Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

Mi az Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde pedagógusai Zöld óvodaként változatos programokat szervezünk rendszeresen óvodásainknak. A ránk bízott csemeték szeretik az állatokat, mint a többi hasonló korú gyermek, azonban a bogárvilággal más a helyzet. 

Közélet:
Abony   

Pető Zsolt polgármester: A mai napon délelőtt zsúfolásig megtelt a Kultúra Háza Színházterme a Március 15-i ünnepség közönségével. Elmondhatom, hogy méltóképpen emlékeztünk meg az ünnepre, Kovács László önkormányzati képviselő, a Városfejlesztési Bizottság elnöke és a Somogyi Imre Általános Iskola diákjai, tanárai jóvoltából. 

Közélet:
Abony   

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere február 15-én levelet írt Kruchina Vince igazgatósági elnök úrnak, melyben kezdeményezte újabb Volánbusz járatok indítását és sűrítését. A polgármesteri levél szerint:


Közélet:

A hírről olvasóink számoltak be, és az információk megerősítését kértük a rendőrség munkatársaitól. Ennek megfelelően megkeresésemre Szabóné Berki Bianka r.százados, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbiakban olvasható tájékoztatást küldte meg:

Közélet:

veroniq - 2023.02.15. 09:40

Pető Zsolt polgármester:

 

A mai napon irodámban fogadtam dr. Bali Tamás ezredest, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár bázisparancsnokát , valamint munkatársnőjét Hirtné Ivanics Marianna zászlóst, honvédelmi referenst, Stummer- Mészáros Bernadett igazgató asszonyt és helyettesét Szendrei Juhász Ágnest. 

Közélet:
Abony   

Tavaly március végén tették le az alapkövét ünnepélyes keretek közt annak a bölcsődének, mely mára már „kinőtt a földből”. A tetszetős küllemű épületnél a munkálatok az eredeti ütemtervnek megfelelően haladnak mind kívül, mind belül. A projektnyertes építtető a Pünkösdi Gyermekvédelmi Szolgálat. A Szilasi és Társai Kft, mint a közbeszerzés nyertese dolgozik a területen. 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.02.14. 15:43

Közélet:
Abony   

Pető Zsolt polgármester:

A mai napon, január 18-án Lencse Balázs és Pintér Kornél, a Magyar Apostoli Egyház lelkipásztorai, országos misszió vezetői nemes felajánlást hoztak az abonyiaknak. Összesen több, mint 100 darab Adidas márkájú edzőmezt, ezen kívül jelző pólókat és sportszárakat kaptunk. 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.01.16. 10:12

Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok