Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7668, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Ingatlan"
12Következő >>

veroniq - 2021.03.30. 15:40

 

Így indította az évet a Dél- Pest megyei ingatlanpiac


A magyar ingatlanpiacon is megfigyelhető volt a trend, miszerint az évek óta tartó folyamatos drágulás 2019 második felében mérséklődésnek indult. A tavalyi évben megjelent világjárvány ezt a folyamatot csak tovább erősítette, így a nagyobb városok esetében drasztikusabb visszaesést is megfigyelhettünk. Írtunk már átfogó elemzést az abonyi lakáspiacról a koronavírus-járvány alatt. Az ingatlannet.hu elemzésében most pedig arra keresi a választ, hogy milyen tendenciák jellemzik Pest megye délen fekvő nagyobb városainak, mint Abony, Cegléd, Nagykőrös és Dabas ingatlanpiacát!

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2021.02.19. 22:16

 

Vidéken is számtalan lehetőség van vállalkozás indítására.


Akár vidéken élünk, akár a fővárosban, nagyon kétségbeejtő, amikor szembesülünk a ténnyel, másnap már nem kell bemennünk a munkahelyünkre, nem tartanak igényt a munkánkra. Az első reakció ilyenkor az emberben a teljes kétségbeesés, hiszen senki sem akarja elhinni, hogy ennyi volt és nincs tovább. 

Közélet:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.10.05. 16:11

Még mindig a vírus nyomja rá a bélyeget az ingatlanpiacra, bár szerencsére nem olyan drasztikusan, mint az meg lett jósolva. A második hullámba érve, érdemes összevetést készíteni, hogyan alakultak az ingatlanárak a tavalyi évben és hogyan idén városunkra nézve. Mi a helyzet a lakáspiacon és a fővárosban? Mostanra ugyanis már kellő adat áll rendelkezésünkre, hogy konklúziót vonjunk az ingatlanok négyzetméter árait vizsgálva.

Családi házak árváltozása a vírus előtt és alatt Abonyban

 

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.06.17. 13:27

 

Az elmúlt öt évben szárnyaltak az ingatlanárak Abonyban és környékén


Az ingatlanpiacon 2016 és 2020 között szinte folyamatosan emelkedtek az árak városunkban és a környéken, sőt az egész ország tekintetében elmondható ez a tendencia. Cikkünkben az elmúlt öt év ingatlanpiaci változásait elemezzük az Ingatlannet.hu segítségével.
A jövő tekintetében azonban már lehet más a helyzet, hiszen a koronavírus megjelenésével sokan az árak és a forgalom csökkenésére számítanak. Ennek oka lehet például a lakosság körében megjelenő óvatosság és tartalékolás is. Jelenleg a legtöbb piaci szereplő az árak mérséklődésére vagy stagnálására számít a következő hónapokban.

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.04.23. 10:42

 

Már a tavalyi év második felében lassulóban volt az ingatlanpiac az ország számos pontján. Idén ez a folyamat az ingatlannet.hu elemzése szerint továbbra is megmutatkozik. A helyzetet pedig a koronavírus tovább fokozhatja. A járvány következtében ugyanis még jobban mérséklődni fog az ingatlanpiac. Az, hogy pontosan mekkora lesz a fékezés mértéke, még kérdőjeles, csak becslések vannak.

Nem szárnyalnak tovább az árak
Ugyan éves szinten még valamelyest drágulóban volt Pest megye ingatlanpiaca, de az árak egyre kisebbeket léptéket vettek a létrán. 

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.02.10. 13:36

2019-ben a hazai ingatlanpiacot még országszerte áremelkedés jellemezte. Habár tavaly, az elmúlt évekhez képest már jóval óvatosabban lépkedtek felfelé az árak, azért még mindig sikerült szintet lépniük. Ez alól Abonynak és a környező településeinek piacra dobott ingatlanai sem képeztek kivételt.

Változatos az éves drágulás mértéke


Eltérő mértékben változtak az ingatlanpiaci árak Abonyban és a környező településeken. Abban azonban mind megegyeznek, hogy felfelé mozogtak átlagáraik.

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.02. 16:06

 

Ugyan az elmúlt időszakban az ingatlanpiacon kiemelkedően magas ingatlanárakkal találkozhattunk, de a jelenség nagyrészt a budapesti és a nagyvárosokban tapasztalható árakat érintette. A lehetőségek korlátozottsága miatt az olyan városokban, mint Abony, kedvezőbb összegért juthatunk lakóingatlanhoz.

 

12 millió az átlagár

 

Az elmúlt öt év tükrében elmondható, hogy a lakóingatlanok négyzetméterára 104 703 forintról 100 623 forintra csökkent. A 2017-es év márciusában ez úgy nézett ki, hogy az átlag négyzetméter ár 101 422 forintban volt megállapítható, de elérhető volt 67 153 forintos, illetve ellenpólusként 158 227 forintos négyzetméterár is.

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.18. 17:19

Az alábbiakban a www.ingatlannet.hu elemző írását olvashatják, melyet protálunk számára készítettek.

Idén sem áll meg a lakáspiac, Abonyban is érezhető a tendencia?


2015 a lakásárak fellendülésének éve volt, ez a növekedés pedig idén sem mutat visszaesést, bár az üteme lényegesen visszafogottabb lett, az év első felében országszerte 4-6%-kal drágultak az átlagos Ft/m2 árak. A lakáspiacot befolyásoló feltételek – gazdaság alakulása, kamatok szintje, hitelezés, állami ösztönzők - jelenleg igen kedvezőek, így az ingatlanpiac felívelése még évekig kitartó tendencia lehet. Azt viszont nehéz előre jelezni, meddig tarthat a drágulás, illetve ez hogyan nyilvánulhat meg az egyes ingatlantípusok esetén.

Folytatódik a lakásárak drágulása

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.26. 08:51

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Abony Város Önkormányzat (2740. Abony, Kossuth tér 1.) egyfordulós, nyílt pályázati eljárás keretében elidegenítésre meghirdeti az Abony, Szolnoki út 92. szám alatti (2964/4 helyrajzi számú) kivett lakóház, udvar művelési ágú ingatlant, oly módon hogy az ajánlattevőnek az ingatlanon található lakó- és mellék épületek elbontásáról gondoskodnia kell 2015. 11 .30. napjáig.

Az ingatlan nagysága: 1412 m²


A pályázati kiírás átvehető: 2015. február 18. – 2015. április 13. ügyfélfogadási időben (ingyenesen).
A pályázati ajánlat benyújtásának időpontja: 2015. április 13. 15:00 óra

 

Részletek a címre kattintva

Közélet:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.10. 20:52

Ha Ön is szeretné eladásra kínálni ingatlanát, az itt látható formában, vagy akár címoldalon, küldjön nekünk e-mailt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Apróhirdetések:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok