Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2163, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

A mai napon, ismét személyemet durván sértő, jó hírnevemet, és honlapunkat lejárató hozzászólások jelentek meg a www.kettorony.hu-n,  ezért az itt látható levelet küldtem el a weblap taulajdonosának. 

www.kettorony.hu internetes portál főszerkesztőjének


Temesközy Tamás


H E L Y B E N


Tisztelt Főszerkesztő Úr!


Újságírói tevékenységét végezve, nyilván Ön is követi az internetes oldalakkal kapcsolatos jogi szabályozások, alapjában véve most kialakulóban lévő gyakorlatát.
Több ügyben személyesen is tapasztalom, hogy a világhálón létrehozott hírfelületek felelős szerkesztői, függetlenül attól, hogy tudtak–e előzetes kontrollal élni a kommentek felett, közvetlenül felelősek az általuk kezelt oldalakon megjelenő becsületsértő, rágalmazó bejegyzésekért. E tárgykörben a Kúria több ügyben kialakított egységes állásfoglalásával nyilvánította ki, az előbbiekben röviden összefoglalt véleményét.

Közélet:

Mosolygós, szép, napsütéses őszi időben avatták fel Jászkarajenő legújabb fejlesztésének eredményét. Nem csak a nap mosolygott ezen a délelőttön, hanem a kiváló munka végeztével a résztvevők is.

„ Négy- öt évvel ezelőtt még nem kellett törődnünk az ivóvizünk minőségével, hiszen a magyar szabványok szerint ez tökéletes volt. Az Európai Uniós paraméterek változásával egyre több fejlesztést kértek tőlünk a hatóságok, így két évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy ezeknek meg kell maradéktalanul és végérvényesen felelnünk, ezért pályázatot nyújtott be Jászkarajenő község az ivóvízminőség javítására. „- mondta el beszédében Palya István polgármester a karai ivóvízminőség javító projekt záró rendezvényén szeptember 25-én.

Képgaléria IDE kattintva, fptó: LŐVE

Közélet:

veroniq - 2014.09.30. 18:09

 

Kedves Olvasónk garázsvásárt tart a hétvégén, azaz Október 3-án, pénteken, 11-16 óráig, és 4- én, szombaton, 13-17 óráig. És hogy miket kínál? Kíváló minőségű gyermekruhákat, cipőket, játékokat, etetőszéket, kompot, babakocsit és még sok más tuti dolgot. A gyerekruhák fiú ruhák, csecsemőkortól 6 éves korig, de akadnak lányrucik is! Gyertek, nézzetek szét! Az időpont fent látható, a hely pedig Hársfa út 35. Várunk mindenkit szeretettel!

Közélet:

A Városunk Fejlődéséért Egyesület szeptember 27-én ötödik alkalommal rendezte meg a mellrák megelőzésével kapcsolatos figyelemfelkeltő rendezvényét.
Vendégünk volt többek között Szalai Márta az Országos Onkológiai Intézet főnővére, aki előadást tartott Aktívan a gyógyulás útján címmel. Felhívta a figyelmet az önellenőrzés fontosságára, a rendszeres orvosi vizsgálatokra, az egészséges táplálkozásra, a rendszeres mozgásra, tornára. Mindezeknek a hiánya ugyanis megakadályozhatja a betegség kialakulását.

C kategóriás jogosítvánnyal, érvényes

belföldi árufuvarozói vizsgával sofőrt keresünk!

A munka nem csak vezetésből áll!

Új TÜZÉP, részletek személyesen vagy

az alábbi telefonszámon: 20/255-7790
 

Közélet:
Abony   

Kedves abonyi olvasónk is kérdezte már, hogy vajon tervez-e a helyi önkormányzat szúnyogirtást, mert az élősködők soha nem látott mértékben szaporodtak el a településen. Ennek oka nyilvánvalóan a szokatlan, extrémnek is nevezhető szeptemberi időjárás, a maga párásságával. Úgy tudom, hogy sajnos nem tervez seni semmi ilyesmit, de eza  probléma más, környékbeli településeken is fennáll. Törteli Olvasónk írja:

Közélet:
Abony   

Ha szeretnéd, hogy házhoz vigyük, vagy előfizetnél, hívj fel: 30/9-670-313- A Heti Hírek MiAbonyunk melléklettel egyre több abonyi vállalkozás üzletében kapható! Keresse hétről hétre a következő helyeken újságunkat! Vigye el olyanoknak is a legfrissebb híreket, információkat, akik nem olvasnak bennünket interneten! Az újság 200 forint, benne a kistérség heti hírei, abonyi melléklet. Keresse Ön is a következő helyeken: Volt Millenáris kerékpárbolt, GLOBÁLBRINGA, Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza, Drávay Csaba Dohányboltja, a Koronával szemben a Vasút úton, Vida Sándor dohányboltja, a Gimnázium oldalával szemben.

Közélet:
Hírek   

 

A törteli önkormányzat stabil gazdálkodásához nem csak az állami adósságkonszolidáció járult hozzá, hanem az is, hogy a településen remek az adózási fegyelem. Godó János polgármester lapunknak elmondta, hogy az adóbevételek eddig már 60 % felett befolytak. Mivel minden fillér számít, felülvizsgálták a régi, elavult szerződéseket is. Így telefonokat vontak vissza, új internet használati szerződéseket kötöttek, rendbe tették a bérleti szerződéseket, így a földeket is a piaci viszonyoknak megfelelően adják ki használatba.

Közélet:
Törtel   

A terveknek megfelelően halad az M4-es autópálya első, Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építése, a közel 30 kilométeres sztrádát várhatóan 2016 őszén adják át. Három szakaszban folyik majd a munka, sok helyen a talaj- és egyéb viszonyok nehezítik azt. Minderről a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) kommunikációs vezetője beszélt egy helyszíni bejáráson tartott sajtótájékoztatón Szolnok határában. Loppert Dániel hozzátette, hogy Szolnok bekötése az ország gyorsforgalmi úthálózatába az M4-es autópálya-szakasz átadása után is folytatódik.

Pultost, felszolgálót, és szakácsot keresünk!

Jelentkezni előzetes időpont egyeztetés után a

KANTIN Étterem – és Sörözőben,

az Abonyi Lajos úton lehet!

Önéletrajzot kérünk!

Telefon: 30/3395-380

Legyél Te is tagja egy dinamikusan fejlődő csapatnak!

Közélet:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kire adja szavazatát október 12-én?
   
 A FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjére. 
 A JOBBIK képviselőjelöltjére. 
 Az MSZP képviselőjelöltjére. 
 A Városunk Fejlődésért Egyesület képviselőjelöltjére. 
 A független képviselőjelöltek közül az egyikre. 
 Még nem tudom. 
 Nem megyek szavazni!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok