Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 2259, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

Balesetmentes közlekedést kívánunk

TANFOLYAMKEZDÉS: 2015 Május 8. 17.00

HONLAPUNK, elérhetőségek IDE KATTINTVA

Köszönjük, hogy bennünket választanak

és nálunk tanulnak!

Várjuk tanulóinkat sok szeretettel!

Remek áron, profi szolgáltatással!

Közélet:

 

   A Ceglédi Panoráma üzeni: Tavaly tavasszal a Pesti Úti Óvoda Köztársaság Utcai Tagóvodájának csapata nyerte Jászkarajenőn a Kistérségi Oviolimpiát, így idén intézményünk kapta meg a szervezés jogát. Cegléden első alkalommal került megrendezésre Kistérségi Oviolimpia.


Nagy öröm számunkra, hogy mi szervezhettük e rendezvényt, hiszen ezzel is lehetőséget kaptunk arra, hogy számunkra fontos értékeket közvetítsünk. Az egészségmegőrzés, és Földünk természeti értékeinek védelme mára fontos társadalmi feladatunkká vált. A játékos sportvetélkedőn szerettük volna felhívni a figyelmet az egészségtudatos életmódra, a mozgás fontosságára és a Föld napja alkalmából a környezettudatos nevelésre.

Közélet:
Cegléd   

 

Hihetetlen, de igaz! A magyar Közút is nekilátott, éppen szélesítik, építik a Baross Gábor utat! Ezen kívül több más utácát is folytatnak, így az Alácos útra keresztelt kis utcát is! Hajrá! Majd meglátjuk, milyen lesz a  végeredmény. Mindenestre vigyázzanak magukra és egymásra, ha arra járnak. Közlekedjenek óvatosan.

Közélet:

 

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a KEOP-5.5.0/K/14-2014-0017 jelű „A közvilágítás energiatakarékos korszerűsítése Abony Városában” című pályázathoz kapcsolódó kivitelezési munkálatok 2015. április 25-én megkezdődnek. A munkaterület átadás-átvétele a vállalkozó részére 2015. április 24-én megtörtént.

 

A vállalkozó a kivitelezés ütemét négy blokkban valósítja meg a településen:


18-19. hét: Mátyás király, Vasút, Ceglédi utak által határolt terület
19-20. hét: Vasút, Baross, Szolnoki utak által határolt terület
20-21. hét: Szolnoki, Újszászi utak által határolt terület
21-22. hét: Újszászi és Ceglédi utak által határolt terület
 

Közélet:
Abony   

 

A Ceglédi Panoráma üzeni: Nem működik a fénysorompó Cegléd és Abony között a 40-es úton a Kecskés csárdánál. A MÁV-nak tudomása van a hibáról, mert a vonatok lassítva haladnak át a kereszteződésen. Kérjük az arra járókat, óvatosan vezessenek! (Fotó: google.hu)

Közélet:
Cegléd   

 

 Új, akadálymentesített mikrobuszt kapott a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulás által fenntartott abonyi Humán Szolgáltató Központ.  Vezetője, Deákné Orosz Zsuzsa elmondta, az új, kilenc személyes gépjárművet múlt héten adták át hivatalosan az intézménynek. Az újonnan beszerzett kisbusz a támogató szolgálat régi, hétesztendős autóját váltotta fel, írja a szoljon.hu.

Közélet:

 A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon negyed tizenegy előtt néhány perccel, kábelvágás miatt Cegléd és Abony között elromlott a biztosítóberendezés. A vonatok a két állomás között csökkentett sebességgel a biztonsági előírások betartásával közlekedhetnek. A helyreállításig ezen a szakaszon 35-40 perc késéssel közlekednek vonataink.

A MÁV Zrt. szakemberei az elvágott kábelek helyreállítását azonnal megkezdték. A megjavítást fél háromra tudják befejezni.

A műszaki hiba okozta késésekért és kellemetlenségekért utasaink szíves megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

Közélet:
MÁV   

Kiss György amatőr csillagász barátunk ezen a hét végén is szervez Csillagdát. Természetesen a  program látogatása ingyenes! A hétvégén várhatóan felhőmentes napok lesznek, és a Hold, Jupiter és Vénusz is látványos lesz, ezért csillagászkodjunk újra. Április 25 szombat Abony, VÁSÁRTÉR 20 óra! A Hold mellett Vénusz, Mars és Szaturnusz is látható alkonyat után, egyéb más látnivalók mellett. 

Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Üdvözlettel:
                        Kiss György
 

Közélet:
Abony   
Csillagda   

veroniq - 2015.04.24. 22:00

Közélet:

Abonyban, az úgynevezett kistemetőben megállt az élet. Gémeskúttal kell nagy fáradsággal húzni a vizet, az idősek alig bírják szusszal. Pedig 2015. április 24. van…. Nem a múlt század. Bizonyára nem leszek túlzottan népszerű a fenntartók körében, de egy, szerény véleményem szerint is igazán jogos, és gyakorta felemlegetett olvasói panaszlevelet teszek közzé. 

Közélet:
Temető   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint kinek a hibája, hogy a város elbukott 279 millió forintot a Questor csődje miatt?
   
 Romhányiné Dr. Balogh Edité 
 A teljes városvezetésé 
 A jegyzőé, mint a törvényesség őréé 
 Nem tudom, fogalmam sincs! 
 A Fideszes képviselőké 
 Az ellenzéki képviselőké 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok