Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7009, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
1234567Következő >>Utolsó

Szavazz anonim módon! Nekünk minden vélemény számít! Te döntesz! Szólj bele a Város dolgaiba! Abonyt szeretjük, a városvezetésnek fontos a Te véleményed is!

Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?
 
 Hurrá! Nagyon örülök neki! 
 Nekem mindegy, hogy lesz-e vagy nem! 
 Nem örülök neki! Minek? 
 
Eredmény

Közélet:
Abony   

 

Az INNOVEN Catareing hatalmas szakmai tapasztalattal vállalja rendezvények teljeskörű vendéglátását. Facebook oldaluk IDE kattintva elérhető! Kedvelje Ön is, és ossza meg a hírt másokkal is! A képek egy alattyáni kitelepülés alkalmával készültek! Magas színvonal, kedvező árfekvés!

Képek a címre kattintva

Közélet:
Reklám   

 

A beruházó NIF Zrt. lakossági tájékoztatást tart az „441. számú főút Kecskemét elkerülő-Nagykőrös szakasz fejlesztésének előkészítése, környezeti hatástanulmány, tanulmányterv, engedélyezési és kiviteli terv készítése" elnevezésű előkészítéssel kapcsolatban, amelyre tisztelettel meghívja az érdeklődőket. (Fotó: Google Earth)

Közélet:
Baba   

Február 14-én ünnepeljük az igen megosztó Valentin-napot. Az Európa-szerte kedvelt nap, több mint a szerelem, a szerelmesek ünnepe. A szeretetről és a barátságról szól és egyben egy tavaszváró esemény is.
 

Története:

A februári virágajándékozás a III. században élt püspök, Szent Bálintnak, azaz Valentin nevéhez kötődik. Valentin hithű katolikus püspök volt, aki kiállt az emberek jogaiért. Az uralkodó II. Claudius azon a véleményen volt, hogy a nőtlen férfiakból jobb katonák válnak, mint azokból, akiknek feleségük és családjuk van, ezért megtiltotta a fiatal férfiaknak a nősülést. Valentin viszont úgy tartotta, hogy ez a döntés káros a fiatal férfiaknak, ezért titokban összeeskette a szerelmeseket, még a katonákat is. A friss házasokat a saját kertjéből szedett virágokkal ajándékozta meg.

 

 

Közélet:
Abony   

veroniq - 2020.02.11. 17:19

Dubai, egyedi építészeti technológiával létrehozott futurisztikus hangulatot idéző épülete, a Jövő Múzeum. A Jövő Múzeum, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum egyedálló kezdeményezésére jött létre, mégpedig azért, hogy a technológia, a tudomány és az innováció jövőjét vizsgálja. Dubai ezen új látnivalója megmutatja, hogy milyen mértékben fejlődhet a technológia a jövőben, és ennek milyen hatásai lesznek a társadalmi életünkben.


Közélet:
Abony   

veroniq - 2020.02.10. 07:38

Magyarország fölé érkezett vasárnap a késő esti órákban a Ciara nevű viharciklon!  Az Országos meteorológiai szolgálat riasztása arról számol be, hogy országszerte viharos széljárás lesz jellemző hétfőn. 

Közélet:

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei összesen több mint 13 ezer munkaórát teljesítettek éjszakai műszakokban az állami kezelésű gyorsforgalmi utakon a tavalyi év folyamán. 

Közélet:
KRESZ   

 

A kétszer kétsávos út nettó 52 milliárd forintból készült el - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára Üllőn.


    Mosóczi László közölte, hogy a 2024-ig tervezett közútfejlesztési projekteket keretbe foglaló Útprogram teljes költségvetése 3200 milliárd forint, amelynek nagyobbik részét, a gazdaság jobb teljesítményének köszönhetően, a magyar büdzsé fedezi.


    

Közélet:
Abony   

 

Egyedülálló vagy, és alig várod, hogy végre megtaláld a minden szempontból megfelelő partnert? Sokan járunk ebben a cipőben. Vannak, akik az online társkeresés előnyeit választják, de nem ritka, hogy munkahelyi ismeretségből alakul ki valami több. Egy közös vacsora vagy borozgatás, az egymásra hangolódás akár hamarabb eredményre vezethet, mint gondolnád. Ilyenkor kevés kellemetlenebb helyzet adódik, mintha nincs hol összehozni az este folytatását.

Közélet:
Abony   

A január végi képviselő- testületi ülésen Korbély Csabáné, a Humánpolitikai Bizottság elnöke fontos felhívást fogalmazott meg a lakosság felé, kérte az ingatlanok tulajdonosait, hogy tegyék rendbe portáikat, valamint azok utcafronti részét.

Közélet:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?
   
 Hurrá! Nagyon örülök neki! 
 Nekem mindegy, hogy lesz-e vagy nem! 
 Nem örülök neki! Minek? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok