Mi Abonyunk - Csodálatos, rendhagyó műsorral készült Március 15-ére a Somogyi iskola
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.03.15. 20:57

Pető Zsolt polgármester: A mai napon délelőtt zsúfolásig megtelt a Kultúra Háza Színházterme a Március 15-i ünnepség közönségével. Elmondhatom, hogy méltóképpen emlékeztünk meg az ünnepre, Kovács László önkormányzati képviselő, a Városfejlesztési Bizottság elnöke és a Somogyi Imre Általános Iskola diákjai, tanárai jóvoltából. A rendezvényen a diákok adtak ünnepi zenés műsort, mely összeállítás könnyeket csalt a jelenlévők szemébe. A végén a vastaps sem maradhatott el, megérdemelten ünnepelte a közönség a rendkívül színvonalas produkciót. Ezúton is szeretettel és tisztelettel szeretnék köszönetet mondani minden gyermeknek, a felkészítő tanároknak: Király Borbálának, Mészáros Beátának és Varga Farkas Annamáriának. A csodálatos rendezvény nem jöhetett volna létre a remek korhű öltözékek nélkül, melyeket Király Béláné Bella néni bocsátott rendelkezésre. Csányi Sándor és zenekara élő előadása méltó keretbe foglalta az 1848-as események felelevenítését. A Parázs Táncszínház fellépése remek élményt nyújtott.
E mellett köszönöm a Kultúra Háza munkatársainak, hogy ünnepi díszbe öltöztették az intézményt és segítettek a szervezésben. Köszönöm az Abonyi Fúvószenekarnak és mazsorettcsoportnak a rendezvény elején való zenés, táncos fogadtatást.
Elmondhatom, hogy méltóképpen emlékeztünk meg jeles ünnepünkre. Kovács László önkormányzati képviselő társam ünnepi gondolatai a hazafiságról, a MAGYARNAK lenni felemelő érzéséről szóltak. Beszédéhez ezúton is gratulálok.
Mindenkinek még egyszer köszönöm az együttműködést! Ma igazán jó érzés volt ismét magyarnak és egyben abonyinak lenni, hiszen érezhettük az összetartó közösség igazi erejét. 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Családi és gyereknap

Figyelem! Álláslehetőség!

Fúvószenekari találkozó

FAME

KOWALSKY meg a VEGA koncert Abonyban

Fúvószenekari találkozó

Foci tábor

Családi és gyereknap

Abonyi Lajos- JÁTÉK

Autós találkozó

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok