Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hivatal"
12Következő >>

veroniq - 2015.08.12. 22:17

 

Kiss György amatőr csillagász barátunk üzeni, hogy augusztus 12- én jönnek a Perseidák, azaz rengeteg hullócsillagot láthatunk óránként úgy 80- 100-at is akár, ha szép időnk lesz! tehát: Kiss Gyuri üzeni, hogy aki nézni szeretné a hulló csillagokat, készüljön elfektethető ággyal, vagy gumimatraccal, amivel ki tud feküdni a vásártérre, és látja az égi tüneményt. Tudod! Ha látsz egy hulló csillagot, és kívánsz valamit, akkor az teljesülni fog. Az évnek ez az a napja, amikor a legtöbb hullócsillag látható. Menjünk el együtt, nézzük a hulló csillagokat. A program látogatása természetesen ingyenes. Én biztosan ott leszek! És te? 

Közélet:
Hivatal   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.28. 16:44

 

Az abonyi Polgármesteri Hivatalban technikai okok miatt hétfőn, azaz március 30-án szünetel az ügyfélfogadás! Ha oda készültek, akkor felejtsék el! ZÁRVA lesz. A hét többi napján a szokásos " menetrend " szerint dolgoznak!

Közélet:
Hivatal   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.19. 10:37

Sokan találhattak már a postaládájukban értesítést arra nézve, hogy menjenek be személyesen a polgármesteri hivatalba és vegyék át az adóhatározatokat, csekkeket. Rendes állampolgár ennek az átvételi kötelezettségnek igyekszik eleget is tenni. A Hivatalban azonban balkáni körülmények fogadják a hivatalos okiratokért befáradó abonyi lakosokat, harmincfős sor kígyózik, a szegény ügyintéző meg keresgéli a papírokat.

Citrom-díj:
Hivatal   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.01. 08:48

Kedves ismerősöm elképedve meséli, hogy miután a járás kialakítását követően az egyik volt abonyi közalkalmazott Szolnokra ment dolgozni, azzal kellett szembesülnie, hogy legközelebb csak márciusban fog bért kapni. Ennek oka az, hogy az abonyi polgármesteri hivatal munkatársai egészen egyszerűen elfelejtették őt múlt év végével kijelenteni. Ha nem kérdez rá minderre, akkor a mai napig Abonyból utalják a bérét. Mindezt a tényt nem az abonyiak közölték a dolgozó kérdésére, hanem a Magyar Államkincstár.

Citrom-díj:
Abony   
Hivatal   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.04. 12:05

Ezúton fordulok tisztelettel Abony város polgármesteri hivatalának illetékeséhez a következő ügyben. A település honlapján az ezen a linken elérhető helyen tévinformációk szerepelnek az egyes személyekkel kapcsolatban. Vannak olyan nevek, akik már több, mint egy éve nem töltik be posztjukat. Tisztelettel kérem, hogy a lakosság egzakt tájékoztatása érdekében ezt a  bohózatba illő névsort javítani szíveskedjenek, mert az idő NEM állt meg! Köszönöm: Lőrinczy Veronika

Citrom-díj:
Hivatal   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.03. 10:44

Megtörtént a Hivatal épületének komplex akadálymentesítése, melyre jelentős pályázati támogatást nyert el a város. Elkészült a mű, melynek összköltsége 37 millió forint volt, és csak hétmilliót kellett Abonynak önerőként mellétennie a munkálatok elvégzéséhez. A Hivatalban folyó munkálatok a nyár folyamán sok bosszúságot okoztak a dolgozóknak és az ügyfeleknek egyaránt, mert nem zárták be egyetlen egy munkanapra sem az épületet a lakosság elől.

Közélet:
Hivatal   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.26. 13:12

Tájékoztatjuk a lakosságot a hivatal ünnepi ügyfélfogadási rendjéről- 2012. október 26. (péntek) 13.00-18.00 óráig- 2012. november 9. (péntek) 8.00-16.00 óráig- 2012. november 30. (péntek) 13.00-18.00 óráig- 2012. december 14. (péntek) 13.00-18.00 óráig Abony Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Közélet:
Abony   
Hivatal   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.26. 21:33

Az április 26-án megtartott képviselő testületi ülésen a város vezetése tárgyalta a polgármesteri hivatal beszámolóját is. Parti Mihály alpolgármester testközelből találkozik napi munkája során a közalkalmazottakkal és ő például nagyon megdicsérte őket, különösen az okmányirodát. 

Közélet:
Abony   
Hivatal   
 35 Hozzászólás    

admin - 2011.10.11. 16:57

Többszöri nekifutás után sem sikerült Abonynak jegyzőt találnia a Hivatal élére. Immár lassan fél éve húzódik az ügy és most negyedszer írják ki a pályázatot. Több, környező település jegyzője is átigazolt volna Abonyba, de senki sem volt elég jó az ittenieknek. Csemő, Jászkarajenő jelenlegi és Nagykőrös korábbi jegyzője is megbukott a vizsgán…

Politika:
Hivatal   
Testület   
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.21. 10:34

Az eszem megállt, amikor kedves Ismerősöm szerette volna lefényképezni az abonyi polgármesteri hivatalban található „ Alaptörvény Asztalát „. A portán, kérdésére azt a választ kapta határozottan, hogy: NEM. 

Citrom-díj:
Abony   
Hivatal   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok