Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6998, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

Visszatért Szolnokra az Egyesült Államok különleges műveleteknél alkalmazott repülőeszköze. A CV-22B Osprey konvertiplánja ez év június közepén szállta meg korábban a megyeszékhely légterét. Az amerikai légierő kötelékébe tartozó billenőrotoros csapatszállítót november 30-ig lehet látni alkalmanként térségünk egén - írja a szoljon.hu.

Közélet:
Szolnok   

Szeretettel gratulálunk Barna Zoltánné Szilvinek, akiről országos hír is született, mutatjuk: Új, már-már forradalminak nevezhető körömgyógyászati eljárást kíván meghonosítani hazánkban is egy Belgiumban élő magyar pedikűrös. 

Közélet:
Abony   

Sok bosszúságot okozhat egy életlen vágószerszám otthonukban és munkánk végzése során is. A napokban családunkban egy míves, értékes bicska kapott új "életet" Haier Ede köszörűs mester jóvoltából. 

Közélet:
Abony   

A mindenszentek napja a katolikus egyházban az összes üdvözült lélek emléknapja. Magyarországon csaknem 20 éve munkaszüneti nap november elseje. 

Közélet:
Abony   

Jövő áprilistól várhatóan hat hónapig tart majd az ország legforgalmasabb Budapest-Cegléd-Szolnok és Budapest-Vác-Szob elővárosi vasútvonal emelt szintű karbantartása...

Közélet:
MÁV   

A már-már télies, fagyos reggelek és hideg nappalok után pár napra visszatér a kellemesebb időjárás. Enyhülés érkezik, de esővel, széllel.

 

Közélet:

Az elmúlt években nem egy esetben keltett közfelháborodást az a tény, hogy a Halottak Napján és Mindenszentekkor az abonyi temetők kapujában cukorkát, nylókát, vattacukrot, törökmézet és egyéb nyalánkságokat árusítottak.

 

Közélet:
Abony   

Szavazz anonim módon! Nekünk minden vélemény számít! Te döntesz! Szólj bele a Város dolgaiba! Abonyt szeretjük, a városvezetésnek fontos a Te véleményed is!

Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
 
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
 
Eredmény

Közélet:
Abony   

A rendőrség megkezdte az úgynevezett Látni és látszani kampányát. A mai napon rendőreink láthatósági mellényeket osztottak, és az akció a tervek szerint tovább tart. 

Közélet:

 

 

A rendőrök Szolnoknál vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki a túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság „Tisza” Mélységi Ellenőrzési Osztály munkatársai október 27-én Szolnok külterületén, a 4-es számú főúton ellenőriztek egy román hatósági jelzésű járműszerelvényt.

Közélet:
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok