Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2182, belépett felhasználók: 0.


Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.25. 12:59

Szeretnél egy jó csapat tagja lenni?

Manikűröst, pedikűröst, műkörmöst

keresek, akár azonnali kezdéssel

Érdeklődni: Czagányné Pusztai Ágnes

Telefon: 30/278-3850

Közélet:
Abony   

IDE kattintva nézhető meg a BLIKK galériája

Már több mint 60 kilogrammosak, de még mindig simogathatók az abonyi magánállatkert fehér oroszlánjai.
 

A lassan kamaszodó fehér szőrcsomóknak fejenként két csirke a napi adagja, és a látogatók már egész nap láthatják őket, ahogy a kifutójukban játszanak.

Közélet:
Abony   

Törtelen október 22-én délután tartottak ünnepi megemlékezést az 1956-os események kapcsán, immár az új településvezetés szervezésében. Az eseményhez méltó szintű programon a helyi intézmények és civil szervezetek vezetői helyezték el koszorúikat az emléktáblánál, majd a régi művelődési ház épületének nagytermében folytatódott a program. Beszédet mondott az új polgármester Godó Tibor, és a nagykőrösi Körszínház művészei celebrálták az ünnepi megemlékező műsort.

Képgaléria IDE kattintva

Közélet:
Törtel   

1956 október 23 üzenete - egy kis történelem


Október 23 minden magyar szívében a szabadságvágynak az elnyomás elutasításának és a demokráciáért való hősies küzdelemnek a napja. Ugyanis 1956 október 23-án a budapesti Bem téren a szovjet megszállást és diktatúrát tovább már nem tűrő hazafiak – egyetemisták, értelmiségiek, munkások – több tízezres tömege forradalmat és szabadságharcot hirdetett! Aznap összefogott a nemzet és közösen mondott nemet a diktatúrára, az ÁVH rémuralmára és az idegen elnyomásra.

Közélet:
1956.   

Az internetszolgáltatás díja nem tartalmaz extraprofitot, amely fedezné az internetadó miatt felmerülő pluszterhet, így a szolgáltatás díja elkerülhetetlenül emelkedni fog, ami a lakosság által fizetendő számlákra is kihat. A kormány kedden délután jelentette be, hogy gigabájtonként 150 forintos adót kell majd fizetni az internetezés után. Mint azt kiszámoltuk, ez még akkor is életszerűtlen terhet jelent, ha az adófizetésnek lesz felső korlátja – de ez egyelőre csak egy sajtóinformáció, hivatalosan továbbra is 150 forint/GB mértékkel tervez a kormány.

Közélet:
JOBBIK   

 

 10.21-e, szerda délután hat órára átfejtették a rakományt, és kerekeire állították azt a kamiont, amelyik kedden szenvedett balesetet a négyes főút szolnoki elkerülő szakaszán, írta meg nekünk  S.Tóth Anikó tű. hadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A hatalmas monstrum megfordítása, kerekekre billentése és elszállítása csak azután történhetett meg, hogy szállítmányát, több mint tízezer liternyi folyadékot egy másik tartályba átfejtették. A mentesítő jármű és az átfejtéshez szükséges eszközök a cég telephelyéről, Romániából érkeztek. 

Közélet:
Baleset   

Érdemes előre megvenni a jegyeket – akár a neten, mobillal vagy a pénztáraknál

Az október 23-ai hosszú hétvégén és a november eleji, halottak napi hétvégén jelentősen megnő a forgalom, várhatóan a kiemelkedő időszakban naponta közel 500 000-en utaznak majd vonattal. A MÁV-START ünnepi menetrenddel, jelentős vonaterősítésekkel is készül erre. Továbbá felhívjuk utasaink figyelmét, hogy – elkerülve az indulás előtti sorban állást – jegyeiket elővételben is meg tudják vásárolni: akár interneten, mobiltelefonjukkal, jegyautomatáknál vagy a pénztárakban.

Közélet:
MÁV   

2014. november 29-én, 18 órai kezdettel!
Rendezvény helyszíne: Abony, VÁROSI SPORTCSARNOK.

Az est sztárvendége: 3+2 Együttes élőben

18 00 órától 

Nagyon sokan vagyunk már! Foglald le a

helyedet időben, nehogy lemaradj!

A hajnalig tartó mulatság hangulatát több Zenész barátunk szolgáltatja

A sérülésmentes csuklópánt sorszámai sorsoláson vesznek részt.
Egyéb nyeremények között, a fődíj, egy értékes meglepetés.

Jegyek korlátozott számban, csak elővételben kaphatók, megrendelhetők:
2.500 Ft. /fős áron október 31-ig.

Részletek a címre kattintva.

Közélet:
Abony   

A képek még tavaly ősszel az építkezés során készültek. Szándékosan nem közlünk olyan fotókat amik az idén nyáron készültek, hogy ha ellátogatnak majd személyesen akkor más kép fogadja a látogatót. Sok helyen láthatók szerszámok, építőanyagok és ami miatt üresnek tűnhet minden az, hogy az állatok hiányoznak. 20 állatfajtának készült el valamennyi kifutó és téli szállás. Tehát ha költözik az állomány akkor át tudnak települni az oroszlánok (barna és fehér) a szibériai tigrisek, a tevék, lámák, lovak, pónilovak, kecskék, juhok, afrikai sörényes juhok, szamarak, tarajos sülök, ormányos medvék, gyűrűsfarkú makik, jávai makákók, emuk, pávák, az ara és a kakadu papagájok, díszfácánok, nyulak, tengerimalacok. Nagyon szép és csendes környezetben épült, főleg akác erdőben.

Közélet:
Abony   

Parkolj hülyén rovatunkban az itt is látható fényképet tettük közzé, aztán kiderült az igazság. Az abonyi piaci árus azért kényszerült ilyen extrém módon való parkolásra, mert a piaci építkezés miatt máshol nem volt helye. Így külön engedéllyel állhatott a képen látható helyen. A család több évtizede árusít az abonyi piacon, ezúttal is további jó munkát kívánunk tagjainak, és azt, hogy minél előbb helyreállhasson a rend az abonyi piacon és végre legyen lehetősége szabályosan parkolni.

Közélet:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Elégedett Ön az önkormányzati választások végeredményével?
   
 IGEN 
 NEM 
 Fogjuk rá 
   
Eredmény
Programok

Iskolások figyelem! Verseny!


PEST MEGYEI
KORMÁNYHIVATAL


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából a Pest Megyei Kormányhivatal
„Hulladék-művészet”
címmel versenyt hirdet Pest megyei általános iskolás diákok 5 fős csapatai számára.

A verseny fővédnöke: Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott

A verseny szervezéséért felelős: a Pest Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok