Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Végrehajtó"
1

veroniq - 2013.04.29. 08:52

Központi nyilvántartás, gyorsabb ügyintézés jön augusztustól a végrehajtás terén. Törvény már van, a részletekről azonban még folyik az egyeztetés. A statisztikák szerint jókorát ugrott a végrehajtásra átadott ügyek száma. Márciusban már 40 ezer ilyen érkezett a bíróságokhoz - írja Azénpénzem.hu. A végrehajtók számára 2011. óta új világ van, a lehetőségeik sokkal szélesebbé váltak. Ezzel a tevékenységgel a korábbi 600 helyett már kétezren foglalkoznak.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.05. 13:32

A mai napon reggel jönnie kellett volna a végrehajtónak az egyik abonyi családi házba. Az érintetteknek pár százezer forintos tartozásuk van, ezért a pár milliós házuk került végveszélybe. A Bartók Béla úton lakó adósok nem voltak egyedül, több gépkocsi is állt a ház előtt, az abonyi JOBBIK megint nagy erőkkel érkezett a területre, hogy némán demonstráljon.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.26. 20:49

Az április végi képviselő testületi ülésen szóba került az adótartozások behajtásának kérdése is. Abony nem régiben hivatalába állt jegyzője nem cicózott, pozitív példaként említette, sőt javasolta, hogy az abonyi önkormányzatnak is bírósági végrehajtót kellene alkalmaznia, hogy beszedje a tartozásokat. Dr. Balogh Pál szerint egyébként nem elvárható, hogy az összes kintlévőséget be tudja hajtani maga az önkormányzat.

Közélet:
Abony   
Jegyző   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.18. 12:11

Több érthetetlen és szabálytalan dolog az eljárásban! - Több, mint 411 ezer forint a végrehajtó zsebébe. - A JOBBIK demonstrált jelenlétével. - A mai napon reggel az egyik abonyi családi házba megérkezett a végrehajtó. Az új törvény szerint már reggel hattól este tízig jöhetnek ez ügyben a hivatalos személyek. 

Citrom-díj:
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.29. 08:33:52

Ülnek, mikor ezeket a sorokat olvassák? Ha nem, haladéktalanul tegyék meg. Leírhatatlan az, amit a következő sorokban olvasni fognak. Íme ismét egy igaz történet arról, hogy hogyan vitték el a végrehajtók egy másik Olvasónk autóját. Köszönjük a megtisztelő bizalmat, azt, hogy már második Olvasónk osztotta meg velünk életének egyik legnegatívabb sztoriját. Amennyiben ezt Önök is szeretnék velünk megtenni, küldjék el ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Íme az olvasói levél, teljes terjedelmében:

 

Tisztelt Veronika!

 

2011.01.28.-án megjelent egy cikk /Rémsztori/ címmel. Nekem is volna egy ehhez kapcsolódó történetem: ha akarod megjelenteted, ha akarod nem,.- de mindenképpen el kell mesélnem!    

 
A történet a következő: Nekem is volt egy banki svájci frankos devizahiteles autóm. Egy munkaügyből eredően,- amely a Munkaügyi Bírósággal levelezve,- sem nyert beigazolódást,tehát nem is volt munkaügyi perem,- egy szép tavaszi napon 7 óra 30 perckor berohant hozzám a Bírósági Végrehajtó ,hogy adjak neki oda azonnal 1.o57.ooo Ft-ot!! A megdöbbenéstől köpni-nyelni nem tudtam,- de nem engedtem be az épületbe. 
Citrom-díj:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.28. 18:40:59

 Kedves hölgyolvasónk mesélte el a következő történetet, akinek az autóját elvitték a bank végrehajtói, mert már nem tudta tovább fizetni a részleteket. Alapvetően nem ezzel van a baja, hanem a móddal, az eljárással és azzal, hogy a gépkocsiját jóval magasabb áron látta meg pár nap múlva a bank telephelyén eladásra kínálva, mint amennyit a bank szerint az ér. 

Citrom-díj:
 15 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok