Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Ingatlan"
1

veroniq - 2020.06.17. 13:27

 

Az elmúlt öt évben szárnyaltak az ingatlanárak Abonyban és környékén


Az ingatlanpiacon 2016 és 2020 között szinte folyamatosan emelkedtek az árak városunkban és a környéken, sőt az egész ország tekintetében elmondható ez a tendencia. Cikkünkben az elmúlt öt év ingatlanpiaci változásait elemezzük az Ingatlannet.hu segítségével.
A jövő tekintetében azonban már lehet más a helyzet, hiszen a koronavírus megjelenésével sokan az árak és a forgalom csökkenésére számítanak. Ennek oka lehet például a lakosság körében megjelenő óvatosság és tartalékolás is. Jelenleg a legtöbb piaci szereplő az árak mérséklődésére vagy stagnálására számít a következő hónapokban.

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.04.23. 10:42

 

Már a tavalyi év második felében lassulóban volt az ingatlanpiac az ország számos pontján. Idén ez a folyamat az ingatlannet.hu elemzése szerint továbbra is megmutatkozik. A helyzetet pedig a koronavírus tovább fokozhatja. A járvány következtében ugyanis még jobban mérséklődni fog az ingatlanpiac. Az, hogy pontosan mekkora lesz a fékezés mértéke, még kérdőjeles, csak becslések vannak.

Nem szárnyalnak tovább az árak
Ugyan éves szinten még valamelyest drágulóban volt Pest megye ingatlanpiaca, de az árak egyre kisebbeket léptéket vettek a létrán. 

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.02.10. 13:36

2019-ben a hazai ingatlanpiacot még országszerte áremelkedés jellemezte. Habár tavaly, az elmúlt évekhez képest már jóval óvatosabban lépkedtek felfelé az árak, azért még mindig sikerült szintet lépniük. Ez alól Abonynak és a környező településeinek piacra dobott ingatlanai sem képeztek kivételt.

Változatos az éves drágulás mértéke


Eltérő mértékben változtak az ingatlanpiaci árak Abonyban és a környező településeken. Abban azonban mind megegyeznek, hogy felfelé mozogtak átlagáraik.

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.02. 16:06

 

Ugyan az elmúlt időszakban az ingatlanpiacon kiemelkedően magas ingatlanárakkal találkozhattunk, de a jelenség nagyrészt a budapesti és a nagyvárosokban tapasztalható árakat érintette. A lehetőségek korlátozottsága miatt az olyan városokban, mint Abony, kedvezőbb összegért juthatunk lakóingatlanhoz.

 

12 millió az átlagár

 

Az elmúlt öt év tükrében elmondható, hogy a lakóingatlanok négyzetméterára 104 703 forintról 100 623 forintra csökkent. A 2017-es év márciusában ez úgy nézett ki, hogy az átlag négyzetméter ár 101 422 forintban volt megállapítható, de elérhető volt 67 153 forintos, illetve ellenpólusként 158 227 forintos négyzetméterár is.

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.18. 17:19

Az alábbiakban a www.ingatlannet.hu elemző írását olvashatják, melyet protálunk számára készítettek.

Idén sem áll meg a lakáspiac, Abonyban is érezhető a tendencia?


2015 a lakásárak fellendülésének éve volt, ez a növekedés pedig idén sem mutat visszaesést, bár az üteme lényegesen visszafogottabb lett, az év első felében országszerte 4-6%-kal drágultak az átlagos Ft/m2 árak. A lakáspiacot befolyásoló feltételek – gazdaság alakulása, kamatok szintje, hitelezés, állami ösztönzők - jelenleg igen kedvezőek, így az ingatlanpiac felívelése még évekig kitartó tendencia lehet. Azt viszont nehéz előre jelezni, meddig tarthat a drágulás, illetve ez hogyan nyilvánulhat meg az egyes ingatlantípusok esetén.

Folytatódik a lakásárak drágulása

Gazdaság:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.26. 08:51

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Abony Város Önkormányzat (2740. Abony, Kossuth tér 1.) egyfordulós, nyílt pályázati eljárás keretében elidegenítésre meghirdeti az Abony, Szolnoki út 92. szám alatti (2964/4 helyrajzi számú) kivett lakóház, udvar művelési ágú ingatlant, oly módon hogy az ajánlattevőnek az ingatlanon található lakó- és mellék épületek elbontásáról gondoskodnia kell 2015. 11 .30. napjáig.

Az ingatlan nagysága: 1412 m²


A pályázati kiírás átvehető: 2015. február 18. – 2015. április 13. ügyfélfogadási időben (ingyenesen).
A pályázati ajánlat benyújtásának időpontja: 2015. április 13. 15:00 óra

 

Részletek a címre kattintva

Közélet:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.10. 20:52

Ha Ön is szeretné eladásra kínálni ingatlanát, az itt látható formában, vagy akár címoldalon, küldjön nekünk e-mailt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Apróhirdetések:
Ingatlan   
 0 Hozzászólás    

ingatlanász - 2011.03.22. 20:00:34

Még egy ok, amiért tovább drágulhatnak a hitelek

A központi hitelinformációs rendszerben (KHR) drasztikusan lecsökkenne az az időszak, ameddig a fizetési késedelembe esett adósokat tartozásuk rendezését követően nyilván kellene tartani. Ez azonban csak a hitelek drágulását eredményezné, mert az így keletkező kockázatok kezelésére a bankok új minősítési modelleket vezetnének be.

A Napi Gazdaság keddi számának cikke

Gazdaság:
Ingatlan   
Hitel   
Blogok   
 0 Hozzászólás    

ingatlanász - 2011.03.21. 11:16:12

A mai időkben sokan szembesülnek azzal a nem túl kellemes érzéssel, hogy az ingatlanuk nem ér többet, mint amikor megvették, miközben a felújítása nem kevés anyagi áldozattal járt. Rosszabb esetben még kevesebbet is ér. Ezt azért azt nehéz megemészteni, sőt vannak akik nem is akarják elfogadni. De a piac kemény.

 

Ez a tendencia Abonyra is igaz, sőt a sok csapadék okozta belvíz még hátrányosabban érinti a városka ingatlanpiacát. Ezen állapotokat megjegyzik egy ideig, évek múlva is fogják tudni hol is állt víz, hol volt szinte tónyi méretű csapadék és belvíz. A hirdetésekben már megjelent a „belvíz mentes” jelző.

Reklám:
Blogok   
Ingatlan   
 11 Hozzászólás    

Steve968 - 2011.01.04. 22:14:15

Az alábbiakban Steve nevű Olvasónk írásának második része következik az ingatlanokról:

 

Ingatlan – gazdaság

 

(folytatás …)

 

1988-ban a kisebb cégek és az azok által birtokolt ingatlanok kerültek magán tulajdonba, a spontán privatizáció keretein belül, ami tulajdonképpen egy lenyúlás, hiszen ellenérték nélkül került új tulajdonosaihoz. Akkor került már szervezett keretekre sor, amikor már a pártvezetésnek is szúrta a szemét, az ilyen módon történő „kisajátítás”. Megjelent az egyszerűsített privatizációs eljárás. Közben a KGST megadta magát az idő szelének, ezáltal a magyar vállaltoknak pillanatokon belül elolvadt a piaca.

Gazdaság:
Ingatlan   
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok