Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6983, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

Mint ahogyan láthattátok, több posztban is megmutattuk Bóna Sági Nikolett munkáit facebook oldalunkon. A közelmúltban személyesen is felkerestem Nikit, mert kíváncsi voltam arra, hogy hol és hogyan is dolgozik, az Abonyban egyre népszerűbb, és egyre több vendéggel rendelkező sminkes. Niki elmondta, hogy beleszeretett ebbe a szakmába, igazi profitól tanul, aki külföldi mester sminkesektől szerezte meg tudását, melyet tanítványainak is átad. Abony ifjú sminkese folyamatosan képzi magát, hogy még többet tudjon nyújtani vendégeinek. Ünnepekre, bálokra, rendezvényekre alkalmi sminkekkel áll rendelkezésére az abonyi Hölgyeknek. Niki azt mondja, a termékek, melyeket használ külföldiek, a lehető legmagasabb minőségűek, bőrbarát anyagokból állnak, és igen tartósak, drogériákban nem kaphatók. A délután feltett smink még másnap reggel is olyan, mintha újonnan készült volna. 

Közélet:

 

Szeretettel gratulálunk szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is! Murvai Noémi címlapfotó versenyszámban lett ezüstérmes a Kecskeméten megrendezett Országos Fodrászversenyen szép modelljével.  

Közélet:
Abony   

 

December első napján került sor az első adventi gyertya meggyújtására a katolikus templom előtt. A jeles alkalomra több százan érkeztek. Az első gyertyát dr Szabó Éva főorvos asszony gyújtotta meg. A rendezvényt immár hagyományosan a Városunk Fejlődéséért Egyesület szervezi. A „Szeretlek Abony” program sikere az is, hogy nagyon sokan eljöttek az első adventi gyertya meggyújtására, melyen Pető Zsolt polgármester, és több települési képviselő is részt vett.

 

Közélet:
Advent   

 

Az INNOVEN Catareing hatalmas szakmai tapasztalattal vállalja rendezvények teljeskörű vendéglátását. Facebook oldaluk IDE kattintva elérhető! Kedvelje Ön is, és ossza meg a hírt másokkal is! A képek egy alattyáni kitelepülés alkalmával készültek! Magas színvonal, kedvező árfekvés!

Képek a címre kattintva

Közélet:
Reklám   

 

Az internet nem csak munka, kikapcsolódás vagy vásárlás kapcsán bizonyul hasznos választásnak, hanem akkor is, ha ismerkedésről van szó. A társkeresés világa fordult egy nagyot az utóbbi években, s ma már szinte magától értetődő, hogy az online lehetőségeket választjuk társkeresés alkalmával. Vannak, akik egyéjszakás kalandokat keresnek, mások fenntartják az esélyt annak, hogy megtalálhatják akár a nagy Ő-t is a világhálón keresztül. 

Közélet:
Abony   

 

Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete a nyilvánosság biztosításával kapcsolatos napirendi pontban tárgyalta a képviselő- testület üléseiről történő internetes közvetítés lehetőségét. A testület megszavazta, hogy robotkamera rendszert telepítsenek az ülésterembe, mellyel remek, úgynevezett HD minőségű felvétel készíthető. Ezt élőben interneten, könnyen elérhető formában közvetítik majd. A rendszer képes a felvételek tárolására is, és akár azonnal rögzíti is az Önkormányzati TV oldalon, ahol az megtekinthető lesz a későbbiek során is.

 

Közélet:
TV   

A tervek szerint pár héten belül bevetésre kerülhet az a mobil applikáció, mely kommunikációs csatornaként szolgál a város vezetés és a helyi lakosok, illetve turisták között. 

Közélet:

Idén először lehetett lakossági járdaépítés támogatására pályázni Abonyban. A kiírás nagyon népszerűnek bizonyult....

Közélet:
Abony   

Abony Város Önkormányzat képviselő- testülete november 28-án többek közt arról is döntést hozott, hogy az Abonyi Városfejlesztő Kft a jövőben tovább fog működni. 

Közélet:
Abony   

A Somogyi Imre Általános Iskola a bázisintézménye az abonyi kézilabdásoknak, mely oktatási intézmény nagyon sokat tesz azért, hogy Abonyban a kézilabda igazán magas színvonalú lehessen. 

Közélet:
Somogyi   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok