Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Önkormányzat"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.04.29. 09:05

Az április végi képviselő testületi ülésen Abony város önkormányzatának képviselő testülete elfogadta a tavalyi évi zárszámadást. A főbb sarokszámokat Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester ismertette és elmondta, hogy a bevételi főösszeg 3.664.246.000 forint, a kiadási 4.018.966.000 forint. A hiány 354.720.000 forint. Elhangzott, hogy a hiány számviteli hibából ered és ezt a határozatba is belefoglalták.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.24. 14:02

ÁSZ jelentés! - A helyi önkormányzati rendszerben megjelenő gazdálkodási nehézségek, a pénzforgalmi hiány növekedése, valamint az eladósodásból adódó veszélyek miatt az Állami Számvevőszék a helyi önkormányzatok pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről döntött. A 2011. év tavaszától kezdődően négy ütemben vizsgáltuk az önkormányzatok egy-egy csoportjának pénzügyi helyzetét.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.11. 16:24

Rengeteg érdekes és fontos napirendi pontot tárgyal Abony város képviselő testülete április 12-én. A meghívó megtekintéséhez kattintson a címre!

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.02. 15:45

Arról döntött Abony város képviselő testülete a közelmúltban, még a költségvetés megszavazásakor, hogy megfelezik a rendezvényekre szánt egyébként is néhány milliós pénzkeretet. Ezt meg is tették, holnapra hívta össze az elnök az Oktatási- Kulturális és Sport Bizottság ülését, melyen konkrétan döntenek arról, hogy fele összegből is képesek-e a szervezők lebonyolítani a rendezvényeket vagy sem. 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.30. 10:02

Kedves Olvasónk kért meg rá, hogy az alábbi linken megtalálható kérdőívet szakdolgozatához közszemlére tegyem. Íme, levele és amit ki kéne tölteni. Segítsetek Anikónak! - Kedves Veronika! Tóth Anikó vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának harmadéves gazdasági- és vidékfejlesztési agrármérnök hallgatója. Azzal a kéréssel fordulok önhöz, hogy az alábbi kérdőívet tegye közzé a honlapján, hogy minél több abonyi lakoshoz juthasson el.

Közélet:
Abony   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.29. 12:15

Megkezdődött az abonyi csónakázó tó építése a TESCO mögötti területen, ezt saját szememmel is jól láttam. A helyszínre meghozták a térköveket is. Nem fogják eltalálni, hogy milyen színűeket. Vagy mégis? Szürkéket. 

Közélet:
Abony   
 28 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.26. 12:50

Ezen a héten csütörtökön, március 29-én képviselő testületi ülés lesz, mely zárt napirendekkel kezdődik már 14 órakor, összesen hat témát vitatnak meg. 16 órakor indul a nyílt ülés, összesen 36 tervezett napirendi ponttal. A tervek szerint megbízást adnak egy cégnek, hogy bontsa le a Bihari János Zeneiskolát. A piac nem szerepel külön napirendként.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.02. 15:37

Abony város önkormányzata több, kényszerű döntés meghozatalára kényszerült az előző képviselő testületi ülésen. Négy órán keresztül vitáztak a települési képviselők azon, hogy hogyan lehet leszorítani a kiadásokat. A polgármesteri hivatalban létszámstopot rendeltek el, de nem vehetnek fel a nyugdíjba vonulók helyére sem senkit az intézmények vezetői. Minden új felvételhez a képviselő testület engedélye szükséges. Az oktatási intézmények mindegyikében elbocsátásokra lehet számítani.

Oktatás:
Abony   
 24 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.29. 09:01

Ha holnap a testületi többség arra szavaz, hogy bontsák el a piac területén lévő épületeket és a gigapláza nem épül meg, csak a piaccsarnok, akkor könnyen egy olyan ocsmány terület keletkezhet a központban, mint a már szitokszónak nevezhető LIDL telek a volt Művelődési Ház területén. 

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 5 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok