Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8029, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

Természetes, hogy ha valaki nekilát valamit összerakni otthon, akkor megvan bennünk a félsz, hogy valami nem fog sikerülni, nem úgy, ahogy azt elképzeltük. Egyre többen vannak azonban, akiknek a házi barkácsolás több, mint valami új készítése, hiszen ez kikapcsol, leköt és fejleszt. Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan érdemes belevágni.


Közélet:
Reklám   

Mutatjuk a kulisszatitkokat, hogyan tudsz akár egy régi, archív felvételből is csodákat varázsolni úgy, hogy az könnyeket csaljon mások szemébe is!

 

A profi fotósok napi szinten használják a képszerkesztő programokat, és valljuk be, már szinte mindannyiunk telefonján ott van egy képjavító funkcióval ellátott alkalmazás. Nem túl bonyolult a használatuk, és egy kis változással hatalmas eredményeket lehet elérni a látványban.

 

Közélet:
Reklám   

A rollerezés manapság nagy divat. Ezzel a járgánnyal könnyű közlekedni, így nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is egyre népszerűbb eszköz. Néhány fontos szabályt azonban be kell tartani a használat során. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat.


Közélet:
Reklám   

veroniq - 2022.06.14. 12:30

Elég jól szerepeltek tavaly a NAV szolgálati kutyái, de emellett az adóhatóság beveti a drónokat, hőkamerákat is. 

ANemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szolgálati kutyái tavaly 1500 felderítésen vettek részt és több mint 10 milliárd forint értékű illegális szállítmányt találtak - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a NAV budapesti kiképző központjában.

Közélet:
Kutya   

Mennyit fejlődött az elektromos fűtés technológiája, ha történetesen az elmúlt bő egy évtized innovációit vesszük alapul? Mennyivel lehet manapság költséghatékonyabb és kényelmesebb elektromos fűtési megoldásokat alkalmazni?


Ezek a kérdések adják majd a bejegyzés központi kérdését. Izgalmas időutazás lesz tehát, remélhetőleg jól szemléltetve azt, hogy mekkora előrelépést sikerült produkálniuk a terület fejlesztőinek.

Közélet:
Hirdetés   

A mai napon második békítő tárgyalásra került sor a Ceglédi Járásbíróságon. Az ügy végén ítélethirdetés következett, melyben elutasították a magánvádló, Antal- Láng Edina beadványát. Az ítéletet első fokon mondta ki a bíróság, még nem jogerős. Antal- Láng Edina bejelentette fellebbezési szándékát az elsőfokú ítélet ellen.


Antal- Láng Edina a fent említett perben három abonyi köztiszteletben álló nőt jelentett fel. A magánvádló a békéltető tárgyalás során folyamatosan ellentmondásokba keveredett önmagával. Mindhárom feljelentett abonyi nő jelezte, hogy Antal- Láng Edina hazudik, ezért a későbbiekben, az ítélet jogerőre emelkedését követően az ügyészséghez kívánnak feljelentést tenni a hatóság félrevezetése miatt.


Közélet:

Az életben határozottan vannak átmeneti rítusok, az egyik az, amikor a szülő átadja a gyermekének a féltve őrzött ST Dupont öngyújtóját. “Királyokhoz méltó örökség” az ST Dupont márka, amely gyönyörűen kidolgozott luxustollakat és öngyújtókat gyárt, valamint olyan bőrárut, amely kiállja az idő próbáját, és hordozza az 1872-ben indult cég folytonosságát.

 

Közélet:
Reklám   

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy kemence építésén szinte minden ember elgondolkodik, akinek van csak egy picike kertje is.

 

Közélet:
Reklám   

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Állatok lepték el a Városháza Dísztermét! Legalábbis a jelmezeik már megérkeztek ma, hogy bemutassák őket a sajtó jelenlévő képviselőinek. A musical négy meghatározó maszkja került a sajtótájékoztató asztalára.


Közélet:
Abony   

veroniq - 2022.05.13. 14:51

Közélet:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok