Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Panorama online"
123Következő >>

veroniq - 2011.11.29. 16:15

Egy, a Fideszre szabott új választójogi törvény tervezete került a parlament elé, melynek lényege: a győztes visz mindent - így foglalható össze a kritikusok véleménye a Lázár János képviselő által vasárnap benyújtott törvénytervezetről. A javaslat szinte minden eleme a mai kormánypártnak kedvez, a tervezett szisztéma bünteti a kis pártokat és aránytalanul jutalmazza a nagyobbakat.

Politika:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.28. 10:35

Abonyban örülhetnek a kézilabdások és a focisták! Az új sporttörvény szerint ugyanis az őket támogató vállalkozások nagyobb adókedvezményt kapnak. - 2011. június 27-én elfogadta az Országgyűlés a látvány-csapatsport támogatás új szabályait. (Magyar Közlöny 74.) A törvényalkotók egy új kedvező lehetőség bevezetésével próbálják ösztönözni a gazdálkodókat a látvány-csapatsport kategóriájába tartozó - úgy mint, kézilabda, labdarúgás, kosárlabda, vízilabda, jégkorong - sportágak támogatására.

Sport:
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.17. 16:17

Cegléd- Panorama Online- Mocsok és szenny, a gátlástalanság felsőfoka. Ezekkel a szavakkal jellemezhető a minap tett felfedezésem. Ez talán kiveri a biztosítékot mindenkinél, mert amit bemutatok, az nem egy sex-shop kínálatában szereplő árucikk, hanem egy első ránézésre teljesen hétköznapi, egy élelmiszerbolt kínálatában a kenyér, szalámi, tejtermékek között megbújó ártalmatlannak (nem) mondható termék.

Citrom-díj:
Cegléd   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.17. 16:05

Felszámolás indult a Budaiút-Invest Beruházó Kft. ellen, amely korábban jelentős hitelt kapott a Magyar Fejlesztési Banktól a ceglédi négycsillagos Hotel Aquarell beruházáshoz - tudta meg a Gazdaság.hu. A társaság 2 milliárd forint hitelt kapott az MFB-től, hogy Cegléden megépítse a négycsillagos Hotel Aquarellt. A cég kiegészítő melléklete szerint a hitel a beruházás finanszírozásának 84 százalékát tette ki.

Gazdaság:
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.15. 11:50

November 4-én utalta át a Pest megyei önkormányzat a nevelőszülők elmaradt októberi ellátmányát és nevelési díját, valamint a novemberben esedékes nevelési díjat is - közölte a megyeháza sajtófőnöke, Ambrus András az MTI-vel. Az [origo] szerdán számolt be arról, hogy a nyári csúszások után októberben ismét nem kapták meg a nekik járó összeget a Pest megyei nevelőszülők. 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.21. 13:16

Nagy a botrány a Cegléd televíziónál, mert internetes oldalukat és szerverüket támadás érte. Csak kábelen elérhetők, rendes adás sincs. A szerver üzemeltetőjét hibáztatják a kapitális baklövés miatt. Az összes anyaguk eltűnt, újra kell mindent telepíteniük. Ez a leállás nem csak a CTV-re, hanem mintegy 70 másik cégre is vonatkozik.

Citrom-díj:
Cegléd   
TV   
 20 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.06. 15:44

Bűnügy ( Az alábbiakban a Ceglédi Rendőr Kapitányság beszámolóját olvashatják. )

Az elmúlt héten jelentősen lecsökkent a bűncselekmények száma a korábbi kiugróan magas számhoz képest. Továbbra is a vagyon elleni bűncselekmények teszik ki az elkövetések jelentős részét , azonban az elmúlt héten ezen a területen is látványos csökkenés látható. 

Közbiztonság:
Abony   
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.04. 18:23

Szeptember 30-án hallgatták ki Dr. Czinege Imre volt MSZP-s képviselőt a Budaházy-ügy kapcsán. A vádhatóság szerint Budaházy György utasítására és részvételével került sor 2008-ban az országgyűlési képviselő háza elleni molotov-koktélos támadásra. Erre a támadók által "nagy kör"-nek nevezett akció részeként került sor egy időpontban a dunaújvárosi, gödi, rácalmási...

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.29. 15:36

 Abonyban is hamarosan üzembe helyezik a térfigyelő kamerákat. Cegléden ez már megtörtént, ott a szabadnapos rendőrök figyelik a felvételeket. Ám a szomszédos településen nincs kolbászból a kerítés. A témával kapcsolatban kaptak egy felháborodott levelet. Az, hogy Abonyban is lesznek-e majd ilyen gondok, előre nem tudható, csak sejthető. Íme a www.panorama-online cikke minderről:

 

Tisztelt Panoráma Szerkeztőség!

Én egy felháborodott anyuka vagyok. Megosztanék önökkel egy kis történetet amiből lehet hogy mások is tanulnak! Kisfiammal kimentünk a vasútállomásra vonatokat nézni egy szép napos délután. Körülbelül fél órát töltöttünk kint majd hazajöttünk. Egy hónap múlva kaptam egy levelet a rendőrségtől hogy szabálytalanul parkoltam az autóval mégpedig a Mozdony utcában ahol régen a taxik várakoztak, térfigyelő kamera rögzítette a parkolásomat, a gond csak az volt hogy oké hogy parkoló, de a forgalomi iránnyal szemben. Hozzátenném, hogy ha bárki a nap bármely szakában arra megy és megfigyeli az autókat legalább 50% ugyanígy parkol!! Írtunk egy levelet a rendőrségnek hogy GYED-en vagyok a havi bevételem alig éri el a 45000 Ft-ot, tekintsenek el a büntetéstől. A napokban kaptam egy levelet amelyben közlik hogy mindent figyelembe véve "csak "10000 Ft-ot kell fizetnem!!!!!

Közbiztonság:
Cegléd   
 26 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.22. 22:50

 BŰNÜGYI KRÓNIKA: A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén szeptember 12. és 18. közötti időszakban 63 bűncselekményt történt, az előző hetinél 3-mal kevesebb. A vagyon elleni bűncselekmények száma 36 volt az előző heti 48-cal szemben. A területi megoszlásánál elmondható, hogy Abonyban és Albertirsán jelentősebb csökkenést, míg Cegléden stagnálást mutatatott az elkövetések száma. Az elmúlt héten 1 esetben került sor nyomozás elrendelésére a kiemelt bűncselekményi kategóriában. Cegléden a Rossman üzlet előtt, a buszmegállónál 3 fiatalkorú és egy gyermekkorú személy tartóztatott fel, majd bántalmazott 3 fiatalkorú személyt, akiktől fülbevalót és cigarettát vettek el. Az elkövetők őrizetbe vétele mellett folyik az ügy kivizsgálása. Az elmúlt héten jelentősebben csökkent a vagyon elleni bűncselekmények száma ennek ellenére kérünk mindenkit, hogy az értékeik védelmében folyamatosan tegyenek meg mindent.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok