Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7045, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

Szavazz anonim módon! Nekünk minden vélemény számít! Te döntesz! Szólj bele a Város dolgaiba! Abonyt szeretjük, a városvezetésnek fontos a Te véleményed is!

Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
 
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
 
Eredmény

Közélet:
Abony   

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere évértékelő beszédében ismertette azokat a pályázatokat, melyeket elnyert Abony 2018-ban és 2019-ben. Mindösszesen 647 307 452,- Ft értékben valósultak meg, illetve vannak folyamatban az alább részletezett fejlesztések. 


Közélet:
Abony   

 

Abonyban Advent harmadik vasárnapján zsúfolásig megtelt a Városháza előtti tér. Becslések szerint mintegy 1500 helyi, és a környező településekről hozzánk érkező ember szórakozott önfeledten, boldogan, békességben és szeretetben. Hosszú az út, amíg az előző évek Csipkerózsika (rém)álmából végképp felébred a Város, hosszú az út, amíg minden a megfelelő helyére kerül, hosszú az út, amíg az utak rendben lesznek, hosszú az út, amíg az emberek érdekeit szolgáló nagy léptékű fejlesztések megvalósulnak, de egy biztos: Abony lendületbe jött, felrázták!

 

Végre örömmel és önként mennek be az abonyiak nagy rendezvényekre, végre nem kell senkit kivezényelni a városi programokra. Együtt szeretnének lenni a helyiek, kicsik és nagyok, családdal, gyerekekkel, nagyikkal, nagypapákkal, barátokkal, EGYÜTT! 

Közélet:
Abony   

 

Bár igaz, hogy úgynevezett "nagy projektek" Abonyban ebben az esztendőben nem voltak, ám mégis számos kisebb volumenű beruházást végrehajtott Abony Város Önkormányzata, melyek egy részét pályázatos forrásból, másik részüket pedig saját erőből sikerült finanszírozni. Pető Zsolt polgármester az abonyi Kultúra Házában megtartott évértékelő beszédében felsorolta azokat a fejlesztéseket, melyek 2019-ben zajlottak a városban. Érdekes számadatokkal szolgált a településvezető. Az óvodaberuházásokkal kapcsolatban a polgármester a következőt ismertette:

Közélet:

 

Madrid, Európa legmagasabban fekvő városa. Spanyolország fővárosa az Ibériai-félsziget közepén terül el, a szigeten Portugáliával és Gibraltárral osztozik. Ha valaki a kultúrát szereti magába szippantani, akkor múzeumok közül érdemes a Pradoba ellátogatnia, hiszen itt Tiziano, Velázquez, Botticelli vagy Rembrandt műveivel is találkozhat.


Közélet:
Abony   

Mindannyian várjuk a karácsonyt, de vannak, akik ilyenkor valóban csak a karácsonyi csodában reménykedhetnek. 

Közélet:
Abony   

Pető Zsolt polgármester ma egyeztetett az üzleti parkkal kapcsolatban vállalkozások képviselőivel. A megbeszélésen, ahol az üzemeltető önkormányzati cég, az ABOKOM ügyvezetője, Gáspár Csaba valamint Pál Ildikó projektmenedzser, szóba került az igen elhanyagolt, és rossz állapotban lévő, üzleti parkhoz vezető Mátyás király út ügye is.

 

Közélet:
Abony   

Mint ahogyan láthattátok, több posztban is megmutattuk Bóna Sági Nikolett munkáit facebook oldalunkon. A közelmúltban személyesen is felkerestem Nikit, mert kíváncsi voltam arra, hogy hol és hogyan is dolgozik, az Abonyban egyre népszerűbb, és egyre több vendéggel rendelkező sminkes. Niki elmondta, hogy beleszeretett ebbe a szakmába, igazi profitól tanul, aki külföldi mester sminkesektől szerezte meg tudását, melyet tanítványainak is átad. Abony ifjú sminkese folyamatosan képzi magát, hogy még többet tudjon nyújtani vendégeinek. Ünnepekre, bálokra, rendezvényekre alkalmi sminkekkel áll rendelkezésére az abonyi Hölgyeknek. Niki azt mondja, a termékek, melyeket használ külföldiek, a lehető legmagasabb minőségűek, bőrbarát anyagokból állnak, és igen tartósak, drogériákban nem kaphatók. A délután feltett smink még másnap reggel is olyan, mintha újonnan készült volna. 

Közélet:

 

Szeretettel gratulálunk szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is! Murvai Noémi címlapfotó versenyszámban lett ezüstérmes a Kecskeméten megrendezett Országos Fodrászversenyen szép modelljével.  

Közélet:
Abony   

 

December első napján került sor az első adventi gyertya meggyújtására a katolikus templom előtt. A jeles alkalomra több százan érkeztek. Az első gyertyát dr Szabó Éva főorvos asszony gyújtotta meg. A rendezvényt immár hagyományosan a Városunk Fejlődéséért Egyesület szervezi. A „Szeretlek Abony” program sikere az is, hogy nagyon sokan eljöttek az első adventi gyertya meggyújtására, melyen Pető Zsolt polgármester, és több települési képviselő is részt vett.

 

Közélet:
Advent   
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok