Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Panorama online"
123Következő >>

veroniq - 2011.11.29. 16:15

Egy, a Fideszre szabott új választójogi törvény tervezete került a parlament elé, melynek lényege: a győztes visz mindent - így foglalható össze a kritikusok véleménye a Lázár János képviselő által vasárnap benyújtott törvénytervezetről. A javaslat szinte minden eleme a mai kormánypártnak kedvez, a tervezett szisztéma bünteti a kis pártokat és aránytalanul jutalmazza a nagyobbakat.

Politika:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.28. 10:35

Abonyban örülhetnek a kézilabdások és a focisták! Az új sporttörvény szerint ugyanis az őket támogató vállalkozások nagyobb adókedvezményt kapnak. - 2011. június 27-én elfogadta az Országgyűlés a látvány-csapatsport támogatás új szabályait. (Magyar Közlöny 74.) A törvényalkotók egy új kedvező lehetőség bevezetésével próbálják ösztönözni a gazdálkodókat a látvány-csapatsport kategóriájába tartozó - úgy mint, kézilabda, labdarúgás, kosárlabda, vízilabda, jégkorong - sportágak támogatására.

Sport:
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.17. 16:17

Cegléd- Panorama Online- Mocsok és szenny, a gátlástalanság felsőfoka. Ezekkel a szavakkal jellemezhető a minap tett felfedezésem. Ez talán kiveri a biztosítékot mindenkinél, mert amit bemutatok, az nem egy sex-shop kínálatában szereplő árucikk, hanem egy első ránézésre teljesen hétköznapi, egy élelmiszerbolt kínálatában a kenyér, szalámi, tejtermékek között megbújó ártalmatlannak (nem) mondható termék.

Citrom-díj:
Cegléd   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.17. 16:05

Felszámolás indult a Budaiút-Invest Beruházó Kft. ellen, amely korábban jelentős hitelt kapott a Magyar Fejlesztési Banktól a ceglédi négycsillagos Hotel Aquarell beruházáshoz - tudta meg a Gazdaság.hu. A társaság 2 milliárd forint hitelt kapott az MFB-től, hogy Cegléden megépítse a négycsillagos Hotel Aquarellt. A cég kiegészítő melléklete szerint a hitel a beruházás finanszírozásának 84 százalékát tette ki.

Gazdaság:
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.15. 11:50

November 4-én utalta át a Pest megyei önkormányzat a nevelőszülők elmaradt októberi ellátmányát és nevelési díját, valamint a novemberben esedékes nevelési díjat is - közölte a megyeháza sajtófőnöke, Ambrus András az MTI-vel. Az [origo] szerdán számolt be arról, hogy a nyári csúszások után októberben ismét nem kapták meg a nekik járó összeget a Pest megyei nevelőszülők. 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.21. 13:16

Nagy a botrány a Cegléd televíziónál, mert internetes oldalukat és szerverüket támadás érte. Csak kábelen elérhetők, rendes adás sincs. A szerver üzemeltetőjét hibáztatják a kapitális baklövés miatt. Az összes anyaguk eltűnt, újra kell mindent telepíteniük. Ez a leállás nem csak a CTV-re, hanem mintegy 70 másik cégre is vonatkozik.

Citrom-díj:
Cegléd   
TV   
 20 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.06. 15:44

Bűnügy ( Az alábbiakban a Ceglédi Rendőr Kapitányság beszámolóját olvashatják. )

Az elmúlt héten jelentősen lecsökkent a bűncselekmények száma a korábbi kiugróan magas számhoz képest. Továbbra is a vagyon elleni bűncselekmények teszik ki az elkövetések jelentős részét , azonban az elmúlt héten ezen a területen is látványos csökkenés látható. 

Közbiztonság:
Abony   
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.04. 18:23

Szeptember 30-án hallgatták ki Dr. Czinege Imre volt MSZP-s képviselőt a Budaházy-ügy kapcsán. A vádhatóság szerint Budaházy György utasítására és részvételével került sor 2008-ban az országgyűlési képviselő háza elleni molotov-koktélos támadásra. Erre a támadók által "nagy kör"-nek nevezett akció részeként került sor egy időpontban a dunaújvárosi, gödi, rácalmási...

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.29. 15:36

 Abonyban is hamarosan üzembe helyezik a térfigyelő kamerákat. Cegléden ez már megtörtént, ott a szabadnapos rendőrök figyelik a felvételeket. Ám a szomszédos településen nincs kolbászból a kerítés. A témával kapcsolatban kaptak egy felháborodott levelet. Az, hogy Abonyban is lesznek-e majd ilyen gondok, előre nem tudható, csak sejthető. Íme a www.panorama-online cikke minderről:

 

Tisztelt Panoráma Szerkeztőség!

Én egy felháborodott anyuka vagyok. Megosztanék önökkel egy kis történetet amiből lehet hogy mások is tanulnak! Kisfiammal kimentünk a vasútállomásra vonatokat nézni egy szép napos délután. Körülbelül fél órát töltöttünk kint majd hazajöttünk. Egy hónap múlva kaptam egy levelet a rendőrségtől hogy szabálytalanul parkoltam az autóval mégpedig a Mozdony utcában ahol régen a taxik várakoztak, térfigyelő kamera rögzítette a parkolásomat, a gond csak az volt hogy oké hogy parkoló, de a forgalomi iránnyal szemben. Hozzátenném, hogy ha bárki a nap bármely szakában arra megy és megfigyeli az autókat legalább 50% ugyanígy parkol!! Írtunk egy levelet a rendőrségnek hogy GYED-en vagyok a havi bevételem alig éri el a 45000 Ft-ot, tekintsenek el a büntetéstől. A napokban kaptam egy levelet amelyben közlik hogy mindent figyelembe véve "csak "10000 Ft-ot kell fizetnem!!!!!

Közbiztonság:
Cegléd   
 26 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.22. 22:50

 BŰNÜGYI KRÓNIKA: A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén szeptember 12. és 18. közötti időszakban 63 bűncselekményt történt, az előző hetinél 3-mal kevesebb. A vagyon elleni bűncselekmények száma 36 volt az előző heti 48-cal szemben. A területi megoszlásánál elmondható, hogy Abonyban és Albertirsán jelentősebb csökkenést, míg Cegléden stagnálást mutatatott az elkövetések száma. Az elmúlt héten 1 esetben került sor nyomozás elrendelésére a kiemelt bűncselekményi kategóriában. Cegléden a Rossman üzlet előtt, a buszmegállónál 3 fiatalkorú és egy gyermekkorú személy tartóztatott fel, majd bántalmazott 3 fiatalkorú személyt, akiktől fülbevalót és cigarettát vettek el. Az elkövetők őrizetbe vétele mellett folyik az ügy kivizsgálása. Az elmúlt héten jelentősebben csökkent a vagyon elleni bűncselekmények száma ennek ellenére kérünk mindenkit, hogy az értékeik védelmében folyamatosan tegyenek meg mindent.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok