Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

A tegnapi napon arról számoltunk be, hogy november 26-án csőtörés volt Abonyban, mely miatt a szolgáltató jelezte, hogy Abony teljes területén november 27-én a javítási munkálatok miatt ideiglenes vízhiány várható. 

Közélet:
Abony   

November 26-án reggel az ABOKOM Nonprofit Kft munkatársai kivették helyéről, elszállították, és Abony főterén felállították az idei karácsonyfát, mely az adventi ünnepek alatt már díszíti szép kis városunkat. E

Közélet:

Az Országos Rendőr-főkapitányság az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálattal együttműködve, „A csend a leghangosabb sikoly, halld meg!” ....

Közélet:
Nők   

Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete november 28-án, délután két órától ülésezik, melyen a városvezetők összesen 35 napirendi pontban található előterjesztés elfogadásáról döntenek. 

Közélet:
Abony   

Abony Város képviselő- testülete november 21-én ülésezett, ahol a képviselő- testület tagjai, élén a polgármesterrel, Pető Zsolttal három napirendi pontot egyhangú igennel fogadtak el. 

Közélet:

Ahogyan lapunk arról beszámolt, Abonyban ideiglenes műjégpályát létesítenek, amennyiben azt Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete megszavazza rendkívüli ülésén, melyet november 21-én tartanak. 

Közélet:
Abony   

November 21-én csütörtökön rendkívüli képviselő- testületi ülést tart Abony Város Önkormányzat képviselő- testülete. 

Közélet:

Nem hivatalos információink szerint a tegnapi, MÁV állomáson történt rongálások miatt a rendőrség két eljárást is indított, mert az elkövetők nem ugyanazok. 

Közélet:
MÁV   

Bár a legtöbbször a szülőn és a pénztárcáján múlik, hogy hová megy a gyerek táborba, de a nyári táborok kiválasztásakor mindenekelőtt a delikvenst kell meginterjúvolni, és az igényeihez igazodva vele együtt dönteni – javasolják a szakértők.


Minden gyerek más és más. Amíg az egyik imádja, hogy egész nap sportolhat, a másik a háta közepére sem kívánja a testnevelésórákon kívüli mozgást. Néhány gyerek szeret napestig egyfajta tevékenységgel foglalkozni, más gyerekeket az köt le, ha minél több dologban kipróbálhatják magukat. A szakemberek szerint figyelembe kell venni többek között a gyerekünk hobbiját, kedvenc időtöltéseit, hogy kikkel érzi jól magát, s hogy igényli-e egyáltalán a táborozást.


Közélet:

Szorosabb együttműködést tervez a városvezetés a DAKÖV-vel annak érdekében, hogy még jobb minőségű ivóvíz kerüljön az abonyiak poharába. 

Közélet:
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok