Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6878, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

Muza Foto: Albert Pocej / Dangerousminds screenshot

A fotográfus, Albert Pocej nem mindennapi célt tűzött ki maga elé. Fotóin azokat a pillanatokat kívánja megörökíteni, amikor a "a nők elérik a fizikai kielégülés legmagasabb pontját.". A képek alapján mi úgy gondoljuk, hogy sikerült neki! Forrás, folytatás IDE kattintva

Közélet:
Szex   

 

Némi fáziskéséssel ugyan, de megoldódott az a probléma, hogy az abonyi vasútálomásra érkezők nem tudták őrzött helyre betenni a bicikliket. Lapunk már hónapokkal ezelőtt, az iskolaszezon előtt megírta, hogy minden lehetőség megszűnt, és rettegnek az abonyiak attól, ha ott hagyják a kerékpárjaikat a vasútállomáson, akkor azokat ellopják. Képünk korábban készült az abonyi vasútálomáson...

Közélet:
ABOKOM   

2019 végétől 11 darab nagykapacitású motorvonat áll forgalomba a legforgalmasabb váci és ceglédi vasútvonalakon. A MÁV-Start közleménye szerint a Stader által gyártott, KISS elnevezésű emeletes jármű első kocsiszekrénye megérkezett a Dunakeszi ...

Közélet:
MÁV   

 

Az előrejelzések alapján Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megye főleg magasabban fekvő, hegyvidéki területein jelentősebb mennyiségű friss hó hullhat. Ezen kívül a következő napokban a Bakonyban várható még számottevő havazás, az ország többi területein csak kisebb, lepel vastagságú hótakaró alakulhat ki. 

Közélet:
   

 

Napjaink társadalma szigorú szabályozásokkal igyekszik visszafogni a különféle káros szenvedélyeket. A káros szenvedélyek közé tartozik például a mértéktelen alkoholfogyasztás, a kábítószerfogyasztás, valamint a dohányzás is.

Ezek a tevékenységek nagyon károsak az emberi egészségre nézve. Például a dohányzás esetében egy dohányzó nem csak saját, hanem környezete egészségét is veszélyezteti. Talán épp emiatt kapcsolódik nagyon sok társadalmi intézkedés a dohányzás szabályozásához, mint amilyen a kocsmákból, vendéglőkből és egyéb közterületekről való kitiltás. 

Közélet:
Cigaretta   

 

 

Az áruszállítással foglalkozó futárszolgálatok iránt ma már nagyon nagy a kereslet. Ez egyrészt a webáruházak elterjedésének, másrészt pedig az e-kereskedelem fejlődésének köszönhető.

Futárszolgálatot akár fizikai személyek is gyakran vesznek igénybe különféle csomagküldések során. A futárszolgálat összehasonlítás ilyen értelemben kihívást jelenthet, hiszen a tökéletes futárszolgálat kiválasztásában nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni.

Közélet:
Gazdaság   

 

„Ültess fát a jövőnek program folytatódik”


A Városunk Fejlődéséért Egyesület fásítási programot hirdetett meg és indított 2015 évben a „ Mikes tó” környezetének szépítéséért. Ezen környezetvédelmi program keretében elültetett facsemetékkel három év alatt egy szép, élhető fásított zöld „ Tó környezet „ jött létre, amely így még alkalmasabb városi rendezvények  megtartására, tó környéki sétára kikapcsolódásra. 

 

 

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. november 29. (csütörtök) napján 10:00 – 14:00 óráig, Abony Művelődési Ház udvarán (2740 Abony, Kálvin u. 1.) lehetőségük lesz a mobil kormányablak busz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére az alábbi ügytípusokban:
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ügyfélfogadás dátuma és időtartama a kedvezőtlen időjárásra tekintettel változhat!

Közélet:

Sok száz abonyi háztartás érintett a téli rezsicsökkentés második ütemében. Ők azok, akik nem gázzal, hanem fával vagy szénnel fűtenek és 12.000 forintnyi tüzelőt kapnak. Ez még nem érkezett meg hozzájuk. Úgy tudjuk, hogy erre közbeszerzést írnak ki...

Közélet:
Abony   

 

 

A KSH üzeni: Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal a Statek Kft. bevonásával Abony településen kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági 

Közélet:
Abony   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok