Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gazdaság"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.11.24. 18:35

 

Az amerikaiak ünnepe már Magyarországra is begyűrűzött: a várakozások szerint az online értékesítés egyre nagyobb térnyerésével idén akár duplájára is emelkedhet az online áruházak forgalma most pénteken, miközben folytatódhat a teljes kiskereskedelmi szektor bővülése is. De jobb óvatosnak lenni, és körültekintően vásárolni ezen a napon is!

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.07. 16:54

 

Egy évvel ezelőtt már megmutattuk Önöknek, hogy hol is termelik a nagyon finom és egészséges tejecskét Abonyban. Korábbi cikkünk IDE kattitntva olvasható. Most ismét nagy örömmel tettem eleget a Mucsi család szíves invitálásának és megmutatom, hogy a gondos gazdánál mi is a helyzet. Mucsi Sándor megint mosolyogva meséli, hogy mennyire szeretei azt, amit tesz. A jószágok szépek, egészségesek, gyönyörű tiszták, fénylik a szőrük. 

Gazdaság:
Gazdaság   
Reklám   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.17. 19:57

 

Az önkormányzatokat is megkárosította a Hungária Értékpapír Zrt.. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a Klubrádiónak a vádirat alapján ismertette: Százhalombatta 2 milliárdot, Fót és Alsónémedi 1-1 milliárdot, pedig Ceglédbercel 35 millió forintot bukott.

 

Közbiztonság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.25. 11:36

 

RRQ mai árai

95: 318,9,-
D: 327,9,-
LPG: 209,9,-

Abony Kécskei út

Gazdaság:
Gazdaság   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.23. 08:47

 

Tavaly több mint negyedmillió alkalommal küldtek ki pótdíjfizetési felszólítást az útdíjbefizetés elmaradása miatt, és 2,5 milliárd forint folyt be ebből - írja a Világgazdaság. Tavaly 276 ezer pótdíjfizetési felszólítást küldött ki az e-matricák értékesítését és ellenőrzését végző Nemzeti Útdíjfizető Szolgálat (NÚSZ) Zrt., ebből mintegy 2,5 milliárd forint pótdíjat fizettek be - írja a Világgazdaság hétfői számában a NÚSZ tájékoztatására hivatkozva.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.06.12. 14:13

 

Egyelőre nincs nyoma annak a pénznek, amit a Quaestor-csoport a kötvénykibocsátásból beszedett. Az anyacég benyújtotta mérlegét, ám abban csak 189 milliárd forint tartozás – ebből 141 tavaly keletkezett – és 140 milliárd forint követelés van. Ezt azonban aligha jelent többet két sornál a papíron. A Quaestor csak tavaly 130 milliárdot adott a leánycégeinek.


A Quaestornak minden leányvállalatával együtt vége – erről cégcsoport feje, a Quaestor Pénzügyi és Tanácsadó Zrt. (Quaestor Zrt.) nyilatkozott a 2014-ről benyújtott beszámolójában. A Quaestor Értékpapír Zrt.-nél indult vizsgálat (azóta felszámolási eljárás) miatt az anyacég és majdnem összes leányvállalata a tevékenységét befejezte, s várhatóan a hitelezők kezdeményezésére felszámolásba mennek át.

Gazdaság:
Abony   
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.17. 10:10

Brókerbotrány: Olvasónk így látja című írásunkban tévesen jelentettük meg két vezető beosztású munkatárs vezetéknevének első betűjét, valamint keresztnevét, mivel az ügyben a Biztonság Trade Kft az érintett, és nem a Biztonság Brókerház Kft, melynek vezető munkatársai a megnevezett személyek, akiknek a cikkben megjelölt brókerbotrányhoz nincsen semmi közük. A Biztonság Brókerház biztosítások közvetítésével, megkötésével foglalkozik, jelenleg is jól működő vállalkozás.

Külvilág:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.08. 17:32

Kivételes kivételek

Kinyithatnak a pékségek, az újságosok és a virágüzletek is. A kizárólag pékárut és tejterméket értékesítő üzletek vasárnap és munkaszüneti napokon 5 és 12 óra között, az újságosok és a virágüzletek 6-tól 12-ig, a sportlétesítményekben lévő boltok pedig e napokon a sportrendezvények ideje alatt tarthatnak nyitva. A törvény hatálya emellett nem terjed ki a gyógyszertárak, a benzinkutak, a reptéri boltok, a vasúti és autóbusz-pályaudvarokon lévő üzletek nyitva tartására, a büntetés-végrehajtási intézetekben, egészségügyi intézményekben és katonai objektumokban folyó kereskedelmi tevékenységre, valamint a piacokra, vásárokra sem.

Gazdaság:
Gazdaság   
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.01.29. 11:08

A mai testületi ülésen Abony város önkormányzatának képviselő- testülete nem szavazta meg a földadóról szóló előterjesztést. Pető Istvánné képviselő elmondta, hogy ez egy új adónem, ezért név szerinti szavazás legyen. Lapunk úgy tudja, hogy csak a település polgármestere Romhányiné dr. Balogh Edit és a két szocialista képviselő Habony István és Szökrön László nyomott igen gombot. A többiek vagy nemmel szavaztak, vagy tartózkodtak. Vélhetően délelőtti cikkünk is segített a bizonytalannak tűnő képviselők döntésében. Köszönjük!

Korábbi cikkünk az alábbiakban olvasható:

A szakma és a gazdák szerint is érthetetlen, értelmetlen és megalapozatlan döntést készül hozni a mai napon az abonyi önkormányzat képviselő- testülete. A földadó bevezetéséről döntenek ma a testületi ülésen a városházán. Úgy tudjuk, ha elfogadják, hektáronként 5000 forintot kell majd fizetni.

Gazdaság:
Gazdaság   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.15. 19:16

 

(MTI) - Gyengült, árfolyammélypontot ért el csütörtökön a forint a svájci jegybank nemzetközi devizapiacokat megrendítő, váratlan intézkedése miatt.

    A svájci jegybank csütörtök délelőtt eltörölte a svájci frank euróval szembeni árfolyamára 2011 szeptemberében bevezetett 1,20-as "tűréshatárt". A frank árfolyama 2012 januárja óta folyamatosan a határ közvetlen közelében tartózkodott.
A svájci frank jegyzése csütörtök kora reggel még 266,27 forinton állt, gyakorlatilag az előző estivel megegyező szinten. Este hét órakor a svájci frankot 311,80 forinton jegyezték, ami a forint 17 százalékos gyengülésének felel meg a kora reggeli árfolyamához képest.
A svájci jegybanki bejelentésre a frank jegyzése rövid időre 430,16 forintig szökött fel, ami egyúttal a forint mindenkori árfolyammélypontja is lett a svájci frankkal szemben.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok