Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Önkormányzat"
1234567Következő >>Utolsó

admin - 2015.05.19. 14:02

 

Abony Város Önkormányzat Pénzügyi Bizottsága (2740. Abony, Kossuth tér 1.) licit eljárás keretében bérbeadásra meghirdeti 5 évre az Abony, Kossuth Lajos tér 3. szám alatti ingatlan földszintjén található 1 db 19 m² alapterületű üzlethelyiséget. (Természetbeni cím: 2740 Abony, Kossuth tér 3. földszint 3.)A nyilvános közzétételes liciteljárási kiírás átvehető:
2015. május 18. - 2015. május 29. (10:00 h-ig) ügyfélfogadási időben (ingyenesen).


 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.01. 15:37

 

Abony Város Önkormányzata 2014. december 9-én három hónapos futamidejű névre szóló 145.000.000,-Ft, 2014. december 10-én pedig 128.910.000,-Ft névértékű Quaestor pénzügyi eszközt vásárolt szabad forrásainak lekötése céljából. A befektetés olyan hozamot ígért, ami nem volt kiemelkedően magas. A hírek szerint a Quaestor csoport tagja, a Quaestor Financial Hrurira Kft. március 9-én öncsődöt jelentett.

- A befektetés pénzügyi teljesítéssel való rendelkezésének joga, a határnap, mindkét esetben 2015. március 9-e volt. A szerződés 2. pontja értelmében a Zrt. a teljes vételárat az eladónak a pénzügyi teljesítés napján kifizeti. Az önkormányzat 2015. március 10-én rendelkezett a készpénz-átutalási megbízásról. Szintén március 10-én az önkormányzat a Zrt. kapcsolattartójától telefonon azt a tájékoztatást kapta, hogy az értékpapírszámlán a forint összeg rendelkezésre áll, és azt a hozammal megnövelt összegben legkésőbb 2015. március 13-ig átutalja az önkormányzat Erste Banknál vezetett folyószámlájára. Az ígéret ellenére ez nem teljesült március 13-ig, és a mai napig sem.

Közélet:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.27. 17:15

Fekete női kerékpárt valaki 500 forintért? Vagy egy sárgát valaki, szintén ötszázért?

A bírósági végrehajtásról szóló, 1994. évi LIII. Törvény 118. §, valamint a 120. § alapján az Abonyi Polgármesteri Hivatal az őrzésében talált tárgyakat ingó árverésen értékesíti. A jogosult a dologért a beszolgáltatástól számított három hónap alatt nem jelentkezett, a találó a beszolgáltatáskor nem tartott igényt a dolog tulajdonjogára.

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.26. 08:51

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Abony Város Önkormányzat (2740. Abony, Kossuth tér 1.) egyfordulós, nyílt pályázati eljárás keretében elidegenítésre meghirdeti az Abony, Szolnoki út 92. szám alatti (2964/4 helyrajzi számú) kivett lakóház, udvar művelési ágú ingatlant, oly módon hogy az ajánlattevőnek az ingatlanon található lakó- és mellék épületek elbontásáról gondoskodnia kell 2015. 11 .30. napjáig.

Az ingatlan nagysága: 1412 m²


A pályázati kiírás átvehető: 2015. február 18. – 2015. április 13. ügyfélfogadási időben (ingyenesen).
A pályázati ajánlat benyújtásának időpontja: 2015. április 13. 15:00 óra

 

Részletek a címre kattintva

Közélet:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.05. 20:09

189

Abonyban a TRIÓ TV közvetíti az önkormányzat képviselő- testületének üléseit, valamint készítik el az Abonyi Krónika adásait. Ugyanakkor az érdeklődők élő internetes adásban is nyomon követhetik a helyi döntéshozók munkáját Abony város hivatalos honlapján. Februári soros képviselő testületi ülésén dönt majd arról a képviselő- testület, hogy megint megrendelik-e a fenti szolgáltatásokat a TRIÓ TV-től. A helyi önkormányzatnak ekkor 7 millió forintos támogatást kell biztosítania saját költségvetésében erre a célra. Most nagy bajban van Abony, a belvíz az úr. Mivel az állami segítség elmaradt, csakis saját magára számíthat az önkormányzat. Az a bizonyos 7 millió forint, kettő, azaz kettő szivattyú ára lenne. Ennek hiányában tuti úszik majd a város…

 

 

Ha a TV megkapja a kért összeget, lesz TV-s közvetítés és műsor, ha nem akkor, nem. A választási kampányban is szerepet játszott a TV, Sokszemközt című adásával paprikázta fel a közvéleményt, de mindez k

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.09. 18:29

1401 képviselőnek írja elő Pest megyében az új önkormányzati törvény, hogy megválasztásuk után három hónapon belül vegyenek részt a Pest Megyei Kormányhivatal által szervezett képzésen. A felkészítésen a képviselők megismerhetik a jogszabályi környezetet, és segítséget kapnak napi munkájukhoz.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.18. 15:02

Szombaton írta meg az INDEX, hogy sok helyen nem szerénykedtek az október 12-én megválasztott képviselők, amikor eljött az ideje, hogy saját fizetésükről döntsenek. A cikkhez több mint háromszáz település képviselői tiszteletdíjról szóló rendeletét néztük át. Mindössze két olyan településbe szaladtunk bele, ahol az a döntés született, hogy nem kapnak tiszteletdíjat a képviselők. Az egyik az alföldi, 3000 fős Levelek, a másik a 24 ezres, észak-baranyai Komló volt.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.29. 09:53

Megalakult hivatalosan is Abony város önkormányzata, melyben hat Fidesz- KDNP-s képviselő kapott helyet, belőlük kettő igazi Fideszes, a másik négy a Magyar Gábor féle „ szárny „ híve. 

Politika:
 19 Hozzászólás    

matek - 2014.07.17. 23:14

Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony lakossági tájékoztatójában külön megköszönte Lőrinczy Veronikának, a miabonyunk.hu honlapon végzett "közvélemény-kutatást", melynek eredménye hozzásegítette döntésének meghozatalához: "ÚJRA INDULOK AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSON, AZ ÖNÖK BIZALMÁÉRT" Részletek a cikkben ...

 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 14:32

Mindannyian tudjuk, hogy bizonyos közutak Abony belterületén katasztrofális állapotban vannak. Így nem csoda, hogy időről időre előfordulnak olyan balesetek, amikor az autók súlyosan károsodnak. Korábban az önkormányzat azt gondolta, hogy majd a bíztosító társaság megtéríti nekik a kárt és ebből kifizetik a lakosokat. Persze, a biztosítók nem ostobák, az utak helytelen karbantartásáért nem vállalja  a felelősséget egyikük sem.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok