Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6983, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

A tegnapi napon arról számoltunk be, hogy november 26-án csőtörés volt Abonyban, mely miatt a szolgáltató jelezte, hogy Abony teljes területén november 27-én a javítási munkálatok miatt ideiglenes vízhiány várható. 

Közélet:
Abony   

November 26-án reggel az ABOKOM Nonprofit Kft munkatársai kivették helyéről, elszállították, és Abony főterén felállították az idei karácsonyfát, mely az adventi ünnepek alatt már díszíti szép kis városunkat. E

Közélet:

Az Országos Rendőr-főkapitányság az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálattal együttműködve, „A csend a leghangosabb sikoly, halld meg!” ....

Közélet:
Nők   

Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete november 28-án, délután két órától ülésezik, melyen a városvezetők összesen 35 napirendi pontban található előterjesztés elfogadásáról döntenek. 

Közélet:
Abony   

Abony Város képviselő- testülete november 21-én ülésezett, ahol a képviselő- testület tagjai, élén a polgármesterrel, Pető Zsolttal három napirendi pontot egyhangú igennel fogadtak el. 

Közélet:

Ahogyan lapunk arról beszámolt, Abonyban ideiglenes műjégpályát létesítenek, amennyiben azt Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete megszavazza rendkívüli ülésén, melyet november 21-én tartanak. 

Közélet:
Abony   

November 21-én csütörtökön rendkívüli képviselő- testületi ülést tart Abony Város Önkormányzat képviselő- testülete. 

Közélet:

Nem hivatalos információink szerint a tegnapi, MÁV állomáson történt rongálások miatt a rendőrség két eljárást is indított, mert az elkövetők nem ugyanazok. 

Közélet:
MÁV   

Bár a legtöbbször a szülőn és a pénztárcáján múlik, hogy hová megy a gyerek táborba, de a nyári táborok kiválasztásakor mindenekelőtt a delikvenst kell meginterjúvolni, és az igényeihez igazodva vele együtt dönteni – javasolják a szakértők.


Minden gyerek más és más. Amíg az egyik imádja, hogy egész nap sportolhat, a másik a háta közepére sem kívánja a testnevelésórákon kívüli mozgást. Néhány gyerek szeret napestig egyfajta tevékenységgel foglalkozni, más gyerekeket az köt le, ha minél több dologban kipróbálhatják magukat. A szakemberek szerint figyelembe kell venni többek között a gyerekünk hobbiját, kedvenc időtöltéseit, hogy kikkel érzi jól magát, s hogy igényli-e egyáltalán a táborozást.


Közélet:

Szorosabb együttműködést tervez a városvezetés a DAKÖV-vel annak érdekében, hogy még jobb minőségű ivóvíz kerüljön az abonyiak poharába. 

Közélet:
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok