Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

A hírről olvasóink számoltak be, és az információk megerősítését kértük a rendőrség munkatársaitól. Ennek megfelelően megkeresésemre Szabóné Berki Bianka r.százados, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbiakban olvasható tájékoztatást küldte meg:

Közélet:

veroniq - 2023.02.15. 09:40

Pető Zsolt polgármester:

 

A mai napon irodámban fogadtam dr. Bali Tamás ezredest, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár bázisparancsnokát , valamint munkatársnőjét Hirtné Ivanics Marianna zászlóst, honvédelmi referenst, Stummer- Mészáros Bernadett igazgató asszonyt és helyettesét Szendrei Juhász Ágnest. 

Közélet:
Abony   

Tavaly március végén tették le az alapkövét ünnepélyes keretek közt annak a bölcsődének, mely mára már „kinőtt a földből”. A tetszetős küllemű épületnél a munkálatok az eredeti ütemtervnek megfelelően haladnak mind kívül, mind belül. A projektnyertes építtető a Pünkösdi Gyermekvédelmi Szolgálat. A Szilasi és Társai Kft, mint a közbeszerzés nyertese dolgozik a területen. 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.02.14. 15:43

Közélet:
Abony   

Pető Zsolt polgármester:

A mai napon, január 18-án Lencse Balázs és Pintér Kornél, a Magyar Apostoli Egyház lelkipásztorai, országos misszió vezetői nemes felajánlást hoztak az abonyiaknak. Összesen több, mint 100 darab Adidas márkájú edzőmezt, ezen kívül jelző pólókat és sportszárakat kaptunk. 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2023.01.16. 10:12

veroniq - 2023.01.16. 10:11

Pásztor Roland független jelöltet választották az Abony melletti kis település, Kőröstetétlen polgármesterévé a vasárnap tartott időközi önkormányzati választáson. A választásra jogosult 648 lakosból 446-an adták le érvényesen a szavazatukat. Pásztor Rolandra 268-an szavaztak, ezzel a voksok 60,09 százalékát kapta.

Közélet:

 

Ahogyan azt meghirdettük, ebben az évben a Varga István Városi Sportcsarnokban a XX. Városi Sportbál február 25-én 18.30 –tól kerül megrendezésre, melyet Abony Város Önkormányzata szervez. A rangos eseménnyel kapcsolatban a szervezés megkezdődött, a jövő héten a tervek szerint a szervezők egyeztetnek a sportegyesületek vezetőivel, ahol minden részletben döntés születik.

Közélet:
Abony   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok