Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5914, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gazdaság"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.06.03. 16:41

 

Ha álmaink megvalósításáról van a szó, akkor sokféle lehetőség közül választhatunk annak érdekében, hogy a fantázia végre valósággá váljon. De miért várnánk ezzel hosszú, takarékoskodással töltött éveket, amikor a személyi kölcsön ma már lehetőséget kínál arra, hogy szinte azonnal megvalósítsuk terveinket? 

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.23. 18:43

 

Térségi kerékpárút programot készít Ceglédbercel -  A tavalyi év végén, Ceglédbercelen került megrendezésre a térség jelenlegi és volt polgármestereinek hagyományos találkozója. A rendezvény központi témája a közös fejlesztési programok és az együttműködési lehetőségek megfogalmazása volt. A tárgyban Ceglédbercel részéről Török József polgármester és Pető Zsolt jegyző ötletgazdák prezentálásával bemutatásra került egy komplex fejlesztési javaslat, mely a térség településeinek aktív turisztikai célú összekapcsolását kezdeményezi.

Közélet:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.28. 09:48

 

Január 1-jén 27-ről 5 százalékra csökken a baromfihús és az étkezési tojás általános forgalmi adója. Az áfa csökkentésével a Baromfi Terméktanács elnöke szerint 55 milliárd forint marad a fogyasztóknál. Csorbai Attila, a Baromfi termék Tanács (BTT) elnök-igazgatója elmondta, a kedvezményes áfakulcs alkalmazását régóta szorgalmazta a szakmai szervezet.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.24. 18:35

 

Az amerikaiak ünnepe már Magyarországra is begyűrűzött: a várakozások szerint az online értékesítés egyre nagyobb térnyerésével idén akár duplájára is emelkedhet az online áruházak forgalma most pénteken, miközben folytatódhat a teljes kiskereskedelmi szektor bővülése is. De jobb óvatosnak lenni, és körültekintően vásárolni ezen a napon is!

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.07. 16:54

 

Egy évvel ezelőtt már megmutattuk Önöknek, hogy hol is termelik a nagyon finom és egészséges tejecskét Abonyban. Korábbi cikkünk IDE kattitntva olvasható. Most ismét nagy örömmel tettem eleget a Mucsi család szíves invitálásának és megmutatom, hogy a gondos gazdánál mi is a helyzet. Mucsi Sándor megint mosolyogva meséli, hogy mennyire szeretei azt, amit tesz. A jószágok szépek, egészségesek, gyönyörű tiszták, fénylik a szőrük. 

Gazdaság:
Gazdaság   
Reklám   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.17. 19:57

 

Az önkormányzatokat is megkárosította a Hungária Értékpapír Zrt.. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a Klubrádiónak a vádirat alapján ismertette: Százhalombatta 2 milliárdot, Fót és Alsónémedi 1-1 milliárdot, pedig Ceglédbercel 35 millió forintot bukott.

 

Közbiztonság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.25. 11:36

 

RRQ mai árai

95: 318,9,-
D: 327,9,-
LPG: 209,9,-

Abony Kécskei út

Gazdaság:
Gazdaság   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.23. 08:47

 

Tavaly több mint negyedmillió alkalommal küldtek ki pótdíjfizetési felszólítást az útdíjbefizetés elmaradása miatt, és 2,5 milliárd forint folyt be ebből - írja a Világgazdaság. Tavaly 276 ezer pótdíjfizetési felszólítást küldött ki az e-matricák értékesítését és ellenőrzését végző Nemzeti Útdíjfizető Szolgálat (NÚSZ) Zrt., ebből mintegy 2,5 milliárd forint pótdíjat fizettek be - írja a Világgazdaság hétfői számában a NÚSZ tájékoztatására hivatkozva.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.12. 14:13

 

Egyelőre nincs nyoma annak a pénznek, amit a Quaestor-csoport a kötvénykibocsátásból beszedett. Az anyacég benyújtotta mérlegét, ám abban csak 189 milliárd forint tartozás – ebből 141 tavaly keletkezett – és 140 milliárd forint követelés van. Ezt azonban aligha jelent többet két sornál a papíron. A Quaestor csak tavaly 130 milliárdot adott a leánycégeinek.


A Quaestornak minden leányvállalatával együtt vége – erről cégcsoport feje, a Quaestor Pénzügyi és Tanácsadó Zrt. (Quaestor Zrt.) nyilatkozott a 2014-ről benyújtott beszámolójában. A Quaestor Értékpapír Zrt.-nél indult vizsgálat (azóta felszámolási eljárás) miatt az anyacég és majdnem összes leányvállalata a tevékenységét befejezte, s várhatóan a hitelezők kezdeményezésére felszámolásba mennek át.

Gazdaság:
Abony   
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.17. 10:10

Brókerbotrány: Olvasónk így látja című írásunkban tévesen jelentettük meg két vezető beosztású munkatárs vezetéknevének első betűjét, valamint keresztnevét, mivel az ügyben a Biztonság Trade Kft az érintett, és nem a Biztonság Brókerház Kft, melynek vezető munkatársai a megnevezett személyek, akiknek a cikkben megjelölt brókerbotrányhoz nincsen semmi közük. A Biztonság Brókerház biztosítások közvetítésével, megkötésével foglalkozik, jelenleg is jól működő vállalkozás.

Külvilág:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok