Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6705, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

Nagy segítség otthon! KIZOMA- VILL Gépkölcsönző

Mindenféle kisgép kölcsönözhető!

Facebook oldal IDE kattintva

Képgaléria IDE kattintva

Közélet:
Abony   

 

Az INNOVEN Catareing hatalmas szakmai tapasztalattal vállalja rendezvények teljeskörű vendéglátását. Facebook oldaluk IDE kattintva elérhető! Kedvelje Ön is, és ossza meg a hírt másokkal is! A képek egy alattyáni kitelepülés alkalmával készültek! Magas színvonal, kedvező árfekvés!

Képek a címre kattintva

Közélet:
Reklám   

Készülj Te is velünk az ünnepre!

Figyeld folyamatos hirdetéseinket!

Ünnepekre, Szülinapra, Névnapra,

személyre szabott ajándék csomagok,

ajándék kosarak rendelhetők! Szelei u 79. 

Facebook oldalunk IDE kattintva!

Közélet:
Abony   

veroniq - 2018.12.10. 10:14

Közélet:

Muza Foto: Albert Pocej / Dangerousminds screenshot

A fotográfus, Albert Pocej nem mindennapi célt tűzött ki maga elé. Fotóin azokat a pillanatokat kívánja megörökíteni, amikor a "a nők elérik a fizikai kielégülés legmagasabb pontját.". A képek alapján mi úgy gondoljuk, hogy sikerült neki! Forrás, folytatás IDE kattintva

Közélet:
Szex   

 

Némi fáziskéséssel ugyan, de megoldódott az a probléma, hogy az abonyi vasútálomásra érkezők nem tudták őrzött helyre betenni a bicikliket. Lapunk már hónapokkal ezelőtt, az iskolaszezon előtt megírta, hogy minden lehetőség megszűnt, és rettegnek az abonyiak attól, ha ott hagyják a kerékpárjaikat a vasútállomáson, akkor azokat ellopják. Képünk korábban készült az abonyi vasútálomáson...

Közélet:
ABOKOM   

2019 végétől 11 darab nagykapacitású motorvonat áll forgalomba a legforgalmasabb váci és ceglédi vasútvonalakon. A MÁV-Start közleménye szerint a Stader által gyártott, KISS elnevezésű emeletes jármű első kocsiszekrénye megérkezett a Dunakeszi ...

Közélet:
MÁV   

 

Az előrejelzések alapján Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megye főleg magasabban fekvő, hegyvidéki területein jelentősebb mennyiségű friss hó hullhat. Ezen kívül a következő napokban a Bakonyban várható még számottevő havazás, az ország többi területein csak kisebb, lepel vastagságú hótakaró alakulhat ki. 

Közélet:
   

 

Napjaink társadalma szigorú szabályozásokkal igyekszik visszafogni a különféle káros szenvedélyeket. A káros szenvedélyek közé tartozik például a mértéktelen alkoholfogyasztás, a kábítószerfogyasztás, valamint a dohányzás is.

Ezek a tevékenységek nagyon károsak az emberi egészségre nézve. Például a dohányzás esetében egy dohányzó nem csak saját, hanem környezete egészségét is veszélyezteti. Talán épp emiatt kapcsolódik nagyon sok társadalmi intézkedés a dohányzás szabályozásához, mint amilyen a kocsmákból, vendéglőkből és egyéb közterületekről való kitiltás. 

Közélet:
Cigaretta   

 

 

Az áruszállítással foglalkozó futárszolgálatok iránt ma már nagyon nagy a kereslet. Ez egyrészt a webáruházak elterjedésének, másrészt pedig az e-kereskedelem fejlődésének köszönhető.

Futárszolgálatot akár fizikai személyek is gyakran vesznek igénybe különféle csomagküldések során. A futárszolgálat összehasonlítás ilyen értelemben kihívást jelenthet, hiszen a tökéletes futárszolgálat kiválasztásában nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni.

Közélet:
Gazdaság   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek meyik a kedvenc nagy áruházlánca?
   
 COOP 
 REÁL 
 CBA 
 SPAR 
 LIDL 
 ALDI 
 TESCO 
 AUCHAN 
 PENNY MARKET 
 Valami egészen más 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok