Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6906, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

Kedves Olvasónk üzeni, hogy ma éjszaka a Radák és a Batthyány utca sarkán meglehetősen regényes és ijesztő módon talált egy kerékpárt. A jármű az út közepén hevert, világítása be volt kapcsolva. Először azt gondolták, hogy valakit elütöttek, de kiderült, hogy a tulajdonosa sehol nincsen. Valószínű, hogy egy lopott kerékpárról van szó. Férfi, montein bike. További információk privátban: 30-9-670-313

A becsületes megtaláló visszaadná azt jogos tulajdonosának! Kérjük, jelentkezzen!

Közélet:

 

 

Ismét kikerült facebook oldalunkra egy kép, melyet Olvasónk készített azzal, hogy lefényképezett egy piros, szabálytalanul várakozó, parkoló autót. A gépjármű tulajdonosa igen korrekt módon felhívott, és elmondta, hogy ő a vétkes sofőr, és szeretne elnézést kérni mindazoktól, akiknek esetleg kellemetlenséget okozott.

 

Közélet:

 

Kigyulladt és mintegy száz négyzetméteres területen égett a száraz nádas hétfőn délután a 40-es út 26-os kilométerénél, Cegléd közelében. A tűz épített környezetre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kézi szerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a területet.

Közélet:
Cegléd   

 

A karszalag feliratozás ma már bevett szokás az egész világon, így nem csoda, ha az összes nagyobb rendezvény, sportesemény vagy fesztivál egyedi belépésre jogosító karszalagokat használ. Ezen különböző típusú karszalagok között megtalálhatóak a tyvek, a plasztik, a vinyl, a szilikon és a textil alapanyagú verziók is. A karszalagok között vannak alapértelmezett, egyszínű, mókás, többszínű és mintás, valamint teljesen egyedi grafikával ellátott változatok is.

Közélet:
Abony   

 

Ismét medve kóborol Magyarországon - hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában vasárnap.

Keresztülfutott a falun a megtermett medve
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szalonnán láttak egy medvét, ahogy végigszaladt a településen. Két szemtanúja is volt az esetnek. Cikk az abonyi medvéről IDE kattintva

A szemtanúk az Aggteleki Nemzeti Parknak fotókat küldtek a váratlan találkozóról.

A szakemberek a településen kívül is találtak nyomokat, s azok alapján úgy vélik, kifejlett példányról lehet szó - mondták.

Közélet:
Abony   

 

Csaknem 2,4 millióval nőtt a három legforgalmasabb vasútvonal utasszáma tavaly, a Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Cegléd-Szolnok, valamint a Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon összesen közel 34,6 millió ember utazott. 

Közélet:
MÁV   

 

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy
2019. január 24. napján,
2019. január 31. napján,
2019. február 07. napján és
2019. február 14. napján
10:00 – 14:00 óráig, Abony Művelődési Ház udvarán (2740 Abony, Kálvin u. 1.) lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére az alábbi ügytípusokban:
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ügyfélfogadás dátuma és időtartama a kedvezőtlen időjárásra tekintettel változhat!

 

Közélet:
Abony   

 

 

Vannak olyan helyiségei az ingatlannak, amelynek optimális működése nélkülözhetetlen a kényelem érdekében. Ezt sokszor csak akkor tapasztaljuk, ha meghibásodás észlelhető. A toalett esetében sok múlik azon, milyen WC tartályra esik a választás, de a beszerelés színvonala sem elhanyagolható. Cikkünkben a dugulaselharitas.net csapatának segítségével igyekszünk néhány hasznos tanácsot adni a megfelelő WC tartály megtalálásához.

Közélet:
Abony   

Eltűnés miatt keressük - A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 60 éves  nagykőrösi férfi megtalálásához.


Közélet:
Abony   

A Toldy Ferenc kórházban az influenzaszerű megbetegedések miatt 2019. január 22-től részleges látogatási tilalmat rendeltek el az alábbi osztályokon: 

Közélet:
Abony   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok