Mi Abonyunk - Engedélyezés alatt a napelem rendszerek telepítése
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.12.11. 13:58

A tervezett fejlesztés összesen 20 épületet érint

Az energiamegtakarítás érdekében Abony Város Önkormányzata számos fontos lépést tett már. Ebből az egyik nagy volumenű változás, illetve fejlesztés az önkormányzati intézmények épületeinek napelemmel történő ellátása, majd csatlakozás az Opusz Titász hálózatához. A Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Osztályának munkatársai dolgoznak azon, hogy egy prioritási sorrend kialakítása után az alábbiakban felsorolt intézmények ingatlanjait becsatlakoztassák a napelemes rendszerben működő elektromos hálózatra. Minden esetben beruházást kell majd kivitelezni, és keresik a mielőbbi forrást a megvalósításra. Több épület szerencsés helyzetben van, mert a felújításra pályázaton támogatást nyert el az önkormányzat.

Ennek megfelelően a napelemes fejlesztéseknél ezen ingatlanok élveznek elsőbbséget. Ezek a következők:

Varga István Városi Sportcsarnok, Szivárvány Óvoda és Bölcsőde épületegyüttese, Gyöngyszemek Óvoda / Köztársaság utcai épület/, Báthory u. 2. alatt lévő önkormányzati tulajdonú épület, Gyöngyszemek Óvoda /Apponyi Albert utcai épülete/.

A fentiek mellett az alábbi önkormányzati tulajdonú épületek esetében van folyamatban a napelemes rendszerek telepítésének engedélyeztetési eljárása:

Pingvines Óvoda és Bölcsőde / Bethlen Gábor u. 8. és 3.-5. és az Arany János utcai épület/, Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely, zeneiskola épülete, Varga János Birkózócsarnok, Városi Strand- és Termálfürdő, Abonyi Polgármesteri Hivatal, Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet, Gyöngyszemek Óvoda /Szelei úti épület/, Egészségmegőrző Központ- Sívó kúria, ABOKOM Nonprofit Kft telephelye, asztalosműhelye Tamási Áron u 2., ABOKOM Nonprofit Kft központi iroda, Vasút út- Kostyán kúria, Piac- és Vásárcsarnok, Abonyi Lajos Falumúzeum.

Minden egyes épület vonatkozásában a napelemes rendszerek kiépítését követően jelentős megtakarítás érhető el az elektromos berendezések, világítótestek, használati melegvíz felhasználásában.

Abony Sajtó 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Családi és gyereknap

Figyelem! Álláslehetőség!

Fúvószenekari találkozó

FAME

KOWALSKY meg a VEGA koncert Abonyban

Fúvószenekari találkozó

Foci tábor

Családi és gyereknap

Abonyi Lajos- JÁTÉK

Autós találkozó

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok