Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Önkormányzat"
<< Előző1234567Következő >>

veroniq - 2012.02.24. 17:28

Pintér Gábor alezredes, Abony város rendőr őrsparancsnoka arról számolt be lapunknak, hogy a február végi képviselő testületi ülésen a jelen lévő kilenc képviselő egyhangúlag fogadta el a tavalyi évről szóló beszámolóját. Örömtelei hír, hogy a 16.00 órára meghirdetett testületi ülés elején, már 16 óra 15 perckor szóhoz jutottak rendőreink.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.22. 19:36

Több olvasónk is jelezte, hogy borzalmas állapotok uralkodnak a Vasút út egyik sarki telkén, mert nincsen járda. Emiatt a gyalogosok kénytelenek az úttesten közlekedni. Azt hittem, hogy az ingatlan magántulajdonban van, de a vélt tulajtól megtudtam hogy nem. Kiderült, hogy szerette volna megszerezni a telket, de nem adták el neki. Ki nem adta el? Hát, maga az önkormányzat.

Citrom-díj:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.14. 12:26

A februári rendkívüli képviselő testületi ülés elején nem csak az új jegyző beiktatása történt meg, hanem a legjobb sportolóknak, illetve egy edzőnek kitüntető címet adományozott Abony Város Önkormányzata. Szerkesztőségünk nevében is sok szeretettel gratulálunk a tavalyi év legjobbjainak! Kik is kaptak díjat? 

Sport:
Abony   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.07. 13:49

A mostani kormány minden baj megoldására azt találja gyógyírnek, hogy ha központosít, vagy divatosabb és közérthetőbb szóval élve államosít. Annak idején a rendszerváltáskor az önkormányzatiságot a demokrácia alapjának, fundamentumának tekintette a politikai elit, ebben látva a polgárok önrendelkezési jogát, és beleszólási lehetőségét a helyi ügyekbe. Ebben az akkori kormánypártok, sőt az ellenzék is egy véleményen volt.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.01.26. 17:44

Hurrá!

A ma délutáni Képviselő-testületi ülésen - a benyújtott jegyzői álláspályázatok elbírálása után-  végre sikerült Abonynak jegyzőt választania. A sikeres pályázó pedig Dr. Balogh Pál, jelenleg Gyöngyös város aljegyzője. Gratulálunk a kinevezéshez! Részletekért katt!

Közélet:
Jegyző   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.29. 16:41

Abony is hatalmas bajba kerülhet, ha majd el kell kezdenie a Kéttorony kötvény kamatainak visszafizetését, és a tőkerészhez is hozzá kell nyúlni a gigantikus főtér beruházás kapcsán. Hódmezővásárhely is ugyanebben a cipőben jár, de úgy tűnik, hogy ők időben feleszméltek és próbálják menteni a menthetőt. Abony is svájci frankban vette fel a kötvénypénzt, és az árfolyamváltozás miatt elszabadulhat a pokol.

Gazdaság:
Abony   
Kötvény   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2011.12.20. 20:23

Nem szégyen az önkritikus viselkedés a magánéletben, a személyes kapcsolatokban és legkevésbé a hatósági jogkör gyakorlása során. Talán ezzel lehet a legmeggyőzőbben illusztrálni, hogy az önkormányzatoknál és más hatóságoknál is emberek dolgoznak, akik csak akkor nem hibáznak, ha nem tesznek semmit. Titkon remélem, hogy ennek lehettem ma tanúja a Szabolcska utca környezetében kialakított új forgalmi rend visszavonása kapcsán.

Közbiztonság:
KRESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.15. 18:29

Kistérség- Jegyzői szakmai műhely Ceglédbercelen- Abonyból megint senki sem men el!- A múlt heti önkormányzati szakmai értekezlet folytatásaként ismételten szakmai rendezvénynek adott otthont a ceglédberceli Polgármesteri Hivatal. A rendezvény szakmai műhelyként biztosított lehetőséget a térség jegyzői számára a készülődő új önkormányzati törvény megvitatására. 

Közélet:
Abony   
Jegyző   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.15. 11:50

November 4-én utalta át a Pest megyei önkormányzat a nevelőszülők elmaradt októberi ellátmányát és nevelési díját, valamint a novemberben esedékes nevelési díjat is - közölte a megyeháza sajtófőnöke, Ambrus András az MTI-vel. Az [origo] szerdán számolt be arról, hogy a nyári csúszások után októberben ismét nem kapták meg a nekik járó összeget a Pest megyei nevelőszülők. 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.10.11. 16:57

Többszöri nekifutás után sem sikerült Abonynak jegyzőt találnia a Hivatal élére. Immár lassan fél éve húzódik az ügy és most negyedszer írják ki a pályázatot. Több, környező település jegyzője is átigazolt volna Abonyba, de senki sem volt elég jó az ittenieknek. Csemő, Jászkarajenő jelenlegi és Nagykőrös korábbi jegyzője is megbukott a vizsgán…

Politika:
Hivatal   
Testület   
Jegyző   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok