Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Sok fiatal is megirigyelhetné azt, amit Pannika néni minden nap tesz. Hiszen főz valami finomat napról napra, és fiát is vendégül látja, tevékeny életet él. Sok szeretettel küldjük fényképeinket azzal, hogy a legközelebbi Abonyi Naplóban egészen biztosan benne lesz ez a nagy nap! 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.04.13. 15:52

A fúrt kutakról: „Újabb könnyítések jöhetnek a mezőgazdasági kutak engedélyezésénél. Célunk a minél egyszerűbb szabályozás.”- Nagy István agrárminiszter.


A mai napon fontos bejelentést tett közzé közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter. Új jogszabály készül majd a fúrt kutakra.

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.04.13. 15:45

Már elérhető az Irány Salgóbánya- Ifj. Drávay József Ifjúsági Tábor közösségi oldala! Kövessék, kedveljék Önök is! Ha tehetik, kérjük osszák meg az oldalt és annak híreit, információit! Egy csokorba gyűjtöttük őket, hogy minél könnyebben elérhessék a legfontosabb tudnivalókat, híreket! Ne feledjék: Irány Salgóbánya, az önkormányzat tulajdonában lévő tábor! Íme, az oldal linkje:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100091582800769 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.03.20. 13:37

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.03.16. 11:31

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.03.16. 11:29

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.03.16. 11:20

Közélet:
Abony   

Mi az Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde pedagógusai Zöld óvodaként változatos programokat szervezünk rendszeresen óvodásainknak. A ránk bízott csemeték szeretik az állatokat, mint a többi hasonló korú gyermek, azonban a bogárvilággal más a helyzet. 

Közélet:
Abony   

Pető Zsolt polgármester: A mai napon délelőtt zsúfolásig megtelt a Kultúra Háza Színházterme a Március 15-i ünnepség közönségével. Elmondhatom, hogy méltóképpen emlékeztünk meg az ünnepre, Kovács László önkormányzati képviselő, a Városfejlesztési Bizottság elnöke és a Somogyi Imre Általános Iskola diákjai, tanárai jóvoltából. 

Közélet:
Abony   

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere február 15-én levelet írt Kruchina Vince igazgatósági elnök úrnak, melyben kezdeményezte újabb Volánbusz járatok indítását és sűrítését. A polgármesteri levél szerint:


Közélet:
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok