Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2123, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

DIÁKMUNKA!

Abonyi Hipermarketbe egynapos leltározási tevékenységre

keresünk 16. életévét betöltött diákokat!

A munka szeptember 09.-én kedden lesz.

Műszakok: 06:00-19:00 vagy 18:00-07:00 (éjszakai műszak csak 18.év felett)

Jelentkezés: www.biztoskesz.hu weboldalon, regisztrációs lap kitöltésével.

Bérezés: nappal: 7.596.-Ft, éjszaka: 9.696.-Ft!

Regisztrálj minél előbb, ha nem akarsz lemaradni!

Közélet:

Farkas Gábor két évtizedes eredményes főépítészi munkájáért, valamint a fiatal építész generáció nevelésében elért eredményeiért vehette át az életműdíjat.
 

Tizennegyedik alkalommal került átadásra a Nagykanizsa megyei jogú város és az országos főépítészi kollégium által 2000-ben megalapított „Év Főépítésze Díj” és a „Főépítészi Életmű Díj”.

A 2014. évi díjazottak:

Keresztes Sándor okl. építészmérnök, ny. állami főépítész
"Főépítészi Életmű Díj"-ban részesült közel két évtizedes színvonalas állami/területi főépítészi munkásságáért, miniszterként a területi főépítészi hálózat újjáalakításáért; az építészet, a városrendezés, az értékalkotás és védelem ügyének képviselete a közigazgatás egyre fontosabb pozícióinak betöltése során is szakmai értékrendjének középpontjában maradt, mindez szakmai társadalmi tevékenységével kiegészülve.

Közélet:
Cegléd   

Rovatunkat a KLB könyvelőiroda  támogatja! - Még három nap és becsöngetnek - A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek  a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei. Az alkalmazottak a több mint 30 ezer  forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják.  30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen 2014-ben.

Közélet:
Abony   
KLB   

Varga Sándor okleveles kertészmérnök alföldi ananászairól korábban lapunk hasábjain, és internetes oldalunkon beszámoltunk. Az „ ananászos gazda „ életében újabb fejezett következik. Mos „ csodaananász „, igazi különlegesség terem házában. Varga Sándor igazi szeretettel ápolgatja a növényeket, melyek terméseikkel hálálják meg az odaadó gondoskodást. „ Ennek az ananásznak a lényege annyi, hogy a termés csúcsi rozettája nem egy tölcsért hozott, hanem hatot.

Közélet:

Takarmányboltunk munkatársat keres:


- ha rendelkezel legalább boltvezetői képzettséggel
- érettségizett vagy és értesz az állatok takarmányozásához
- jó kommunikációs képességeid vannak
- nem riadsz meg a fizikai munkától sem
- képes vagy önálló munkavégzésre és terhelhető vagy
- felhasználói szinten értesz a számítógéphez
- megbízható és leinformálható vagy


Küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveled - l

egkésőbb szeptember 5-ig - az alábbi e-mail címre: purinaabony@gmail.com
 

Közélet:

Abonyban áramszünet lesz ma és holnap is!


2014. augusztus 28.-án 8.00 órától várhatóan 16.00 óráig az alábbi utcákban: Nagykőrösi út 3-67 és 2-36, Imre út végig, Szabolcska Mihály út végig, Kossuth Ferenc út 1, Szilágyi Erzsébet út végig, Ceglédi út 2-24, Dózsa György út végig, Széchenyi István út végig, Degré út végig, Eötvös József út 1-8, Ráday út végig Mikszáth Kálmán út végig, Szapáry út 1-23 és 2-18.

Közélet:
E.ON   

Ha szeretnéd, hogy házhoz vigyük, vagy előfizetnél, hívj fel: 30/9-670-313- A Heti Hírek MiAbonyunk melléklettel egyre több abonyi vállalkozás üzletében kapható! Keresse hétről hétre a következő helyeken újságunkat! Vigye el olyanoknak is a legfrissebb híreket, információkat, akik nem olvasnak bennünket interneten! Az újság 200 forint, benne a kistérség heti hírei, abonyi melléklet. Keresse Ön is a következő helyeken: Volt Millenáris kerékpárbolt, GLOBÁLBRINGA, Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza, Drávay Csaba Dohányboltja, a Koronával szemben a Vasút úton, Vida Sándor dohányboltja, a Gimnázium oldalával szemben.

Közélet:
Hírek   

Az abonyi MÁV állomás ocsmányságáról már többször cikkeztünk. Most egy közeli település állomását bocsátom közszemlére, kis cikkel.

Gondot okoz Nagykőrös központjában, hogy egyetlen nyilvános illemhely sem üzemel folyamatosan. Utánajártunk, hogy mi a helyzet a MÁV állomáson. A tapasztalatok nagyon jók! Annak ellenére, hogy a burkolat, berendezés már 1000 éves, de rendben vannak tartva, tiszták... A WC-k szintén, sőt fel vannak újítva, tisztán vannak tartva, még büdös sincs.

 

Közélet:

Tévesen kerültek kiküldésre a választási értesítők bizonyos körzetekben. Erről előző cikkünk IDE kattintva olvasható.  Ez ügyben segítséget kértem Dr. Balogh Pál jegyzőtől, és a válasz sem maradt el. Szóval, itt van az ezzel kapcsolatos hirdetmény! Ide menj szavazni, ne a volt könyvtárba, ha oda szólt a meghívód! Abony város jegyzője köszöni a megértést!

Közélet:

JANIK AUTÓSISKOLA

Minden kategóriában a legjobb! 

Tanfolyamkezdés: Szeptember 05. péntek 17.00

Olvasáshoz katt a címre!

Közélet:
Hirdetés   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Elégedett Ön az abonyi FIDESZ- KDNP önkormányzati képviselői listájával?
   
 IGEN, mert így biztosan győznek 
 IGEN, mert így biztosan nem győznek 
 NEM, mert így biztosan győznek 
 NEM, mert így biztosan nem győznek 
 Hát, többé- kevésbé elégedett vagyok 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok