Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2269, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

Balesetmentes közlekedést kívánunk

TANFOLYAMKEZDÉS: 2015 Június 5. 17.00

HONLAPUNK, elérhetőségek IDE KATTINTVA

Köszönjük, hogy bennünket választanak

és nálunk tanulnak!

Várjuk tanulóinkat sok szeretettel!

Remek áron, profi szolgáltatással!

Közélet:

Értesítjük a Gazdatársakat, hogy az
Újvilág Földtulajdonosi közösség
Éves rendes közgyűlését
2015.05.30.-án délelőtt 11 órai kezdettel
Tartja az Újvilág Vadásztársaság vadászházában.

Cím: Abony, Füzesér dűlő 13.

Várjuk a gazdatársak megjelenését.

Érintett földterület tulajdonosai Kőröstetétleni út bal oldala
És az Újszászi út jobb oldala közötti terület.

Hamar Ilona Földtulajdonosi közösség képviselője


Egedi László, Csizmadia Istvánné Felügyelő Bizottság Tagja, Valkó József

Közélet:

 

Sikeresen zárult a Ceglédi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által mai napon megrendezett Állásbörzéje. A börzén 517 álláskereső jelent meg ebből közel 300 pontosan 296 fő álláskereső adta le az önéletrajzát különböző számára megfelelő pozíció betöltésére. További szolgáltatások is voltak, amiket összesen 29 fő vett igénybe, ezek közül legtöbben az EURES tanácsadásra, azaz a külföldi munkavállalásra voltak kíváncsiak, összesen mintegy 21 fő. Az Önéletrajz elkészítéshez illetve munka- álláskeresési tanácsadáson 7 fő, virtuális Munkaerő-piaci tanácsadáson pedig 11 fő vett részt.

 

Kívánunk a résztvevőknek sok sikert a pályázatokhoz.
 

Közélet:
Cegléd   

 

Csütörtökre a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett gomolyfelhők képződnek, de egy-egy gyenge zápor csupán a Dunától keletre alakulhat ki. Estére mindenhol mérséklődik a szél. Délután 17-20 fokra készülhetünk., írja a megújult idokep.hu.

 

Pénteken sok napsütésre, kellemes időre számíthatunk. Mérsékelt marad a nyugati-délnyugati szél. A hűvös hajnalt követően napközben már 21-25°C közötti maximumokra van kilátás.

Közélet:

 

Szolnok városában, országosan is egyedülálló módon, önálló állatorvosi ügyeleti rendszer megszervezésére kerül sor, így a 2015.06.06-07-i hétvégétől kezdve, a hirtelen bajba jutott kis állatkáink szakszerű ellátást kaphatnak hétvégenként is. Az ügyelet szombaton 13 órától 18 óráig, vasárnap 8 órától 18 óráig lesz elérhető, írja a szolnokinaplo.hu.

 

Több olyan megkeresés és észrevétel érkezet az Önkormányzathoz, hogy Szolnokon szükség lenne önálló állatorvosi ügyeletre.

Közélet:
Szolnok   

 

A Pest Megyei Főügyészség hivatali visszaélés bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki soron kívül és gyakran díjfizetés nélkül intézte ismerőseinek a
gépjárművekkel kapcsolatos ügyeit a Szigetszentmiklósi Okmányirodán. Az ügy vádlottja a Szigetszentmiklósi Okmányirodán dolgozott. 2013 márciusáig ún „gépjármű háttér” munkát végzett, közvetlenül ügyfelekkel csak akkor foglalkozott, ha kolléganőit helyettesítette.

2013 júniusáig már az ügyféltérben végzett munkát. A nő megismerkedett két olyan személlyel, akik járműkereskedők meghatalmazottaiként számos gépjármű forgalomból történő ideiglenes, átmeneti és végleges kivonása, átiratása és egyéb hatósági eljárás iránti kérelmekkel jártak az okmányirodára. Ezek a hatósági eljárások díjkötelesek. 

Közélet:

 

"Őseink tündérkertje, Erdély"

 

Az abonyi Somogyi Imre Általános Iskola 7. évfolyamának 52 tanulója és 6 kísérő pedagógusa négy napos, élményekben gazdag erdélyi kiránduláson vett részt.
Az utazást a "Határtalanul" pályázat keretében a Student Lines Diák Utazási Iroda szervezte és az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő finanszírozta. A pályázaton intézményünk 1,5 millió forintot nyert utazásra és szállásköltségre.

 

Galéria az utazásról IDE KATTINTVA megtekinthető.

 

A cikk a címre kattintva folytatódik.

Közélet:
Somogyi   
Erdély   

Fabár Büfé

 

 

Abony Tószegi út 21/a

 

alkalmazottat keres!


Jelentkezni: fényképes önéletrajzzal


8-21-ig a fent említett címen! 

Közélet:

 

Szeptemberben jelenik meg A magyar helyesírás szabályai legújabb, tizenkettedik kiadása, amelynek összeállításáról 2003 novemberében döntöttek - közölte az MTI-vel a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) kedden. Az MTA által kidolgozott, jóváhagyott és kanonizált magyar helyesírási szabályok gyűjteményének első változata 1832-ben jelent meg, legutolsó kiadása pedig 1984-ben látott napvilágot.


Az ősz elején könyvesboltokba kerülő új, szótárral kiegészített szabályzatot az MTA Nyelv- és Irodalomtudományok Osztályához tartozó Magyar Nyelvi Osztályközi Állandó Bizottság gondozza.

Közélet:

 

Farkas Bertalan űrrepülése a magyarokat a világon hetedikként beemelte az űrhajós nemzetek sorába. Emellett megalapozta a hazai űrtevékenység máig ható fejlődési irányait – jelentette ki Kara Ákos államtitkár május 26-án, Budapesten. Az évfordulón számos külföldi űrhajós és az Európai Űrügynökség képviselői tisztelegtek a magyar űripar szakembereinek teljesítménye előtt. Farkas Bertalan űrutazása történelmi jelentősége mellett azt is bebizonyította, hogy a magyar szakemberek képességei világszínvonalúak. Az akkori misszió során a Szoljut 6 fedélzetén használt, hazai fejlesztésű „Pille” sugárzásmérő műszer továbbfejlesztett változata ma is segíti a Nemzetközi Űrállomás legénységének munkáját. 

Közélet:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint kinek a hibája, hogy a város elbukott 279 millió forintot a Questor csődje miatt?
   
 Romhányiné Dr. Balogh Edité 
 A teljes városvezetésé 
 A jegyzőé, mint a törvényesség őréé 
 Nem tudom, fogalmam sincs! 
 A Fideszes képviselőké 
 Az ellenzéki képviselőké 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok