Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

A mai napon több Olvasónk is megkeresett azzal, hogy egy országos portálon az a hír járja, hogy az abonyiak közül a 18 éven aluliak, valamint a 62 éven felüliek mindegyike karácsonyra 10-10 ezer forintot kap. 

Közélet:

 

Zürich a festői szépségű Svájc legnagyobb városa mindössze 405 ezres lakosságával, azonban látnivaló ennek ellenére is bőven akad, tehát érdemes felfedezni.


Zürich nagyon jó helyszíne a kirándulásoknak, ahol a jól kialakított vasútnak köszönhetően hosszabb kirándulásokat is lehet tervezni, könnyen át lehet ugrani az ország fővárosába, Bernbe is, melynek óvárosa az UNESCO Világörökség része.

Közélet:
Abony   

Ma már számtalan fajta és féle szőnyeget kínálnak a szőnyegáruházak és online szőnyegdiszkontok. A szőnyegek is épp úgy cserére szorulnak, mint oly sok minden a lakásban. A szőnyegeket kell és lehet is tisztítani, azonban egy idő után már olyannyira elhasználódnak, hogy muszáj azokat kicserélni és újakat venni. Ez egyrészt az egészségünket is szolgálja, de a lakásunkat is új színekbe öltözteti, illetve otthonosabbá, komfortosabbá varázsolhatja azt. Természetesen, a szőnyegek sem örök életűek. Lehetnek rajtuk olyan foltok, amelyek nem jönnek ki belőlük, de a szőnyegek el is szakadhatnak, hiszen az idő ezeket a lakberendezési tárgyakat sem kíméli.


Mikor szükséges a szőnyeget kicserélni?


Közélet:
Abony   

104 éves korában elhunyt Egedi Józsi bácsi, Abony legidősebb polgára. December 13-án lett volna 105 éves. 

Közélet:
Abony   

Pető Zsolt, Abony város polgármestere lapunknak elmondta, hogy nagy öröm számára, hogy kimagasló az érdeklődés a komposztládák iránt. 

Közélet:

Tudod, mire jó a levendula? A tudományos és a népi gyógyászat is elismeri a levendula gyógyhatásait, kívül-belül kezelhetjük vele magunkat. Stressz és alvászavarok esetén is érdemes a levendulához fordulnunk levendulával töltött párnát is választhatunk, hiszen a levendula bizonyítottan streesszoldó, csökkenti a pulzusszámot, és a vérnyomást, ezáltal hamarabb tudunk ellazultabb állapotba kerülni egy fárasztó nap után is.

Közélet:
ABOKOM   

 

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonal elővárosi forgalmában, illetve a Budapest–Szeged vonal InterCity közlekedésében ideiglenes menetrendi változások lesznek november 16-án és 17-én.
Szombaton és vasárnap Vecsés és Üllő között síneket cserélnek, emiatt a Nyugati pályaudvar és Cegléd között módosított menetrend érvényes. 

Közélet:
Abony   

A Komposztáló Program célja Abony városában élők életminőségének javítása, az avar- és nyesedék égetésének megszüntetése, az itt keletkező zöldjavak helyben tartása, ezáltal a szállítás okozta környezetterhelés csökkentése. További célunk a talaj javítása környezetbarát módszerrel, jó minőségű humusz "előállítása" a háztartásban keletkező kerti és konyhai zöldjavakból.


A programra 2019. november 10-től folyamatosan lehet jelentkezni, az edényeket jelentkezési sorrendben adjuk át.


Közélet:
Abony   

 

Vecsésnél egy személyautó ütközött a Záhonyból Budapestre tartó Várda InterCity-vel. A balesetkor a sorompó jól működött. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig - várhatóan 23 óráig - Vecsés és Üllő között szünetel a közlekedés.

Közélet:
MÁV   

Tudtad? A vonatkozó jogszabályok szerint az ingatlanokat feltölteni 1 méter magasságot meghaladóan építési hatóság engedélyével lehet, a feltöltéshez használat anyag nem tartalmazhat veszélyes hulladékot. 

Közélet:
Közélet   
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok