Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "TV"
<< Előző12

veroniq - 2012.01.05. 20:09

A Barikád nevű újságot nekem rendszeresen küldi a JOBBIK. Megvallom, esti csemegeként olvasgatom, átlapozva a túlságosan radikális cikkeket. Próbálok középen maradni. Ha ezt teszem, akkor igazán remek, értékes információkhoz jutok. A karácsonyi különszámban közölték, hogy hamarosan véget ér a kincstári TV-ben a Magyar Népmesék sorozat vetítése. 

Közélet:
TV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.23. 22:20

Egyik kedvenc, a régióban szomszédos hírforrásom pár napra eltűnt, mert a www.ctv.hu -t meghackelték. Mára már szerencsére helyre állt a rend és újra szemezgethetünk kistérségünk hírei közül. Éppen ezen az oldalon tájékozatatnak bennünekt arról, hogy helyre végre van fűtés Cegléd összes iskolájában. 

Közélet:
Cegléd   
TV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.21. 13:16

Nagy a botrány a Cegléd televíziónál, mert internetes oldalukat és szerverüket támadás érte. Csak kábelen elérhetők, rendes adás sincs. A szerver üzemeltetőjét hibáztatják a kapitális baklövés miatt. Az összes anyaguk eltűnt, újra kell mindent telepíteniük. Ez a leállás nem csak a CTV-re, hanem mintegy 70 másik cégre is vonatkozik.

Citrom-díj:
Cegléd   
TV   
 20 Hozzászólás    

admin - 2011.04.06. 14:05:55

A tegnapi békés demonstrációról és petíció átadásról beszámolt az ECHO TV és a Cegléd Tv is híradójában. Megtekinthetők a következő linkeken:

 

ECHO TV Híradó 

Cegléd TV Híradó

Közbiztonság:
TV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.17. 18:01:42

Ezúton szeretnék kedves Olvasóinktól segítséget kérni, mert az előző testületi ülésen Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester elmondta a televíziós közvetítéssel kapcsolatos napirendi pontnál, hogy az eddigi képviselő testületi ülések anyagai fent vannak a www.abony.hu internetes oldalon. Most csináljunk nekik egy kis reklámot! Kérem, segítsenek megtalálni nekem ezeket a felvételeket, mert szégyen, nem szégyen, én ezeket bizony nem találom! Igaz, eléggé otthonosan mozgok az internetes világban, de ez nekem feladta a leckét. Most vagy tök béna vagyok, vagy polgármesterünket félretájékoztatták és nincs ott semmi.

Nos, 100 szónak is egy a vége, a " becsületes megtaláló ", aki megmutatja nekem, hogy hol vannnak a város honlapján azok a felvételek, amik a testületi ülésekről készültek, kap tőlem egy üveg pezsgőt! Na, akkor keresésre fel! Kérem a linket, ha megvan. Üdv. Lőrinczy Veronika, főszerkesztő

 

Youtube videomegosztón megtalálható abonyi képviselőtestületi videók:

Közélet:
TV   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.16. 15:24:15

Beindul az önkormányzati propaganda gépezet! A TRIÓ Televízió nyerte a képviselő testületi ülések közvetítésének jogát, illetve a műsorkészítést is ők végezhetik. 

Közélet:
TV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.20. 17:43:23

Előző ülésén döntött az abonyi képviselő testület arról, hogy emelt áron is szeretné a televíziós közvetítéseket igénybe venni. Nyolcan igennel szavaztak, egyedül Dr. Magyar Gábor nyomott nemet.

Közélet:
TV   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok