Mi Abonyunk - Abony továbbra is jegyzőt keres
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

admin - 2011.10.11. 16:57

Többszöri nekifutás után sem sikerült Abonynak jegyzőt találnia a Hivatal élére. Immár lassan fél éve húzódik az ügy és most negyedszer írják ki a pályázatot. Több, környező település jegyzője is átigazolt volna Abonyba, de senki sem volt elég jó az ittenieknek. Csemő, Jászkarajenő jelenlegi és Nagykőrös korábbi jegyzője is megbukott a vizsgán…. Most kíváncsian várja a település, hogy ki lesz az a bátor, aki ismételten be mer pályázni, vagy lesz-e magasan kvalifikált, minden fél számára megfelelő új jelölt, akinek bizalmat szavaz a testület. Egy biztos, már bohózatszámba megy a procedúra. Más, békés településen a vezető tisztségviselők, így a jegyző kiválasztása is úgy folyik, hogy a testület tagjai, no meg a polgármester már előre megegyeznek a színfalak mögött, hogy ki lesz az a személy, aki mindenkinek megfelelő. Aztán kiírják az álláspályázatot és vagy az lesz a nyerő, akit előre kiszemeltek és fel is kérték a feladatra, vagy menet közben találnak közösen egy még ütőképesebb jelöltet és arra voksolnak. Így mindenképpen elkerülhető az, hogy a jegyzőnek jelentkező kellemetlen helyzetbe kerüljön. Abony viszont más. Egészen más hely. Ha év végéig nem lesz jegyzőválasztás a testület részéről, akkor ezzel a labdát továbbpasszolják a polgármesternek. Ugyanis Romhányiné Dr. Balogh Edit joga lesz kiválasztani, hogy ki lesz a jegyző. Abonyban jelenleg az aljegyző tölti be ezt a posztot, Dr. Vörös Mária, aki Dr. Németh Mónika jegyző távozása előtt pár nappal került a Hivatalba. A jegyzői pályázat az alábbiakban olvasható:

 

 

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete

 

                           

 

a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény 10. § (1) bekezdése alapján

 

pályázatot hirdet

 

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 

jegyző munkakör betöltésére.A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony                        Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A vezetői megbízás időtartama:

A vezetői megbízás határozatlan időre szól. A munkavégzés helye: Pest megye, 2740 Abony, Kossuth tér 1.   A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A Polgármesteri Hivatal vezetése, jegyzői feladatok ellátása Az irányítása alá tartozó személyek száma: 55 fő Jogállás, illetmény és juttatások:A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény, valamint a(z) belső szabályzat rendelkezései az irányadók.                         Pályázati feltételek:

§         Magyar állampolgárság,
§         Cselekvőképesség,
§         Büntetlen előélet,

§         Felsőfokú képesítés, igazgatásszervezői vagy állam- és jogtudományi doktori képesítés vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképesítés, és jogi vagy közigazgatási szakvizsga, vagy az Országos Közigazgatási Vizsgabizottság elnöksége által a teljes körűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítés, §         Közigazgatási szakvizsga, §         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása, §         legalább 5 éves közigazgatási gyakorlat §         legalább 3 éves vezetői gyakorlat §        összeférhetetlenségi nyilatkozat A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: §         a pályázó szakmai életrajzát, iskolai végzettséget igazoló okmány(ok) közjegyző által hitelesített másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, §         a pályázó szakmai - vezetői programját §         nyilatkozatot arról, hogy a pályázati anyagot a pályázat elbírálásában résztvevők megismerhessék, nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot a képviselő-testület zárt, vagy nyílt ülésen tárgyalja A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető. A pályázat benyújtásának határideje: 2011. november 9. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kovács Teodóra nyújt, a 06-53/360-135/115 -os telefonszámon. A pályázatok benyújtásának módja: §        Postai úton, a pályázatnak a Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete címére történő megküldésével (2740 Abony, Kossuth tér 1. Dr.Vörös Mária aljegyzőnek címezve ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1554/2011/HUM. , valamint a munkakör megnevezését: jegyző. §         Személyesen: , Pest megye, 2740 ABony, Kossuth tér 1. . A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A képviselő-testület az előkészítő bizottság értékelése alapján, a benyújtott pályázatok formai hiányosságainak pótlására 5 napos határidővel lehetőséget biztosít. A pályázatokról a képviselő-testület a pályázati határidő lejártát követő testületi ülésen dönt. A pályázat elbírálásának határideje: 2011. november 30. Apályázati kiírás további közzétételének helye, ideje: §         Abony Város honlapja - 2011. október 10. Amunkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: A pályázatnak a közzétételtől számított 30. nap 12 óráig ( 2011. november 09.) meg kell érkeznie a megadott címre. A kinevezés 6 hónap próbaidő kikötésével jön létre.

Politika:
Hivatal   
Testület   
Jegyző   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok