Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gazdaság"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.11.03. 14:11

A mai Magyarországon elképesztő méreteket öltött a valós munkanélküliség, még akkor is, ha a Fidesz arról mesél, hogy munkahelyteremtés folyik az országban és csökken a munkanélküliek száma. Saját környezetében elég, ha az ember körülnéz, és mindenki tudja már, hogy ez nem lehet igaz. Sajnos.

Gazdaság:
Gazdaság   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.18. 12:29

Abonyi kiállítója is van a ma kezdődött Országos Mezőgazdasági Kiállításnak. A Kormáromi Gép, Abony családi vállalkozása is részt vesz a rendezvényen. Honlapjuk IDE kattintva elérhető.  Mezőgazdasági gépeikre két év garanciát vállalnak. Azért is kuriózum a magyar gazdasági palettán, mert a vállalkozás 1999-ben alakult, 30 éves mezőgazdasági gépgyártásban eltöltött szakmai tapasztaltra építve. A kezdeti nehézségek után a vállalkozás gyors fejlődésnek indult. Rövidesen kialakultak a főbb gyártmányok, melyek gyártásában több terméküknél hazai piacvezetők lettek. A cég 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.14. 12:35

A cég ukrán tulajdonosa, kb. 1500 ember elbocsátását jelentette be. A választások előtt majd 3/4 évvel! Rohant is Varga Mihály a céghez, hogy tájékozódjon, a székesfehérvári kormányülés előtt. Estére már meg is volt a kormány terve. Megvesszük a Dunaferrt! Kissé felemás volt a hír fogadatása az emberek között, hogy miért, már megint mire költik a pénzünket? Ha azok, a minden hájjal megkent ukránok, anyavállalatuk segítségével sem tudják nyereségessé tenni azt a céget, hogyan fogja ezt az állam megtenni, hogy megtarthassa, azt az 1500 embert?

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.10. 13:15

Az imént megkeresett a területen dolgozó, bontást végző cég vezetője és készségesen tájékoztatta lapunkat arról, hogy valójában mi is folyik a területen. Magát az épületet nem bontják le, annak a belsejét viszont igen. tehát technológiai bontás folyik, melynek során a  bent található kemencéket is elbontják. Ennek oka prózai. A tulajdonos, miután megszüntette a gyártást, másképpen kívánja hasznosítani az ingatlant. Azt eladná, vagy kiadná. A csarnoképületről van szó!

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.02. 09:37

Szeptember elsejétől a vásárlók könnyebben ki tudják majd választani a boltokban a magyar vagy a hazai termékeket. Lejár ugyanis a tavaly elfogadott magyar termékrendeletben megfogalmazott türelmi idő, így csak azt lehet magyar terméknek nevezni, ami 100 százalékban itthoni alapanyagot tartalmaz. A felmérések szerint a magyarok szívesen vesznek olyan élelmiszert, amely itthon termett vagy hazai gyártású.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.19. 20:22

Programok:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.31. 23:10

A digitális átállást ünnepli jászfényszarui televízió gyárában a Samsung - Budapest, 2013. július 31. – A korszakváltást hozó digitális átállással egy időben mérföldkőhöz érkezett a Samsung hazai televízió gyártása is – 25-dik évébe lépett a dél-koreai óriásvállalat jászfényszarui gyára. A ma előállított Samsung televízió készülékeknek köszönhetően a digitális átállás egyszerűen és könnyen megvalósítható, az ezzel kapcsolatos tudnivalókról az érdeklődők pedig a digitalisatallas.samsung.hu oldalon tájékozódhatnak.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.18. 18:00

A termőföldről szóló 1994. évi LV. törvény és a földhasználati nyilvántartás részletes szabályairól szóló 356/2007 (XII. 23.) Korm. rendelet változása következtében valamennyi ingatlanügyi hatóságnál (továbbiakban: járási földhivatalnál) regisztrált földhasználó köteles bejelenteni: a) magánszemély földhasználó esetében a személyi azonosítóját (személyi számát) és az állampolgárságát, b) gazdálkodó szervezet földhasználó esetében pedig a statisztikai azonosítóját.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.16. 10:28

80 tonna gumicukrot vontak ki a forgalomból- Hatalmas mennyiségű lejárt és átdátumozott minőség-megőrzési idejű gumicukorra bukkantak a Pest megyei élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrök: mintegy négyszáz-ezer csomag édesség nem kerülhet a forgalomba. Az ügy a rendőrségen folytatódik. 149 raklap, mintegy 80 tonna lejárt és átdátumozott gumicukrot vontak ki a forgalomból a Pest Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság szakemberei. Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal vezetője elmondta, a hatóság közérdekű bejelentés alapján bukkant rá a nagy mennyiségű édességre egy Pest megyei raktárépületben.

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.08. 10:12

" Elindította hadjáratát a Bank az Agrár kamara és a Gazdakör a középgazdák és a kisgazdák ellen. Hogy is van ez? Tekintsünk vissza a személykocsik vételével mit csináltak a bankok? Beleunszoltak mindenkit, akinek munkahelye volt mindenki vette az autót vagy cserélte. Ez az autó projekt megbukott, mert kiderült, hogy ez Deviza hitel ez csalás. Aminek a szegény emberek isszák a levét még élnek. Ekkor ismét támadás a nép ellen jön a Mezőgazdaság. A bankok a gazdakörökkel megbeszélve járják az országot még vacsorát is visznek megvendégelni az összegyűlt gazdákat. Nálunk Nyársapáton múlt hét pénteken voltak Kb. 30 gazda jelent meg a környező falvakból is. Magyaros marhapörkölt nokedlival. Jön a témakör!

Gazdaság:
Gazdaság   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok