Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2412, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

 

Olvasónk: Most jövünk Cegléd felől és a Röfi Csárdae lőtti sorompó nem világít! Csak addig nyílik fel, hogy épp át lehet jönni alatta!

Közélet:

 

Vasárnap elhunyt Ernő bácsi, azaz Tóth Ernő, nyugalmazott testnevelő tanár. Szerkesztőségünk, és olvasóink nevében is mély fájdalommal osztozunk a Család gyászában. 

Közélet:

 

Nagykőrös- Ma a városközpontban különös jelenségre lehettek figyelmesek sötétedés után az éppen arra járók. Nem más történt, mint az, hogy egy vidám nagykőrösi család egy bárányt fogott be a szán elé, és vidáman szánkóztak a fiúk. A nagyon jámbor házi kedvenc, Bercike kétévesen, kolomppal a nyakában szánkóztatta a fiúkat, akik igencsak élvezték a mókát. Folytatás IDE kattintva képekkel 

Közélet:

 

Mint arról lapunk beszámolt, sorra fagynak szét a vízcsövek és mérők Abonyban. Cikk minderről IDE kattintva, és arról, is, hogyan előzhető meg mindez. Most újabb segítséget kérnek a lakosságtól, bemásolom a DAKÖV illetékesének kérését! Kérjük, segítslenek! A nagy hideg ellenére folyamatosan Önökért dolgoznak. Most egy hibát keresnek: 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2017.01.15. 23:10

 

Kedves Olvasónk küldte be az itt látható képet, Parkolj hülyén rovatunkba. A fénykép a Ceglédi Kórház parkolójában készült.... Ha Ön is lát hasonló jelenséget, küldje el a képet nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közélet:

 

Olvadás és légifelvételek- 2017. 01. 14.- Készítő: Tiszavölgyi Dávid. Képgaléria IDE kattintva

Közélet:
Abony   

HOOOOOO, azaz esett a hó. Nem gyengén, elég gyorsan, viszonylag sok. Abony behavazódott, aminek az autósok kevésbé, a gyerekek ennél sokkal jobban örülnek. Nézzük most a jó oldalát a dolognak, azaz a télnek. 

Közélet:
Abony   

 

Nem régen indultak éjszakai útjukra az abonyi hókotrók. Az ABOKOM munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy kevésbé csúszós utakon kezdődhessen a holnapi nap. Köszönjük! Vigyázzanak magukra és egymásra az utakon! LŐVE

Közélet:
Abony   

 

Tudta, hogy mi az eredete? - A városi legenda szerint a babona eredete, hogy a francia király 1307. október (péntek) 13-ára adta ki a tömeges letartóztatási parancsot a templomos lovagok ellen. A dátum stimmel, IV. Fülöp valóban ekkor csapott le a rend tagjaira, akiknek jelentős része máglyán, vagy a kínzókamrában végezte, hogy aztán a király rátehesse kezét az “első bankárokként” is számon tartott társaság hatalmas vagyonára, illetve megszabadulhasson a velük szemben felhalmozott tekintélyes adósságaitól.

Közélet:

PÁLYÁZATOT NYERT A KÓRHÁZ - Több mint 288 millió forint támogatást nyert a Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet projectje az egészségügyi szakellátást nyújtó közfinanszírozott szolgáltatók működési támogatási pályázatán. – erről tartott tájékoztatást január 11-én Dr. Pusztai Dezső főigazgató.

 

Közélet:
Cegléd   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a TV-s közvetítésnek az abonyi képviselő- testület üléseiről?
   
 IGEN, mindenképpen 
 NINCS! Minek az? 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 Mert közvetíti ezt a TV?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok