolnoki RepTár lett 2016-ban Az Év Turisztikai Attrakciója. Hazai idegenforgalmi szakemberek állították össze azt a tízes listát, amelyről a femina.hu olvasói maguk választhatták ki a szerintük legjobbat. Az ajánlott attrakciók (kiemelkedő vonzerővel bíró célpontok) között szerepelt a poroszlói ökocentrum, az egri vár, a hajdúszoboszlói élményfürdő, vagy éppen a fertődi Esterházy-kastély.

Közélet:
Szolnok   

 

 Pest Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat
                           
a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. • alapján
pályázatot hirdet
Pest Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Abony 

Közélet:
Abony   

 

Szomorú reggelre ébredt Abony, mert a hatalmas, viharos szél tetemes kárt okozott. Feldöntötte Abony büszkeségét, a gyönyörű fenyőfát, emlyet a város főterén állítottak fel gondos kezek. A tervek szerint ezt a fát közösen díszítik fel az abonyiak, mindenki hozhat rá díszeket, a polgármester asszony felhívásának megfelelően. 

Közélet:
Abony   

 

A Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út fejlesztése 2018 második felében kezdődhet meg, ugyanakkor a jövő évben megrendezendő vizes világbajnokság miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)fenntartási és esztétikai jellegű feladatok elvégzésének a lehetőségét vizsgálja - derül ki Tarlós István főpolgármester Tokody Marcellnek, a Jobbik fővárosi képviselőjének adott írásbeli válaszából.

 

Közélet:
Abony   

 

 A kormány a következő fejlesztési ciklusban a vasútvonalak korszerűsítése mellett a gyorsforgalmi hálózat bővítését és a városi közlekedés fejlesztését tervezi. A megyét érintő költségvetési forrásból megvalósítani tervezett közútfejlesztések között van az M44-es Tiszakürt-Kondoros, illetve a Nagykőrös-Tiszakürt szakasz, továbbá az M4-es Abony-Törökszentmiklós közötti szakasz (Szolnok északi elkerülő) megvalósítása.

Közélet:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok