Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2226, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

 

Ki a legény a gáton? Ki fékezi meg a belvizet? Ki segít a bajba jutott embereknek, akiknek a pincéje tele vízzel, házuk falát kezdni mosni az ár. A jelek szerint senki sem. A szivattyúk a városban több helyen nem mennek, állóvíz van. Kérem Önöket, ha van a belvízzel problémájuk küldjenek nekem képeket: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Címmel kérem szépen, ha lehet. Jöhet az elöntött pince, az udvar, a kertek, a földek, minden! Ma este részletesebb cikk következik mindebből sok képpel! Addig várom jelzéseiket! Lőrinczy Veronika

Közélet:
Belvíz   

 

 (MTI) - Fokozott ellenőrzést rendelt el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője vasárnap 0 órától 24 óráig a főkapitányság illetékességi területén - közölte honlapján a rendőrség.

    A fokozott ellenőrzés célja a megye területén történő balesetek megelőzése érdekében az ittas vagy bódult állapotban vezetők kiszűrése, a szabályszegő járművezetők intézkedés alá vonása, a gyalogosok és a kerékpárosok közúti közlekedésére vonatkozó közlekedési szabályok betartása, a passzív biztonsági eszközök használatának, valamint a járművek műszaki állapotának ellenőrzése - olvasható a police.hu-n.
    Az intézkedés keretében a rendőrök igazoltathatnak embereket, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

Közélet:

Balesetmentes közlekedést kívánunk

TANFOLYAMKEZDÉS: 2015 Február 6. 17.00

HONLAPUNK IDE KATTINTVA

Köszönjük, hogy bennünket választottak

és nálunk tanultak!

Idén is várjuk tanulóinkat sok szeretettel!

Remek áron, profi szolgáltatással!

Közélet:

 

Szegedtől Szombathelyig és Pécstől Miskolcig összesen 19 csekkbefizető terminált telepít a Magyar Posta, főleg Auchan hipermarketekhez, plázákba és pályaudvarokhoz, amelyeket februárban már használhatnak is az ügyfelek – számol be pénteki cikkében a Világgazdaság.
A fővárosban hét automata lesz – főleg plázákban, például a Mammutban, a Sugárban és a Corvinban, valamint a Nyugati pályaudvarnál –, de Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs és Szeged sem maradt le a listáról.

Közélet:
posta   

Olvasónk írta:

Szia! 


Azzal a problémával fordulnék hozzád, hogy egy elég gusztustalan környezet fogad minket minden reggel. A Szilágyi Erzsébet utcai üzletsoron dolgozom, a kisutca felöli első üzlet mellett található egy füves terület, sajnos rengeteg szeméttel, amit hónapok óta senki nem szed össze és legjobb tudomásunk szerint önkormányzati terület. Igaz van egy kiskapu ott amin lakat van, de sajnos erre azért kényszerültünk rá, mert már 3 biciklit loptak el onnan. Valószínű emiatt nem szokták összeszedni a szemétszedő dolgozók arról a helyről az eldobált üveget, stb. de ha a bicikli tolvajok be tudtak menni a Stone mellett található nagy bejárón, akkor esetleg megoldható lenne, hogy ők is odataláljanak, valamint szívesen kinyitjuk a kiskaput, ha megkérnek rá minket. Folytatás és további képek a címre kattintva.

Közélet:
Szemét   

admin - 2015.01.30. 10:32

 

 

 Abonyi Könyvelőiroda teljes munkaidőben könyvelésben

és munkaügyben jártas munkavállalót keres.

 

Jelentkezni a klb@pr.hu email címen lehet.

 

Közélet:
KLB   

 

Épül a Hetényi kórház új épülettömbje Szolnokon- A szolnoki Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet új tömbjének építkezése 2015. január 29-én. A 7 milliárd 440 millió forintból 2015 nyarára elkészülő szárnyban kap helyet a központi betegirányító egység, a szülészet-nőgyógyászat, a csecsemő- és gyermekgyógyászat, a fül-orr-gégészetet és a szájsebészet, valamint a szemészeti osztály.

Közélet:
Szolnok   

 

Holnap útlezárások lassítják a  forgalmat országszerte, mert az MSZP tiltakozni szeretne az újfajta autópálya matricák bevezetése ellen. Igaz, a kormányzat pozitív döntéseket hozott, mellyel az eredeti szabályokon enyhített. Például a nagykőrösieknek Budapestig egy évre az utazás az M 5-ön 5000 forintba kerül egy évre, tavaly ez az összeg ennek több, mint nyolcszorosa lett volna személyautókra. Ennek ellenére az MSZP nem tágít, utakat zár le.

Közélet:
MSZP   

 (MTI) - Internethasználati támogatást ad Nyírbátorban az önkormányzat - közölte a város polgármestere a helyhatóság csütörtöki, Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatóján.

    Máté Antal (független) elmondta, hogy havi 1000 forint önkormányzati támogatásban részesülnek azok a családok, amelyeknél az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg 57 ezer forintot, és két kiskorú vagy egyetemi, főiskolai hallgató gyermekük van. Emellett megkapják az anyagi segítséget a gyermeküket egyedül nevelők is.
A támogatást pályázat alapján, utólag fizetik ki az érintetteknek.

Közélet:
Internet   

Mély fájdalommal osztozunk a Család és Barátok gyászában Abony város lakossága és a MiAbonyunk szerkesztősége nevében.- A január 18-i tragikus balesetben elhunyt fiatalember, Földi Tibor gyászjelentését a Család kérésének megfelelően teszem közzé. Kérik, hogy akik szeretnének Tibortól végső búcsút venni, kegyeletület leróni, az alábbi időpontban tegyék meg azt. Földi Tibor az Újszilvás- Abony kereszteződésben történt tragikus baleset áldozata.

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy


FÖLDI TIBOR

Olvasáshoz kattintson a címre.

Közélet:
Gyász   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint van értelme a kormány elleni tüntetéseknek?
   
 Sajnos NINCS 
 Szerencsére NINCS 
 Hát, nem is tudom, lehet, hogy van 
 IGEN! Nagyon is! Na végre 
 Igen, sajnos van 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok