Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gazdaság"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.03.11. 09:29

Mint azt mindenki hallhatja, akkor is, ha nem akarja, hogy unortodoxiában élünk 3 éve, semmi nem úgy van, mint az szokásos volt eddig, és ennél jobb sorsa nem is lehet a magyar népnek. Nem tudom. Mindig is féltem azoktól, akik Voltaire után szabadon azt mondták az éppen létező rendszerről, hogy ez a létezhető rendszerek legjobbja. A gunyoros gondolkodók megkérdezték, hogy most ők optimisták, vagy pesszimisták. Ezeket a gúnyoroskodókat, a tiszta hóra sarat hányókat ezután sokáig nem látták.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.19. 10:09

A rendszerváltozás nagy vesztesének minősítette a magyar mezőgazdaságot Raskó György az Európai Tanulmányok Alapítvány kedd esti budapesti szimpóziumán. Miközben a világpiacon óriási az élelmiszer iránti kereslet, és szinte mindent el lehetne adni, az Európai Unió termeléscsökkentő ártámogatási rendszere miatt Magyarországon is csökken az agrártermelés, és kb. másfél milliárd euróval kevesebbet termelünk, mint a rendszerváltás előtt – foglalta össze az agrárközgazdász előadását a Magyar Szociális Fórum szerdán.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.26. 10:48

A Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ legfőbb testületi ülése foglalkozott azzal a kormányzati bejelentéssel, hogy 2013-tól a kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató egységekben működő pénztárgépeket on-line adatszolgáltatás érdekében bekötik az adóhatósághoz. A végrehajtáshoz rendelkezésre álló rendkívül rövid idő miatt a KISOSZ kiemelten fontosnak tartja az egyeztetések megkezdését a végrehajtás módjáról és a felmerülő aggályok megnyugtató rendezéséről a vállalkozások forgalmának biztonsága érdekében.

Gazdaság:
Gazdaság   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.13. 09:23

Októberben a fogyasztói árak 6%-kal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. Az élelmiszerek, a szeszes italok, dohányáruk és az egyéb cikkek, üzemanyagok az átlagnál jobban drágultak, míg a tartós fogyasztási cikkekért kevesebbet kellett fizetni, mint egy éve, és a ruházkodási cikkek árai is csak kis mértékben emelkedtek. Egy hónap alatt – 2012. szeptemberhez viszonyítva – a fogyasztói árak 0,1%-kal emelkedtek. 

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.06. 09:05

Durva lista: ennyit drágult az élet 10 év alatt- 94 forint volt a vonaljegy, 300 a cigi- Érdekes listát találtunk a KSH honlapján, hihetetlen árakkal. A 3,60-as kenyeret mindenki ismeri, emlegetik is elég sokan, főleg, amikor a régi, szép időket idézik fel. A Kádár-rendszer viszont már elmúlt, vele a 3,60-as kenyér is, de mint a KSH egyik legérdekesebb táblázatából kiderül, nem is feltétlenül kell évtizedeket visszamennünk, hogy olyan árakat lássunk, amilyeneket alig hiszünk.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.27. 20:09

A Mol Nyrt. 0,7 milliárd forint nettó eredményt ér el a második negyedévben, szemben az első negyedévi 73,7 milliárd forinttal, illetve az egy évvel korábbi 54 milliárd forinttal. A portoflio.hu által megkérdezett elemzők a második negyedévre átlagosan 23,05 milliárd forint nettó profitot vártak, s azt jelezték előre, hogy a viszonylag jó külső környezet ellenére a Mol feldolgozás-kereskedelem (downstream) szegmensében visszaesés lesz a készletátértékelés negatív hatásai miatt,.....

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.08.31. 16:01

Kocsér Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a KEOP-7.1.3.0/09 kódszámú Ivóvízminőség javítás tárgyú pályázatra. A lakosság ivóvízzel való ellátása a legfontosabb közszolgáltatások egyike, nélkülözhetetlen emberi szükséglet és társadalmi-közegészségügyi igényt elégít ki.  

 

 

A teljes sajtóközlemény megtekintéséhez kérjük kattintson a cikk címére! 

 

Gazdaság:
Gazdaság   
Ivóvíz   
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.08.31. 15:05

A ceglédi Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet sikeres pályázatot nyújtott be 2011-ben megújuló energiafelhasználás növelése tárgyban. 2012. július 4-én megkezdődött a projekt megvalósítása. 2012. augusztus 31-el megtörtént a műszaki átadás és a projekt befejezése. 

Gazdaság:
Gazdaság   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.30. 19:36

Olvasónk küldte, szeretettel osztom mega  többiekkel, hiszen nagy igazság van benne. Nekem is meggyőződésem, hogy tévúton járunk.- A magyar gazdaság fő problémái- A magyar gazdaság minden problémája visszavezethető arra, hogy jelentős részben külföldi tulajdonban van. A többi közép-kelet-európai országnál sokkal gyorsabban és erőteljesebben privatizáltuk gazdaságunkat, elsősorban külföldi befektetők számára. 

Gazdaság:
Abony   
Gazdaság   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.10. 10:29

Uniós oltalmat kapott a Kalocsai fűszerpaprika-őrlemény. Az Európai Bizottság 2012. július 3-án jegyezte be az elnevezést az oltalom alatt álló eredet-megjelölések és földrajzi jelzések nyilvántartásába – tájékoztatott Bagó Zoltán, kalocsai Európai Parlamenti képviselő. A bizottság több mint ezer bejegyzett elnevezést tart nyilván, amelyek között mindössze tíz fűszer, ezen belül – a kalocsaival és a másfél éve bejegyzett szegedivel együtt – öt fűszerpaprika szerepel.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok