Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2184, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

Abonyi telephelyre vizsgázott

személy és vagyonőrt keresek!

Azonnali kezdéssel!

Előny: jó megjelenés, józan élet,

jó kommunikációs készség.

Érdeklődni: +3670/341 68 69 hétfő-péntek 9:00-15:00

Közélet:
Abony   

Történt, hogy egyik nap, szép derűs időben őzláb gombáért indultam lányommal Kocsérra. Kőröstetétlen és Abony közt arra lettem figyelmes, hogy a mezőgazdasági munkagépek felhordták a sarat az úttestre, és a nyomok egészen Tetétlen belterületéig folytatódtak. Mi több, vészjóslóan álltak lesben az ártatlan közlekedőknek hatalmas balesetveszélyt okozva. Telefon a polgármesternek: Tudja-e, hogy néz ki az út…. Nem tudta, de pillanatok múlva megnézte, majd a körzeti megbízott irodájában a térfigyelő kamera felvételeit a rendőrség munkatársai megtekintették.

Közélet:

FOGLALD le időben a helyed, szólj, ha jönnél!
A jegyeket elég a rendezvény hetében kifizetned!
Egyre többen vagyunk! Igyekezz, nehogy lemaradj! Jegyrendelésedet NE hagyd az utolsó pillanatra

2014. november 29-én, 18 órai kezdettel!

Rendezvény helyszíne: Abony, VÁROSI SPORTCSARNOK.

Az est sztárvendége: 3+2 Együttes élőben

18 00 órától 

Nagyon sokan vagyunk már! Foglald le a

helyedet időben, nehogy lemaradj!

A hajnalig tartó mulatság hangulatát több Zenész barátunk szolgáltatja

A sérülésmentes csuklópánt sorszámai sorsoláson vesznek részt.
Egyéb nyeremények között, a fődíj, egy értékes meglepetés.

Jegyek korlátozott számban, csak elővételben kaphatók, megrendelhetők:
2.500 Ft. /fős áron november 15-ig.

Részletek a címre kattintva.

Közélet:
Abony   

Nagy elhatározásra jutott egyik kedves ügyes kozmetikus ismerősöm, aki Átváltoztatjuk rovatot indít, annak érdekében, hogy megmutassa, egy jó sminkes akár csodákra is képes. Két délután kattogott a fényképezőgépem, nagyon élveztem a „ munkát „, hiszen a lányok és asszonyok közül szinte mindenki jó ismerősöm, barátom. Ők bevállalták, hogy megmutassák magukat smink nélkül, és persze utána, az átváltozás után sminkkel is. A fiatalok ragyogóvá váltak, nekik eleve könnyű a dolguk, hiszen a hamvas bőr feldíszítése sokkal egyszerűbb, ám mégis élettel teltek meg a szép kis arcok. Az asszonyok, kicsit idősebb hölgyek arca kisimult, hangsúlyossá vált az, ami egy arc igazi éke. Boldogan mosolyogva néztek a fényképezőgépem lencséjébe. Most megmutatom Önöknek, mi lett az eredmény.

Képgaléria IDE kattintva, fotó: LŐVE

Közélet:
Abony   

Csizmadia Mihákyné, az abonyi Karitász csoport egyik vezetője, a szervezet motorja, hatalmas kitüntetésben részesült a közelmúltban. Erről a szoljon.hu számolt be. Íme: " A díj célja biztosítani a Karitász önkénteseket arról, hogy az egyház értékeli a rászorulóknak nyújtott karitatív munkájukat.
– Nagyon örülök a díjnak, igazán nagy megtiszteltetés ez számomra – mondta a kitüntetett. – A Váci Egyházmegye területéről huszonkilenc karitászcsoport vett részt azon a találkozón, melyen átadták a Szent Erzsébet díjat öt fő Karitász önkéntes részére. Ekkor vehettem át én is az elismerést.

Közélet:

Király B Izabella, Abony városának Nagyabonyi Színkörének vezetője, 1956 kapcsán adott interjút egykoron, sok-sok évvel ezelőtt. Igaz, hogy ez történelem,de talán szavai most is sok-sok embert megérintenek, ezért adjuk közzé a fenti linken elérhető videófelvételt. Természetesen, az interúalany kérésének megfelelően. 

Közélet:


A Polgármesteri Hivatal dísztermében tartották nyílt ülés keretében az új Törteli Önkormányzat képviselő-testületének alakuló ülését október 27-én.
Az alakuló ülés első napirendi pontjaként a Helyi Választási Bizottság elnöke, Radicsné Sáfrán Erika ismertette a választási eredményeket, majd a képviselő testület hat tagja és az új polgármester, Godó Tibor letette az eskütételt.

Közélet:
Törtel   

 

 

Lapunk többször is beszámolt arról az életveszélyes állapotról, ami a Mátyás király úton alakult ki, mert a kátyúkat évek óta nem tömte be senki. Nagyon megijedtünk, mert a közzétett tervek, és utcalista ellenére senki sem kezdte meg a munkálatokat. Azt hittük, hogy ez télire így marad. A mai napon, azaz október 28-án azonban felvonult a területen végre az abonyi alvállalkozó a gépeivel együtt és nekilátott a rekonstrukciós munkálatoknak.

Közélet:
Utak   

 

A mai, napos időjárással ellentétben holnaptól egyre kevesebb napsütésben lehet részünk, és az ünnepekre már ködös, párás idő várható, írja az idokep.hu

Szerdán már több lesz a felhő fölöttünk, tartósabb napsütésre inkább csak az ország északkeleti harmadán van kilátás..." Folytatás a címre kattintva!

Közélet:

 

Újra összegyűlnek este az internetadó ellen demonstrálók a fővárosban, miután a kormány nem vonta vissza a tervezett adót, de támogatja, hogy maximálják annak felső határát. A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint egyébként nincs is semmiféle internetadó, a távközlési adó kiterjesztéséről van szó. Nevezzük bárminek, kérdés, hogy meddig fodrozódhatnak azok az indulathullámok, amelyeket a tervezett intézkedés keltett.

Közélet:
FIDESZ   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Elégedett Ön az önkormányzati választások végeredményével?
   
 IGEN 
 NEM 
 Fogjuk rá 
   
Eredmény
Programok

Iskolások figyelem! Verseny!


PEST MEGYEI
KORMÁNYHIVATAL


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából a Pest Megyei Kormányhivatal
„Hulladék-művészet”
címmel versenyt hirdet Pest megyei általános iskolás diákok 5 fős csapatai számára.

A verseny fővédnöke: Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott

A verseny szervezéséért felelős: a Pest Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya

Karitász Játszóház!

ÚJRA INDUL A KARITÁSZ JÁTSZÓHÁZ! Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2014. október ...

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok