Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6630, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

 

Az INNOVEN Catareing hatalmas szakmai tapasztalattal vállalja rendezvények teljeskörű vendéglátását. Facebook oldaluk IDE kattintva elérhető! Kedvelje Ön is, és ossza meg a hírt másokkal is! A képek egy alattyáni kitelepülés alkalmával készültek! Magas színvonal, kedvező árfekvés!

Képek a címre kattintva

Közélet:
Reklám   

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) még 2016-ban kezdeményezte azt a törvénymódosítást, miszerint az illegálisan kialakított kút fennmaradását 2018. december 31-ig bírságmentesen lehessen engedélyeztetni az illetékes vízügyi hatóságoknál.

Összhangban a Víz Keretirányelv stratégia tervének 2021-ig elkészítendő felülvizsgálatával, valamint a Vidékfejlesztési Program mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazatfejlesztési felhívásának 2020. augusztus 3-i utolsó benyújtási lehetőségével,

Közélet:
Abony   

Hosszútávú folyamatos munkavégzés! bejelentett munkahely! Nincs téli leállás!


Útmunkában jártas szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak jelentkezését várjuk!


Szükséges szakmai tapasztalat: Tükör ágyazat készítése, lehúzása, térkövezés, szegélyezés
SEGÉDMUNKÁSOK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!
Amit biztosítunk: Magas bérezés, heti elszámolás, igény esetén napi!
Munkaruhát biztosítunk!

Hívjon bennünket akár MOST! 0670/354-71-31Közélet:

Remek helyen jártam az elmúlt hétvégén, és bizton állíthatom, hogy Abony legkorszerűbb gépekkel berendezett, egyedi dizájnnal rendelkező konditermébe csöppentem. Mindenhol hatalmas tisztaság. Ez az edzőterem valóban más, mint a többi. Két fiatalember régi vágya vált valóra, melyet már igen régóta dédelgettek. Juhász Zoltán és Gyigor Zoltán mutatták be azt a helyet, melyben megtestesült ez a régi elképzelés.

Közélet:
Abony   

 

Megjelent a Magyar Közlönyben a nyugdíjprémiumról szóló kormányrendelet, amelyben azt is felsorolják, kiknek jár a juttatás.

A jogszabály kimondja, hogy 2018b-an egyszeri alkalommal nyugdíjprémiumot kell fizetni. Ha a jogosult több, nyugdíjprémiumra jogosító nyugellátásban részesül, a nyugdíjprémiumot ezen ellátások együttes összege után kell kiszámítani. 2018 novemberében egyszeri juttatásra jogosult az a személy, aki a 2017 legalább egy napján, valamint 2018 novemberében


Közélet:
Nyugdíj   

Családi házak kivitelezési munkálataihoz

négyfős csapatba kőművest és segédmunkást felveszek!

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 20-552- 9040

Közélet:

„ Szép az élet, élni jó”

  A mellrák megelőzése céljából szervezett IX. figyelemfelkeltő sétáról!


A Városunk Fejlődéséért Egyesület kilencedik alkalommal szervezte meg a mellrák
megelőzése céljából a bátorító és figyelemkeltő sétát. Ennek a figyelemfelkeltő sétának a célja a szűrésekre való felhívás a mellrák megelőzése érdekében. 
Fontos, hogy azoknak a figyelmét is felhívjuk elsősorban a nőket érintő rákos megbetegedésre , akik nem gondolnak arra, hogy ők is érintetté válhatnak.

Közélet:
Abony   

 

Pest megyében, Abony Városban (Budapesttől 80 km-re) 334 m2-es jó elhelyezkedésű, központi fekvésű építési üres telek eladó!

Cegléd és Szolnok 15 km távolságban, Budapest autóval és vonattal kb. 1 órányi távolságban van Abonytól.

 

Közélet:
Abony   

 

Fagypopnt körüli hőmérsékletet ígérnek az időjósok, egyébként nap közben szép őszi idő ígérkezik. Reggel azonban tuti vacogni fogunk. Vasárnapra a hidegfront már elhagyja térségünket. A Dunántúlon sok-sok napsütésre számíthatunk, viszont a Dunától keletre időnként gomolyfelhők takarhatják a napot, a kevesebb napsütés délkeleten valószínű. Hideg lesz a hajnal, 0 és +7 fok között alakul általában a legalacsonyabb hőmérséklet, de a fagyzugos helyeken gyenge fagy is előfordulhat. 

Közélet:

 

Nagyon úgy fest, hogy térfigyelő kamerákat kezdett telepíteni a város az abonyi kivezető útra, a Mészáros Vendéglőt elhagyva. Ennek nagyon örülhetünk, mert már éppen ideje volt. Ugyanakkor bízzunk abban, hogy ezek nem lesznek " vakok " és valóban figyelni fognak, a felvételeket nézik majd rendszeresen. Ha pedig nem, akkor legalább képesek lesznek olyan felvételeket készíteni, melyek használhatók lesznek bűncselekmények felderítésében.

Közélet:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szüksége van Abonynak Üzleti Parkra?
   
 IGEN, na végre! 
 Nem is tudom, lehet.... 
 Nem! Minek? 
 Ezzel már nagyon elkéstek! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok