Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7698, belépett felhasználók: 0.

Címke: "TV"
12Következő >>

veroniq - 2019.11.29. 07:43

 

Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete a nyilvánosság biztosításával kapcsolatos napirendi pontban tárgyalta a képviselő- testület üléseiről történő internetes közvetítés lehetőségét. A testület megszavazta, hogy robotkamera rendszert telepítsenek az ülésterembe, mellyel remek, úgynevezett HD minőségű felvétel készíthető. Ezt élőben interneten, könnyen elérhető formában közvetítik majd. A rendszer képes a felvételek tárolására is, és akár azonnal rögzíti is az Önkormányzati TV oldalon, ahol az megtekinthető lesz a későbbiek során is.

 

Közélet:
TV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.17. 20:13

 

Hatalmas leépítés lesz a Simicska Lajos által a Jobbik szolgálatába állított Hír TV-nél. Erről a csatorna adott ki közleményt. A közleményben azt írják: „az intézkedés a társaság több területét érinti, beleértve a menedzsmentet is.

Közélet:
TV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.25. 10:04

 

A Magyar Telekom ünnepi meglepetésként három napra kinyitja a Nagyvilág és a Filmvilág minicsomagjait minden Magyar Telekom digitális tévé-előfizetőnek. Ugyanekkor a TVGO szolgáltatáson megtalálható minicsomagos csatornák szintén kódolatlanul elérhetők lesznek. December 24-én 0 órától 26-án éjfélig kódolatlanok lesznek a Filmvilág és Nagyvilág minicsomagok csatornái (kivéve HD) minden digitális TV előfizető számára.

Közélet:
TV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.26. 23:43

 

Egy sátánista szervezet kevéssel szombat éjfél előtt egy több mint két és fél méter magas Baphomet-bronzbálványt avatott fel Detroitban.

    A tiltakozástól tartó szervezők az avatás helyszínét csak az utolsó pillanatban közölték azzal a több száz emberrel, aki jegyet váltott az eseményre. Az egytonnás, embertestű, szárnyas, kecskefejű szobrot egy, a Detroit folyó partján álló gyárépületben leplezték le.

Közélet:
TV   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.10. 14:53

 

 A cikkünket olvasva figyelt fel a TV2 Abonyra, ahol sajnos igen sok a szemét. Megkerestek és segítettünk a forgatásban, ahol Abony egyes részein összehalmozott szemétdombokat vették lencsevégre. A ma este 18 órakor kezdődő Tények műsorába Abony sajnos megint nem példaként került be.

 

 

Ma este 18:00 TV2 Tények, nézzék meg Önök is!

 


Előző cikkünk az abonyi mocsokról ide kattintva érhető el!

Képgaléria a rengeteg szemétről ide kattintva érhető el.
 

Közélet:
Szemét   
Abony   
TV   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.30. 20:20

Lapinformációink szerint a Hír TV adásában hamarosan szó lesz Abonyról és a Quaestor csődről, melynek keretében az abonyi megtakarítások a rossz helyre történő befektetés miatt elvesztek. Mint korábban beszámoltunk róla, itt volt a város megtakarított pénze, 279 millió forint, melynek bottal ütheti a nyomát a település. Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester fektette be a pénzt, mert felhatalmazása volt arra, hogy a legkedvezőbb helyet válassza a summának. Sajnos nem sikerült, a pénz elszállt. A Hír TV tudósítója ma felhívott, egy telefonszámot kérdezett meg tőlem, és megtudtam, hogy ha minden jól megy, pénteken kerülhet adásba az Abonyban forgatott anyag. Hátha okosabbak leszünk tőle! Egyelőre nem látszik a fény az alagút végén, egyre távolabb kerül a lehetőség, hogy Abony visszakapja a pénzét. Országos hírekben továbbra is cikkeznek a Quaestorról, egyre vadabb hírek jönnek. Mai példa:

Gazdaság:
TV   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.20. 18:25

Szerintük egy héten három csütörtök van, és az egyik napon márciusban 35 C lesz. Ennek oka, hogy magáncégnek szervezték ki az időjárás jelentést. Ez már tényleg túlmegy azon a határon, mely vállalható. Benny Hill TV-ként emlegetik a köztévé megújult csatornáját, ahol a totális fejetlenség és amatőrség az úr. Véleményem: Jáger Zsoltika, Abony hírmondója sokkal jobban tudósítana, mint a képen látható férfi!

Fotó: 444.hu

Közbiztonság:
TV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.09. 19:27

 

Több határozati javaslat is szerepel a TRIÓ TV -vel kapcsolatban abban az előterjesztésben, melyről az abonyi képviselő- testület február 12-én dönt. Még az is lehet, hogy megszűnik a TV-s közvetítés, de helyette lenne élő egyenes adás az egyes testületi ülésekről, jóval olcsóbban, mint ahogyan azt a TRIÓ TV készíti. Ezek a másik cég által készített felvételek alkalmasak lennének digitalizálásra is, pontosabban arra, hogy bárki, bármikor megnézhesse őket az inetrneten.

Közélet:
TV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.05. 21:51

Porondon a TV-s közvetítések- Abonyban a TRIÓ TV közvetíti az önkormányzat képviselő- testületének üléseit, valamint készítik el az Abonyi Krónika adásait. Ugyanakkor az érdeklődők élő internetes adásban is nyomon követhetik a helyi döntéshozók munkáját ....

Közélet:
TV   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.07. 20:39


 

Szabályosan kettévágott egy traktorhoz kapcsolt eke egy autót, a kocsi csapódott bele hatalmas sebességgel a 4-es úton Abonynál. Az autóban egy házaspár utazott. A nő beszorult a roncsokba, őt már nem tudták megmenteni. A férfit kórházba szállították, még most is életveszélyben van. A 4-es úton Fegyverneknél is halálos baleset volt. Ott egy autó mikrobusszal ütközött.

Közbiztonság:
TV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok