Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

Az elmúlt években nem egy esetben keltett közfelháborodást az a tény, hogy a Halottak Napján és Mindenszentekkor az abonyi temetők kapujában cukorkát, nylókát, vattacukrot, törökmézet és egyéb nyalánkságokat árusítottak.

 

Közélet:
Abony   

Szavazz anonim módon! Nekünk minden vélemény számít! Te döntesz! Szólj bele a Város dolgaiba! Abonyt szeretjük, a városvezetésnek fontos a Te véleményed is!

Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
 
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
 
Eredmény

Közélet:
Abony   

A rendőrség megkezdte az úgynevezett Látni és látszani kampányát. A mai napon rendőreink láthatósági mellényeket osztottak, és az akció a tervek szerint tovább tart. 

Közélet:

 

 

A rendőrök Szolnoknál vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki a túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság „Tisza” Mélységi Ellenőrzési Osztály munkatársai október 27-én Szolnok külterületén, a 4-es számú főúton ellenőriztek egy román hatósági jelzésű járműszerelvényt.

Közélet:

 

Október 28-án az abonyi Kultúra Háza színháztermében alakult meg Abony Város Önkormányzatának új képviselő-testülete. Nagyon nagyszámú érdeklődés övezte az eseményt. Körülbelül 250 látogató tette rajta tiszteletét.

 

Cikk forrása IDE kattintva

Képgaléria IDE kattintva


Az alakuló ülésen a Helyi Választási Bizottság Elnöke ismertette először a választás eredményét. A képviselő-testület tagjai Kovács László, Kókai-Dudinszky Mónika Anna, Korbély Csabáné, Járdány Vanda, Mészáros László János, Krupincza János, Czagány Zsolt, Dr. Egedy Zsolt Mihály, Vincze Antal, Dévainé Kazinczy Sára, Szűcs Sándor lettek hivatalosan is az ünnepélyes eskütétel után.

Közélet:

veroniq - 2019.10.28. 08:54

 

Pénteken a Művelődési Ház kamaratermében a mezőgazdasági precíziós művélésről szerveztek konferenciát. Az abonyi rendezvényen több magyarországi egyetem és a hatóságok mellett Svájcból, Szerbiából és Romániából is érkeztek a téma iránt érdeklődő szakemberek.

 


Közélet:
Abony   


Jó hír az Abonyiaknak, hogy jövőre felújításra kerül a régi 4-es út Abony-Cegléd és Abony- Szolnok közötti szakasza. 

Közélet:

Október 28-án hétfőn 14.00 órától az abonyi művelődési ház színháztermében tartja alakuló ülését a képviselő - testület. Pető Zsolt polgármester lapunknak előzetesen elmondta, hogy kevesebb bizottságot és hatékonyabb testületi munkát szeretne. 

Közélet:

Szavazz anonim módon! Nekünk minden vélemény számít! 

Te melyik TV adását néznéd szívesebben?
 
 Cegléd TV 
 Jász Trió TV 
 Egyiket se! 
 
Eredmény

Közélet:

Katonai kiképzés miatt a megszokottnál nagyobb, illetve zajosabb közúti és légi forgalomra kell számítani október 29. és november 7. között reggel nyolc órától este nyolcig Szolnok térségében - tájékoztatta a szolnoki polgármesteri hivatal csütörtökön az MTI-t.

Közélet:
Abony   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok