Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2281, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

   

Balesetmentes közlekedést kívánunk

HONLAPUNK, elérhetőségek IDE KATTINTVA

Köszönjük, hogy bennünket választanak és nálunk tanulnak!

Várjuk tanulóinkat sok szeretettel!

Remek áron, profi szolgáltatással!

Közélet:

 

Az abonyi Polyák Attila, az Origo fotósa ismét nagyot alkotott. A www.origo.hu - az erdélyi szénégetőkről jelent meg képriportja. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Amikor azon nyafogunk, hogy nem telik valamire, gondoljunk a szénégetőkre! Mindjárt jobb lesz, egy fokkal! Mutatom: Szénégetők dolgoznak Székelyföldön Erdőfüle fölött, Hargita és Kovászna megye határán a hegyekben. Az Erdővidék történelmi tájegységének szénégetőmestereihez lovas kocsival romák hordják a fát.

 

A cikk IDE kattintva folytatódik

Közélet:

Gyermek horgásztábor
2015. augusztus

A tábor rendezője: Abonyi Horgász Egyesület
Szervező: Molnár Károly
Elérhetősége: 06/30/6372664

A tábor helyszíne:
Abonyi Horgász Egyesület halőrháza és horgásztavai
Időpontja:
2015. augusztus 10-től (hétfőtől)- 14-ig ( péntekig.) reggel 8:00-16:00-ig.
A tábor zárása: 2015. Augusztus 14 15 óra.

A minimális létszám l0 fő, maximális létszám 20 fő.

Katt a részletekért a címre!

Közélet:
Közélet:
Sport   

Lapinformációink szerint augusztus 8-án reggel 8 órára békés demonstrációt hirdettek meg Törtelre az érintettek, akiknek ügyét a helyi Jobbik szervezet elnöke, Bucsus Ferenc karolta fel. Egyszerűen betelt a pohár, és felháborítónak tartják, hogy még a legforgalmasabb önkormányzati tulajdonú közintézmények egy része sem került akadály- mentesítésre, de bizony a POSTA sem. Ráadásul a COOP áruházba sem lehet akadálymentesen bejutni. Naponta szenvednek ezzel a problémával a lakók, pedig ez a legforgalmasabb üzlet Törtelen. Mindez annak ellenére van így, hogy ezt jogszabály írná elő mind az önkormányzat, mint a Posta, mind az üzlettulajdonosok részére. A Sportcsarnokba, ahol többek közt a ballagásokat is tartják, szintén csak magas lépcsőkön lehet bejutni, amely nagy gondot okoz az idős hozzátartozóknak. Hiszik, vagy sem, a helyi polgármesteri hivatal épületét ugyan az előző településvezetés felújította, de az akadály- mentesítés nem történt meg. 

Közélet:
Törtel   

 

Szerencsére már nem kell azzal szembesülnie az abonyi lakosságnak, hogy a szelektív gyűjtők környékén oda nem illő mocsok éktelenkedik. A szelektív gyűjtőket felszámolták, helyette a lakosság sárga zsákokba gyűjtheti a PET palackokat, és teheti ki a háza elé, melyet egy nagyon korszerű gépjárművel el is szállít az NHSZ. Ahogyan ma láttam, rengetegen éltek a kínálkozó lehetőséggel, és az újrahasznosítható műanyagot tartalmazó zsákok példás rendben sorakoztak a házak előtt.

Közélet:
Szemét   

 

 A magyarok kétharmada ragaszkodik olyan apró szokásokhoz vagy tárgyakhoz, amelyek szerencsét hozhatnak az utazás és nyaralás alatt – derült ki a Szallas.hu felméréséből. Leginkább a fekete macskától tartunk, de a hazai szállásadók is segítenek a szerencsétlenség megelőzésében: a 13-as minden 4. szálláshelyen kimarad a számozásból.

Közélet:
Utazás   

 

A Magyar Posta az elmúlt két évben teljesen megújította pénzügyi portfólióját. Ennek köszönhetően Abony lakosai is igénybe vehetik a posta modern pénzügyi szolgáltatásait. Már igényelhető a Posta Személyi Kölcsön is, amely ingatlanfedezet nélkül, szabadon, bármire felhasználható, egyszerűen igényelhető, és az alacsonyabb jövedelemmel rendelkező ügyfelek számára is elérhető, hiszen nettó havi 100.000 Ft jövedelmet kell hozzá igazolni.

Közélet:
posta   

 

Vannak olyan emberek, akiken egyszerűen nem fog az idő. Bálint György is ebbe a körbe tartozik: ha nem tudnánk róla, hogy 96. születésnapját ünnepli július 28-án, egyszerűen nem hinnénk el – 15 évet minden gond nélkül letagadhatna. Még lenyűgözőbb a dolog annak fényében, hogy alig három éve súlyos baleset érte. Éppen hazafelé tartott, amikor az úttesten átkelve egy autós elütötte, aminek következtében napokig élet-halál között lebegett.

Közélet:
Abony   

 

Egy sátánista szervezet kevéssel szombat éjfél előtt egy több mint két és fél méter magas Baphomet-bronzbálványt avatott fel Detroitban.

    A tiltakozástól tartó szervezők az avatás helyszínét csak az utolsó pillanatban közölték azzal a több száz emberrel, aki jegyet váltott az eseményre. Az egytonnás, embertestű, szárnyas, kecskefejű szobrot egy, a Detroit folyó partján álló gyárépületben leplezték le.

Közélet:
TV   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint szükség lenne mezőőrség létrehozására?
   
 IGEN! Nagyon! Na végre! 
 Hát, nem is tudom, lehet 
 Minek? Teljesen felesleges lenne... 
 Nagyon nem érdekel, hogy lesz, vagy sem! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok