Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6983, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

Abony Városának rekreációs tevékenységei között előkelő helyen szerepel a sport. Számos kutatás támasztja alá annak jótékony hatását, mind a szervezetre és a mentális egészségre egyaránt. A testmozgás jót tesz a szívnek, segíti a súlycsökkentést, kiváló stresszoldással bír, de még az öregedést is késlelteti, és az alvászavarok leküzdésében szintén segítséget nyújt.

Közélet:
Abony   

veroniq - 2019.10.08. 11:42

Közélet:

Olvasónk tudni szeretné név szerint, hogy kik azok a képviselők, élén a polgármesterrel, akik támogatták asz abonyi magánállatkert elüldözését Abonyból! Íme, a levele:

Közélet:

 

Abony Város Önkormányzata „Az üzleti infrastruktúra fejlesztésének támogatása Pest megyében” című pályázati konstrukció keretében benyújtott VEKOP-1.2.2-15-2016-00026 azonosító számú pályázatát 306,43 millió Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesítette a Nemzetgazdasági Minisztérium 2017. június 15-én. Az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból biztosított, 100%-os intenzitású támogatásból megvalósuló „Üzleti Park kialakítása a volt Vásártér területén” című projekt sikeresen befejeződött. 

Közélet:

 

Egy biztos: Polgármestert vált Abony október 13-án, mert a jelenlegi, három cikluson keresztül regnáló polgármester, Romhányiné Dr Balogh Edit nem indul újra a posztért. Balogh Edit elköszönt Abonytól, a Kincskereső újság legutóbbi lapszámában, és mindenkinek jó erőt, egészséget és sok szerencsét kívánt. Valójában Romhányiné dr Balogh Editet még azok a körök hozták Abonyba és támogatták, akik jelenleg a Fidesz- KDNP-t segítik. Utána teltek az évek, és Romhányiné Dr Balogh Edit a maga útját járta, önállóan tett eleget tisztségének.

 

 

Közélet:

veroniq - 2019.10.04. 10:06

Közélet:

A nyugdíjprémium átlagos összege 20 160 forint, a nyugdíjkiegészítésé pedig 11 ezer forint lesz idén, a pénzt novemberben egy összegben kapják meg a nyugdíjasok – közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban, az Idősek Tanácsa ülésén.

Közélet:
Nyugdíj   

 

Az „Abony Város Szociális Gondoskodásért” kitüntetés adományozásának rendjét Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének a kitüntetések alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló a 6/2015. (II.27.) rendelet (a továbbiakban: Rendelet) szabályozza, melynek V. fejezete szerint:

„V. fejezet „Abony Város Szociális Gondoskodásért” kitüntetés

16.§
Abony Város Képviselő-testülete „Abony Város Szociális Gondoskodásért” kitüntetést adományozhat azon magánszemélynek, civil közösségnek, szervezetnek, amely a városban a szociális és gyermekjóléti ellátás területén kiemelkedő munkát végzett és ezzel hozzájárult az ellátás színvonalának emeléséhez.


Közélet:
Abony   
Közélet:
Abony   

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2019. szeptember 21-én Ceglédbercel-Cserő – Cegléd állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 140 [Budapest –] Cegléd – Szeged vasútvonalon az ç707, ç727, ç705, ç725, ç703, ç723, ç701 és a ç711 sz. vonat módosított menetrend szerint közlekedik.

 

Részletek IDE kattintva! 

Közélet:
Abony   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok