Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2129, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

DIÁKMUNKA!

Abonyi Hipermarketbe egynapos leltározási tevékenységre

keresünk 16. életévét betöltött diákokat!

A munka szeptember 09.-én kedden lesz.

Műszakok: 06:00-19:00 vagy 18:00-07:00 (éjszakai műszak csak 18.év felett)

Jelentkezés: www.biztoskesz.hu weboldalon, regisztrációs lap kitöltésével.

Bérezés: nappal: 7.596.-Ft, éjszaka: 9.696.-Ft!

Regisztrálj minél előbb, ha nem akarsz lemaradni!

Közélet:

Élelmiszerbolt keres 4 órás munkavégzésre

szakképzett eladót. Nyugdíjasok előnyben!

Jelentkezni önéletrajzzal Abonyi Györgyné

élelmiszerboltjában,

Abony, Kodály Zoltán u. 26/a

Közélet:

JANIK AUTÓSISKOLA

Minden kategóriában a legjobb! 

Tanfolyamkezdés: Szeptember 05. péntek 17.00

Olvasáshoz katt a címre!

Közélet:
Hirdetés   

Változatos időjárással köszöntenek be az emberes hónapok, írja az idokep.hu. Nyugaton őszi, keleten nyári idő várható. 

"Ma marad előreláthatólag a kettőség: nyugaton hűvös, szeles, csapadékos, keleten változóan napos-felhős, meleg nyári időre számíthatunk.

Szerdára ez a hidegörvény nyugat, délnyugat felé távolodik, így a Dunántúlon is egyre hosszabb időszakokra kisüt a Nap, és már csak egészen nyugaton, délnyugaton alakulhat ki kisebb csapadék. Nyugaton is melegszik a levegő, így megszűnik a hétfőre, illetve keddre jellemző nagy kontraszt az ország két v& ;ge között, délutánra országszerte 24 és 30 fok közé emelkedik a hőmérséklet. A melegebb továbbra is keleten, északkeleten lesz
." 

Közélet:

Ha szeretnéd, hogy házhoz vigyük, vagy előfizetnél, hívj fel: 30/9-670-313- A Heti Hírek MiAbonyunk melléklettel egyre több abonyi vállalkozás üzletében kapható! Keresse hétről hétre a következő helyeken újságunkat! Vigye el olyanoknak is a legfrissebb híreket, információkat, akik nem olvasnak bennünket interneten! Az újság 200 forint, benne a kistérség heti hírei, abonyi melléklet. Keresse Ön is a következő helyeken: Volt Millenáris kerékpárbolt, GLOBÁLBRINGA, Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza, Drávay Csaba Dohányboltja, a Koronával szemben a Vasút úton, Vida Sándor dohányboltja, a Gimnázium oldalával szemben.

Közélet:
Hírek   

Abony főterén megkezdte a burkolat garanciális javítását a kivitelező. Képeink augsuztus 30-án készültek, tehát szombaton is nagy erőkkel dolgoztak a hibák elhárításán. Összességében a mű jól sikerült, ezúton is kívánok a dolgozóknak jó munkát, és azt, hogy munkájuk időtálló legyen! Köszönjük!

Közélet:
Abony   

Ünnepélyes keretek közt díjazták a Faluszépítési verseny résztvevőit Jászkarajenőn. Ők azok, akik a megérdemelt jutalmakat átvehették. Képeinken az első három helyezett kertje látható. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk nekik!


Helyezettek:


I. Tugyi János Hunyadi u. 41.
II. Nagy Ferenc Petőfi u. 70.
III. Cseh János Petőfi u. 37.

Közélet:

 

Polyák Attila, a MiAbonyunk fotósa az ORIGO hírportálhoz igazol. Az ezzel kapcsolatos szerződés is aláírásra került. A hazai sajtófotós szakma kimagasló egyéniségei között ő is megtalálható az ORIGO új fotó rovatában, mely IDE kattintva megtekinthető. Minden fotóstól két képet tettek közzé egyelőre, Abonyt az a megtiszteltetés érte, hogy a Zeneiskolánk ezek közül az egyik.

Közélet:

Farkas Gábor két évtizedes eredményes főépítészi munkájáért, valamint a fiatal építész generáció nevelésében elért eredményeiért vehette át az életműdíjat.
 

Tizennegyedik alkalommal került átadásra a Nagykanizsa megyei jogú város és az országos főépítészi kollégium által 2000-ben megalapított „Év Főépítésze Díj” és a „Főépítészi Életmű Díj”.

A 2014. évi díjazottak:

Keresztes Sándor okl. építészmérnök, ny. állami főépítész
"Főépítészi Életmű Díj"-ban részesült közel két évtizedes színvonalas állami/területi főépítészi munkásságáért, miniszterként a területi főépítészi hálózat újjáalakításáért; az építészet, a városrendezés, az értékalkotás és védelem ügyének képviselete a közigazgatás egyre fontosabb pozícióinak betöltése során is szakmai értékrendjének középpontjában maradt, mindez szakmai társadalmi tevékenységével kiegészülve.

Közélet:
Cegléd   

Rovatunkat a KLB könyvelőiroda  támogatja! - Még három nap és becsöngetnek - A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek  a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei. Az alkalmazottak a több mint 30 ezer  forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják.  30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen 2014-ben.

Közélet:
Abony   
KLB   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Elégedett Ön az abonyi FIDESZ- KDNP önkormányzati képviselői listájával?
   
 IGEN, mert így biztosan győznek 
 IGEN, mert így biztosan nem győznek 
 NEM, mert így biztosan győznek 
 NEM, mert így biztosan nem győznek 
 Hát, többé- kevésbé elégedett vagyok 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok