Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Önkormányzat"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.11.04. 13:29

(MTI) - A kormány február 28-ig minden magyar település hátramaradt adósságát átvállalja, összesen mintegy 420 milliárd forint értékben - jelentette be hétfőn a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. Lázár János sajtótájékoztatón közölte azt is: Orbán Viktor miniszterelnök november 19-én Kaposváron egy gazdasági konzultációt kezdeményez az érintett településekkel. Azt várja tőlük, hogy az átvállalt hitelekért cserébe szervezőként kapcsolódjanak be a helyi gazdaság élénkítésébe.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.09. 11:28

Alaposan mérlegeli a kormány, hogy a települések fennmaradó adósságállományát is átvállalja 2014. január elsejével – jelentette be pénteken a hódmezővásárhelyi közgyűlésen Lázár János, Miniszterelnökséget vezető államtitkár a delmagyar.hu cikke szerint. A honlapon olvasható tudósítás szerint a politikus elmondta, heteken belül érdemi döntés születhet, ami egy teljesen új önkormányzati rendszer alapját jelenti.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.16. 11:25

Nagyon dicséretes dolog, hogy az Önkormányzat a Kaszáló erdőt hosszas huza- vonát követően védett értékké nyilvánította, ám szeretném ezúton is felhívni az érintett szerkesztők figyelmét arra, hogy még csak 2013 júliusa van. A döntés dátuma az önkormányzat honlapján ugyanis 2013 augusztus. Még nem jött el..... Idézet az anyagból: AZ „ABONYI KASZÁLÓERDŐ” Természetvédelmi terület természetvédelmi kezelési terve

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.01. 15:08

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki az ABOKOM Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói állásának betöltésére az alábbi tartalommal: A pályázatot meghirdető szerv: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. - Munkahely: ABOKOM Nonprofit Kft. , 2740 Abony, Tamási Áron u. 2., Betöltendő munkakör: ügyvezető igazgató - Az ügyvezető igazgató főbb feladatai: vezeti és képviseli a társaságot; a társaság hatályos jogszabályoknak, belső szabályzatoknak, az önkormányzati rendeleteknek megfelelő gazdaságos és hatékony működtetése; a társaság képviselete harmadik személyekkel szemben, illetve bíróság és más hatóságok előtt; munkáltatói jogok gyakorlása a társaság alkalmazottai tekintetében

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.27. 21:20

Igencsak elképedtek és kellemetlenül érzeték magukat azok a dolgozók, akiket a „ nagy átszervezés „ után átvett az ABOKOM a helyi önkormányzattól. Ugyanis a közelmúltban a Magyar Államkincstártól olyan tartalmú levelet kaptak, melyben felszólítják őket, hogy a részükre tévesen kiutalt januári bérüket fizessék vissza. Értetlenül állnak az ügy előtt az alkalmazottak, akiket az oktatási reformot követően már nem az önkormányzat, hanem az ABOKOM foglalkoztat tovább.

Citrom-díj:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.09. 12:06

Abony képtelen normális, kielégítő költségvetést készíteni. Ez nem csoda! A hiba a jelek szerint nem velünk van. Nézzük, mit is mondanak minderről a többiek: A beérkezett vélemények drasztikus forrásmegvonásról tanúskodnak. A településeket megillető, központi költségvetésből származó forrás csökkenésének mértéke meghaladja az önkormányzatoktól elkerülő feladatok ellátásának korábbi költségét. Ráadásul az esetek jelentős részében az állami támogatások a saját bevételekkel együtt sem elégségesek a kötelező önkormányzati feladatok ellátására, ezért az önkormányzatok még a legdrasztikusabb takarékossági intézkedések bevezetésével sem képesek költségvetésüket egyensúlyba hozni.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.06. 09:51

Abony Város Önkormányzat (2740. Abony, Kossuth tér 1.) Z-300/2012. (X. 25.) sz. Képviselőtestületi határozat alapján egyfordulós, nyílt pályázati eljárás keretében elidegenítésre meghirdeti az alább felsorolt ingatlanokat. A pályázati kiírás átvehető: 2012. október 31-től – 2012. november 30-ig ügyfélfogadási időben (ingyenesen).
A pályázati ajánlat benyújtásának időpontja: 2012. december 05.-én 10.00 óra.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.28. 11:09

Bár egyszerűen nem vagyok már képes a testületi üléseken részt venni, mert nem kedvelem a meddő szócséplést és az adok- kapok retorikai játékát, mégis minden alkalommal elmesélik nekem a jelenlévők az ott történteket. „ Lemaradtál a lényegről! „- mondták tegnap többen is és elképedve mesélték, hogy a település polgármestere költségtakarékossági okokra hivatkozva úgy határozott, hogy a polgármesteri hivatal kistárgyalójában kerül megrendezésre .....

 1 Hozzászólás    

tyb - 2012.08.16. 09:17

A napokban néhány kört téve Abony felett szembesültem "Manci" néni eltűnésével, a Kossuth térről. Bár korábban sokféle információ látott napvilágot a szobor jövőbeni sorsát illetően, mára, a jobb sorsra érdemes szobor, egy udvar mélyén, hasra fektetve várja, hogy mi történik vele.

Abony retro:
   
Blogok   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.29. 09:16

A zárszámadás tárgyalásakor a város polgármestere, Romhányiné Dr. Balogh Edit kiemelte, hogy nem volt működési forráshiány a múlt évben. A fejlesztések mind a kötvény terhére valósultak meg. Tavaly január 1-éna kötvényállomány 1.738.696.000 forint volt, ami rendelkezésre is állt és év végére ez az összeg 1.636.591.000 forintra változott.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok