Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7976, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

Joe Biden mellett volt egy másik nagy nyertese is az amerikai választásoknak: a fogadóirodák. Maryland-ben, Dél-Dakotában és Louisianaban arra szavaztak népszavazáson, hogy legalizálják a sportfogadást. A Wall Street-en a szerencsejáték-részvények árai fellendültek, a három említett államban a Bloomberg szerint a piaci értékük 537 millió dollár körül van.

Közélet:

A kormány elfogadta a kóbor állat befogásával, tulajdonjogának átruházásával és elhelyezésével kapcsolatos feladatok ellátásáról szóló kormányrendeletet, amely részletesen szabályozza az ebrendészeti telepek feladatkörét és ellenőrzését – közölte az Agrárminisztérium.


Közélet:
Kutya   

 

Ha valami újra, minőségire, környezetkímélőre vágysz, akkor feltétlenül keresd fel a Stelázsi Boltot a Kossuth Ferenc utca 2. szám alatt. Bejáratát a Nagykőrösi út felőli részen találod, az üzletsoron.
A polcokon kimérésre kínált remek portékákat találhatsz: tészták, fűszerek, nasik, mák, liszt. 

Közélet:
Abony   

Ahogyan arról Pető Zsolt polgármester beszámolt közösségi oldalán, november 20-án a HAJ-SZA Stúdióban járt, ahol Czagányné Pusztai Ágnes és Viola Dóra fodrászok jótékony fodrászat napot tartanak. Az egész nap bevételét az Egyedül Nem Megy Alapítványnak ajánlották fel, mely sérült embertársainkat segítő abonyi civil szervezet. A tavalyi évben már nagy sikerrel megrendezték a jótékony fodrászatot. Ebben az évben is közel harminc vendég jelentkezett be erre a napra és e mellett sok olyan adakozó is volt, aki frizurát nem kért, azonban adománnyal támogatta a nemes kezdeményezést.

Közélet:
Abony   

Ahogyan arról lapunk beszámolt, ebben az évben is lesz jótékony fodrászat a HAJ-SZA Stúdióban. A tavaly évben nagy sikerrel megrendezett eseménnyel az Egyedül Nem Megy Alapítványt támogatták. Ebben az esztendőben is őket szeretnék segíteni azzal, a Szeretlek Abony program keretében, hogy egy egész napos bevételüket felajánlják a civil szervezet számára.

 

 

Közélet:
Abony   

A rettegett 4-es főút
Régóta problémás volt a 4-es főút, de a beindult változások hatására csökkent a balesetszáma. 2018 májusában az Európai Unió 265 millió eurót (akkori árfolyamon 82 milliárd forintot) adott az akkori adatok szerint legzűrösebb magyar tranzitút biztonságosabbá tételére, kvázi sztrádává bővítésére. Azóta komoly építkezések történtek, újabb és újabb 2×2 sávos, középen fémkorláttal elválasztott szakaszokat adtak át, és a támogatás eredményei már a statisztikákban is szépen látszanak.

Közélet:

veroniq - 2021.11.01. 11:15

Interjú az egyik legismertebb virtuális piactér, a Biano alapítójával, Michael Zelinkával

A kihívásokkal teli elmúlt másfél, két év után, amikor minden az alkalmazkodásról szól, a home&decor szegmens, online kereskedelem egyik világhírű “sztárja”, a www.biano.hu
mégsem a lassulás jelét mutatja, hanem épp annak ellenkezőjét. 

Közélet:
Reklám   

veroniq - 2021.10.08. 08:03

JOGSIT SZERETNÉL? Válassz minket!
Az e-learning képzésre a jelentkezés folyamatos és bármikor megkezdhető!
Kényelmesen, otthonról is elsajátíthatod az AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D kategória megszerzéséhez szükséges elméleti tudást! Jelentkezz e-learning képzésünkre!
Íratkozz be pár perc alatt és tanulj online, otthonról!????
**********
Vizsga sikerességi mutató 2021.II. negyedév:
https://gyurinka-autosiskola.hu/statisztikai-mutatok/

Közélet:
Abony   

Bármennyire hihetetlen, megoldható!

A fűtési szezon közeledtével egyre többekben idéződik fel a téli számlák rémképe, aminek hatására újra és újra felmerül a gondolat, hogy érdemes lenne új fűtési megoldás után nézni. Az elektromos fűtés különféle típusait sokan nem is veszik számításba, pedig ezekkel akár teljesen megszabadíthatjuk magunkat a számlák okozta terhektől, és ha alaposabban átgondoljuk, a hatékonyság szempontjából sokszor kifizetődőbb a gázfűtésnél. 

Közélet:
Reklám   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok