Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

 

A fenti perben összesen hét ember perelt be Antal- Láng Edina, ez volt a hetedik bírósági ügye amit az abonyiak feljelentgetése miatt elbukott. Ezek szerint neki biztosan NEM a 7-es a szerencseszáma..... 

Ahogyan lapunk arról beszámolt, hat pert, vagy bírósági beadványát bukta el jogerősen Antal- Láng Edina. A legutóbbi ügyről, szám szerint a hetedikről az érintettek, akiket az abonyi nő feljelentett, csak a végzés kézhezvételekor szereztek tudomást, melyet ma hozott a postás. A Ceglédi Járásbíróság által hozott végzés szerint hiába kérték a feljelentőt, hogy írja le pontosan, hogy kit melyik közlése miatt jelentett fel, és mikori közlések ezek, valamint mikor értesült ezekről, Antal- Láng Edina képtelen volt eleget tenni ennek.

Közélet:

Három éve pályázik a város, összesen 15 városmarketing gyémánt díjjal büszkélkedhetünk.

Pető Zsolt polgármester:

Abony város marketingkommunikációja az idei évben 7 varosmareting gyémánt díjat nyert el a Magyar Marketing Szövetségtől.

Közélet:
Abony   
Közélet:
Abony   

Újdonsült anyukaként talán először megijedsz, ha azt látod, hogy a kiságyban a baba keze, lába jár, ahelyett, hogy nyugodtan aludna. Az, hogy a kisbaba hadonászik álmában, természetes jelenség. Gondolj csak bele, nem is olyan régen még szűk helyen, összegömbölyödve töltötte az idejét, most pedig kinyújtózhat és járhat a keze, lába.

Közélet:
Abony   

veroniq - 2022.08.16. 14:44

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Abony város pályázatát pozitív elbírálásban részesítette.

Ennek köszönhetően testvértelepüléseinkkel közös programunk egymillió forint összegű támogatást kapott a támogató szervezettől.

Közélet:
Abony   

veroniq - 2022.08.12. 11:59

Közélet:
Abony   

 

Új, modern, kiemelkedő fontosságú sportlétesítmény épült meg

2021. szeptember 23-án a munkaterület átadásával megkezdődött a városi birkózóterem építési beruházása. A sportlétesítmény alapkövét tavaly október 8-án tették le ünnepélyes keretek közt. Idén az augusztus 20-i abonyi ünnepségsorozat kiemelkedő eseménye lesz a beruházás átadója délelőtt 11 órakor. Az abonyi közösség nagyon tiszteli és becsüli Varga János birkózót, a Nemzet Sportolóját, így nem is volt kérdés, hogy kiről nevezzék el az új birkózócsarnokot.

Közélet:

veroniq - 2022.08.11. 14:40

Közélet:
Abony   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok