Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6878, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

 

 

Vannak olyan helyiségei az ingatlannak, amelynek optimális működése nélkülözhetetlen a kényelem érdekében. Ezt sokszor csak akkor tapasztaljuk, ha meghibásodás észlelhető. A toalett esetében sok múlik azon, milyen WC tartályra esik a választás, de a beszerelés színvonala sem elhanyagolható. Cikkünkben a dugulaselharitas.net csapatának segítségével igyekszünk néhány hasznos tanácsot adni a megfelelő WC tartály megtalálásához.

Közélet:
Abony   

Eltűnés miatt keressük - A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 60 éves  nagykőrösi férfi megtalálásához.


Közélet:
Abony   

A Toldy Ferenc kórházban az influenzaszerű megbetegedések miatt 2019. január 22-től részleges látogatási tilalmat rendeltek el az alábbi osztályokon: 

Közélet:
Abony   

 

Olvasónk üzeni: Az alábbi tartalmú E-mailt küldték meg a fogyasztóknak:

Tisztelt Ügyfelünk!
Felhívjuk figyelmét, hogy ismeretlen támadók az E.ON nevében küldenek az E.ON elektronikus számlaértesítőivel megegyező e-maileket.

 

Közélet:
E.ON   

 

Megkezdődött a Szolnoki Várkerület fejlesztése, a tervek szerint az év végére elkészülő beruházást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert nettó 950 millió forintból valósítják meg - közölte a Tisza-parti város polgármestere csütörtökön, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. Kép forrása ITT

Közélet:
Szolnok   

 

A pénteken átvonult hidegfront mögött átmenetileg szárazabb, majd szombat délutántól dél-délnyugat felől ismét nedvesebb légtömegek érkeznek térségünkbe, így szombat estétől többfelé számíthatunk havazásra. Az Időkép szerint keleten, délkeleten havas eső is előfordulhat.

 

Közélet:

 

Lapunk kérdéseire válaszolva az NHSZ illetékese megküldte a 2019. évi hulladékszállítással kapcsolatos menetrendet, tudnivalókat, melyet postai úton is hamarosan megküldenek minden lakosnak. IDE kattintva Önök is elérhetik!


Olvasónk kérdezte, hogy miért egy összegben küldenek ki így Karácsony után több hónapos szemétszállítási csekkeket, ezt a választ kaptuk:Közélet:
Abony   

Két típusú pályázat került kiírásra egy időben más- más beadási határidővel mindegyik szakkollégiumhoz:

Közélet:

 

Két fontos beruházás is zajlik Újszilváson, melyek a község ipari és sportéletét lendítenék fel. Ipari parkját és uszodáját még ebben az évben átadhatja a falu. Megnéztük, hol tartanak a munkálatok… Forrás, folytatás IDE kattintva

Közélet:
Influenza   

veroniq - 2019.01.08. 16:56

 

Lapinformációink szerint a 2019-es Városi Sportbál sajnos elmarad, mellyel egy már 19 éves hagyomány szakad meg Abonyban. Úgy tudjuk, hogy ebben az évben már egyetlen sportegyesület sem vállalta fel, hogy a neve alatt fusson a rendezvény, nem vállalták be a szervezési munkálatokat. Az abonyi sportbált néhány év óta a városvezetés sem támogatta kellő képpen, sem erkölcsileg, sem anyagilag. 

Közélet:
Sportbál   
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok