Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6534, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

 

Az INNOVEN Catareing hatalmas szakmai tapasztalattal vállalja rendezvények teljeskörű vendéglátását. Facebook oldaluk IDE kattintva elérhető! Kedvelje Ön is, és ossza meg a hírt másokkal is! A képek egy alattyáni kitelepülés alkalmával készültek! Magas színvonal, kedvező árfekvés!

Képek a címre kattintva

Közélet:
Reklám   

 

Talán nem is gondolnánk, hogy Abonyban, a MOL kútnál, a Nemzeti Dohánybolt melletti nem régiben nyílt Perzsa Szőnyegboltban milyen meseszép szőnyegek kaphatók, igazán korrekt árakon. A választék nagyon széles, és mindenki megtalálhatja az ízlésvilágának megfelelő fajájú jó minőségű árut. A szivárvány minden színében gondolkodhat az, aki innen szeretné lakását berendezni, vagy feldobni egy kicsit az egyes helyiségeket. Csodaszépek, vannak köztük igazán nemes darabok is, melyeket kézzel szőttek eredeti afgán termékek, de a mai kor divatjának megfelelő 3 D-s szőnyegek is kaphatók, mindenféle méretben. Képgaléria facebook oldalunkon IDE kattintva

 

Közélet:
Abony   

 

Vasárnap este leszen a Perseida hullócsillag raj csúcspontja, ezért este 21 órától várlak benneteket e szokásos helyen az abonyi Vásártéren. Esőnap hétfő.
Mától, már érdemes figyelni az eget északi irányból, teljes sötétedés (21.30) után.
Ma és holnap is lényegesen több hullócsillagot láthatsz mint egyébként.

Hozzatok magatokkal plédet, gumimatracot, nyugágyat vagy napozóágyat, mert fekve kényelmes a hullócsillag vadászat.
Esetleg meleg ruházat is el kélhet. A program ingyenes!

Közélet:
Csillagda   

Önnek melyik a kedvenc abonyi fagyizója?
 
 PEZE csavart fagyi 
 Csavart fagyi a postánál 
 CICKA 
 Kossuth 
 Kehely 
 Amaretto 
 Egyik sem! 
 Valami más! 
 
Eredmény

Javában tart a fagyszezon. Most Olvasóinkon a  sor, hogy megmondják, hol a legfinomabb a fagyi Abonyban! Szavazzanak! 

Küldjenek Önök képet arról, hogy hogyan is fagyiznak, hogyan fagylaltozik a Család! Pár szavas kis írást is küldhetnek hozzá, mellyel ajánlhatják kedvenc fagylaltozójukat a többieknek. szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közélet:
Abony   

 

A 42. katonai ejtőernyős világbajnokságot az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison rendezik meg csütörtöktől augusztus 20-áig.

Bali Tamás ezredes, a bázis parancsnokhelyettese, a világbajnokság szervezőbizottságának elnökhelyettese a helyszínen tartott keddi sajtótájékoztatón elmondta: a versenyre harminckilenc ország csapata jelezte részvételi szándékát. További öt országból versenybírók érkeznek, így negyvennégy nemzet képviselőit várják Szolnokra.

Közélet:
Szolnok   

 

Végre lefestették, vagy kicserélték a képen látható korlátot, mely a Nagytemetőnél hivatott a gyalogátkelő helyre felhívni a nagyérdemű figyelmét. Elégedetten azonban nem dőlhetünk hátra, hiszen a gyalogátkelő már lassan egy éve a képen látható gyalázatos és lekopott állapotban éktelenkedik, ezzel balesetveszélyt okozva. Felteszem a kérdést: Ha a városvezetés oly büszkén promózta minden formában, hogy drága pénzből gyalogátkelőhelyt csinálnak ezen a helyen, akkor miért hagyja, hogy ez a szégyenteljes állapot uralkodjon itt már lassan egy éve?

 

Közélet:
Abony   

 

Több mint négymilliárd forintból fejlesztik Szolnokon a Véső út térségét és a sporttelepet - közölte a város polgármestere kedden, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Szalay Ferenc elmondta: a Véső úti sporttelep és strandfürdő fejlesztése 2019 végére készül el, a Modern Városok Program keretében megvalósuló projekt összköltsége több mint 1,5 milliárd forint.

Az előkészítési költségek fedezésére a kormány hatvanmillió forintot bocsátott a szolnoki önkormányzat rendelkezésére korábban - közölte, hozzátéve:

a munkaterület átadására augusztus közepén sor kerülhet.
A MÁV tulajdonában lévő ingatlanon egy használaton kívüli strandfürdő és más sportlétesítmények, sport- és szabadidős épületek találhatók. Ezek egy részét elbontják. 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2018.07.31. 13:35

Közélet:
Reklám   

 

A képet kedves olvasónk küldte be nekünk azzal, hogy ez az autó egy hete parkol a képen látható módon a városközpontban. Nem hiányzik ez senkinek? Ha Ön is lát hasonlót, kérjük ide írjon, küldjön képet: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közélet:
Abony   

 

Börtönbüntetést kapott egy budapesti orvos, mert éveken keresztül hálapénzt fogadott el, sőt követelt a betegeitől – olvashattuk a hírt a napokban. A vádakat elnézve, ilyen alapon rengeteg orvos mehetne ugyanígy börtönbe. A szuper, gondolatébresztő cikk IDE kattintva  olvasható 

Közélet:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek melyik a kedvenc abonyi fagyizója?
   
 PEZE csavart fagyi 
 Csavart fagyi a postánál 
 CICKA 
 Kossuth 
 Kehely 
 Amaretto 
 Egyik sem! 
 Valami más! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok