Mi Abonyunk - Állati jó dolgok vannak előkészületben Abonyban
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8029, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.05.14. 17:55

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Állatok lepték el a Városháza Dísztermét! Legalábbis a jelmezeik már megérkeztek ma, hogy bemutassák őket a sajtó jelenlévő képviselőinek. A musical négy meghatározó maszkja került a sajtótájékoztató asztalára.


2022. május 12-én 10.00 órai kezdettel sajtótájékoztatót tartottunk Abonyban a Városháza Dísztermében. A rendezvény témája a Vadak Ura Abonyban –Egy állati jó családi musical volt. A programot idén július 17. –én 20.30 perces kezdettel tartjuk a város főterén. A tavalyi esztendőben a Tesla musical kiválóra vizsgázott, hatalmas közönségsikert aratott, így az a döntés született, hogy a Tesla alkotóinak újabb darabját mutatják be Abonyban. A mai sajtótájékoztatón polgármesterként én mondtam köszöntőt, majd Vona Tibor kreatív ötletgazda, producer, Benkő Dávid koreográfus és az író Egressy Zoltán is beszélt a produkcióról, melyet minden korosztálynak ajánlanak. Kiemelték, hogy a térségünkben máshol nem lesz látható a Vadak Ura előadás, így Abony nagy érdeklődésre számíthat a színházkedvelő közönség részéről.


Ráadásul, ahogyan Vona Tibor producer, kreatív ötletgazda elmondta, az egyes szereposztásban láthatja Abonyban a közönség a produkciót, azaz igazi sztárparádé várható.


A TBG Production, azaz a Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) látványos jelmezkavalkádban (Zséli Csilla), hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a térben elhelyezett 90nm LED falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal (Forward Productions) mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az „ERŐSEK” klánjait, köztük a „Farkasok Szövetségét”, a „Rókák Nemzetségét”, és a „Medvék Klánját”, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal, - ki, ki a maga képességével - küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.


Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből…


Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 80nm tematikusan megépített LED fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül! Az alkotóstáb - író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor - ismét nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló közönségbarát érték reméljük, hogy a covid hosszú bezártsága után kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást.


Részletek:
https://www.tbgprod.hu/


Részletek a sajtótájékoztatóról később, videó formájában is!


Jegyek elővételben kaphatók az alábbi linken, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán munkaidőben!


https://tickets.funcode.hu/event/vadak-ura-abony


A sajtó munkatársainak külön szeretnék köszönetet mondani, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket!  

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Otthoni barkácsolás - Útmutató egy barkácsgépbolttól

Jó tanácsok kezdő rollerezőknek

Milyen fejlődésen ment keresztül az elektromos fűtés?

Megbízható szivargyújtó márkát keres? Mi tudunk egyet!

Katarzis

Milyen fotóból lesz tökéletes vászonkép?

Lecsaptak a NAV-os kutyák

Pert nyertünk a hazugságok ellen

Ételek, amiket egész évben elkészíthetsz a kertben, ha van egy jó kemencéd

Tisztítókúra támogatása matcha teával

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok