Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6953, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

 

Az INNOVEN Catareing hatalmas szakmai tapasztalattal vállalja rendezvények teljeskörű vendéglátását. Facebook oldaluk IDE kattintva elérhető! Kedvelje Ön is, és ossza meg a hírt másokkal is! A képek egy alattyáni kitelepülés alkalmával készültek! Magas színvonal, kedvező árfekvés!

Képek a címre kattintva

Közélet:
Reklám   

 

Lapunkat Pető Zsolt polgármester arról tájékoztatta, hogy előreláthatóan novemberi ülésén tárgyalhatja Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete azt az előterjesztést, melyben döntés születhet, új fedett buszvárók telepítéséről.

 

Közélet:

A rendezvényen Pető Zsolt, Abony Város polgármestere is részt vett, és lapunknak adott villáminterjújában kiemelte, hogy: „Nagyon fontos kiemelni, hogy mekkora érték az, ha egy közösség össze tud fogni egy jó ügyért. 

Közélet:

Az elmúlt hét végén, október 20-án tartotta a Dalma Dance Club SE Abonyban a minősítő versenyét.  Az egyesület nagyon büszke ifjú tehetségeire, akiknek a közösségi oldalukon is gratuláltak. Kép forrása, képek még IDE kattintva

 

A témával kapcsolatban Pető Zsolt polgármester, a helyi önkormányzat vezetőjeként kiemelte, hogy ő mindenben támogatni kívánja az abonyi értékteremtő közösségeket, kezdeményezéseket.

Ezen szervezetek kiemelt szerepet töltenek be városunk életében, és hozzájárulnak ahhoz, hogy Abony kulturális- és közéletének palettája még színesebbé válhasson. Ezen kívül Abony Város pozitív imagenek erősödését is segítik, hírét viszik településünknek országban, világban.

Közélet:
Dalma   

 

Érkezik az év egyik legjelentősebb és legjobban megismert meteorraja, az október utolsó harmadában jelentkező Orionidák. Az Orionidák meteorraj csúcspontja minden évben október 21-re esik. A meteorraj a Halley-üstökösből származik. Ily módon, amikor egy ilyen meteor "lángra lobban" bolygónk légkörében, valójában a Halley-üstökös egy-egy darabkáját látjuk elégni.

 

Közélet:
Csillagda   


 

Kedveli a nívós ékszereket, és mindig újabb és újabb darabokkal gazdagítaná gyűjteményét? Sokan vannak ezzel így, hiszen a leginkább stílusos összképet úgy adhatja az öltözék, ha ízléses kiegészítők is társulnak ahhoz. A területen alapvetően igaz az, hogy a kevesebb néha több. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csak egyetlen ékszer típust viselhetnénk a stílusosság jegyében. Egy mutatós nyaklánc mellé a visszafogott fülbevaló például kiválóan passzol.

Közélet:
Abony   

A közvetlen térségben élő mintegy százezer ember számára tervezhetőbbé, biztonságosabbá válik az éjszakai utazás. 

Közélet:
Abony   

Szavazz anonim módon! Nekünk minden vélemény számít! 

Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
 
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
 
Eredmény

Közélet:
Abony   

 

Abony Városának rekreációs tevékenységei között előkelő helyen szerepel a sport. Számos kutatás támasztja alá annak jótékony hatását, mind a szervezetre és a mentális egészségre egyaránt. A testmozgás jót tesz a szívnek, segíti a súlycsökkentést, kiváló stresszoldással bír, de még az öregedést is késlelteti, és az alvászavarok leküzdésében szintén segítséget nyújt.

Közélet:
Abony   

veroniq - 2019.10.08. 11:42

Közélet:
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok