Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2385, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

 

Mint arról lapunk már beszámolt, a helyi képviselő- testület új adónem bevezetését is fontolgatja. Ez nem más, mint az ingatlanadó, melynek mértéke egy 100 m2-es abonyi családi ház esetében akár évi 30.000 Ft is lehet. IDE kattintva olvasható a meghívó a testület ülésére.  A helyi adózási rendszer strukturális átalakítását a négyes napirendi pontban tárgyalják. Ezen kívül szó lesz egy Varga János nevét viselő birkózó csarnok megépítéséről is, többek közt. Összesen 16 nyílt  és 8 zárt napirendet tárgyalnak a képviselők. Esélyes, hogy szokás szerint nem végeznek este tízig. Mindezt a TV közvetíti, érdemes lesz nézni az adást, mely interneten elérhető lesz a  város honlapján. 14 órakor kezdődik a " műsor "... Címszerepben a megválasztott képviselőkkel, polgármesterrel és a többiekkel. Bízunk benne, hogy a lakosság érdekeit szolgáló döntések meghozatalára kerül sor.

Közélet:
Abony   

 

3 gyermekes család sürgősen albérletet keres Abonyban. Minimum 2-2,5 szobásat, lehetőleg ne a város legszèlèn. A családfő dolgozik, megbízhatóak. 

Telefonszám:

06702390026


06203104040.

Közélet:

 

Ceglédi fiatal, Gór-Nagy Erika is bejutott a TV2 új tehetségkutatójának, a Star Academy-nek a beköltöző showjába. Az augusztus 27-28-án induló tehetségkutatóba több ezer jelentkező közül került be az a húsz, akik a színpadon megmutathatják tehetségüket. A két beköltözőshow-ban tíz-tíz énekes áll színpadra. Szombaton a legjobb hat tehetség a műsor végén beköltözik az Akadémiára, a többiek másnapra továbbviszik pontjaikat. Vasárnap az újabb tíz énekes produkciója után kialakult összesít.

 

Közélet:
Cegléd   

 

A Ceglédi Panorámát egy kétségbeesett olvasó értesítette, hogy egy férfi útbaigazítást kért, de közben a nemi szervét mutogatta a hölgynek.

Ceglédi járókelők figyelem: ha látnák a szatírt, azonnal hívják a rendőrséget!

Közélet:
Cegléd   

Kedves Olvasónk tette szóvá, hogy amikor Abony kedvenc fagyizóiról szavaztak a lakosok, kimaradt a Hunyadi úton található HÜSI fagyizó. Ma pótoltam hiányosságaimat, és személyesen kerestem fel ezt a  helyet, kisfiammal együtt. Személyesen győződhettem meg róla, hogy a fagyi olcsó, finom, és a kiszolgálás remek, kedves, mosolygós. 

Közélet:
Abony   

 

Mindenkinek jó szívvel ajánlom az abonyi strand meglátogatását, ahogyan azt az elmúlt években is tettem. Tiszta, szép és kulturált, ahol mindenki jól érezheti magát, korra és nemre való tekintet nélkül. Boldogan jutottam ki én is kisfiammal- megvallom idén először a létesítménybe- és egyáltalán nem kellett csalódnom. A borult idő ellenére sem voltak túl kevesen.

Közélet:
Abony   

 

Tizennégy éve hagyomány már Nagykőrösön, hogy augusztus 20-án, a Szent István-napi városi ünnepség mellett a Városi Polgárrá Fogadó Ünnepség is megrendezésre kerül, mely rendezvény gondolatának életre kelése dr. Czira Szabolcs polgármester nevéhez kötődik, hiszen kiemelt fontosságú, hogy a nagykőrösi újszülöttek erősebben kötődjenek városukhoz.

Közélet:

 

Cegléden a Gál József Sportcsarnok adott helyszínt annak a jótékonysági rendezvénynek augusztus 19-én, melyet a POWER SE borzasztó betegségben szenvedő sportolója tiszteletére rendeztek. Fehér Jutka és Fehér Tamás, a Tom White and Mad Circus vezetője a házigazda szerepét játszották. Ők jó ismerősei Fehér Zoltánnak, akinek betegsége miatt, gyógyítási körülményeinek javítása érdekében szervezték meg az eseményt.

Zoli fekete öves – 1 danos – karate mester. Ő az, aki még az acélt is meghajlította! …és most egy komolyabb betegség mégis térdre kényszerítette. 2015. júniusában került be Zoli először kórházba, csigolya összeroppanással. Sajnos hamar kiderült, hogy egy – az immunrendszer plazmasejtjeiből induló, és a csontokat támadó daganatos betegség áll a háttérben. Kemoterápia, novemberben őssejt beültetés, majd 3 hónap steril szoba következett.

Közélet:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön hányas osztályzatot adna az abonyi képviselő-testületnek?
   
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 Minősíthetetlen 
 Mert van Abonyban is képviselő-testület?  
 Ötösnél is jobb 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok