Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7967, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Rendőrség"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.11.07. 08:34

 

A PMRFK az alábbi tájékoztatást adta a tegnapi, Cegléden történt halálesettel kapcsolatban: Az Ön által kérdezett helyszínen egy nő természetes úton vesztette életét, így halálának körülményeit a rendőrség a továbbiakban nem vizsgálja. Ellentétben a megjelenttel, a halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Tisztelettel: Pest Megyei Rendőr- főkapitányság

Korábbi cikkünk IDE kattintva olvasható

A cikkben lévő többi dolog sajnos igaz... de a nő természetes halállal halt meg.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.25. 09:05

 

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.
Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Béla 34 éves kocséri lakos ellen.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.15. 12:43

 

 

Az elmúlt évben Magyarországon 16 627 személysérüléses közúti közlekedési baleset történt, melyben 607 ember vesztette életét.
A balesetek leggyakoribb oka a sebességtúllépés, amikor gyorsabban megyünk, mint a megengedett, vagy gyorsabban haladunk, mint az az adott helyzetben (pl. esőben, ködben, fagyban) biztonságos lenne. Nagyon gyakori baleseti ok az elsőbbségi szabályok megszegése, a kanyarodási szabályok be nem tartása, ezek mögött pedig sokszor a figyelmetlenség húzódik meg. Csökken az ittas vezetés miatti balesetek aránya, de még mindig több, mint 8%-os. A drog hatása alatt való vezetés ugyanekkora kockázatot jelent.
Ugyanakkor a legtöbb baleset meg is előzhető!
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.01. 11:05

Büntetőügy miatt nyomoznak a zsaruk, súlyos testi sértés az ok. Miderről hivatalos választ kaptam: Hatóságunkhoz érkezett megkeresésére hivatkozva tájékoztatom, hogy az Ön által említett időpontban a rendőrök egy testi sértés kapcsán intézkedtek Abonyban. Az ügyben a büntetőeljárás folyamatban van.


 

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.29. 18:50

 

Kedves Olvasónk elmondta, hogy a mai napon délben helyszínelők jártak Abonyban, a SPAR-ral szembeni, évek óta egyre csak romló állapotú félkész téglaháznál. A hatalmas dudvás " dzsungelben " vizsgálódtak a rendőrség munkatársai, egy férfi és egy nő, kesztyűben. Az ok nem ismert egyelőre. LV

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.26. 20:04

 

Kiskorúak zaklatása és megrontása miatt szeretett volna feljelentést tenni egy ceglédi nő, de nem tudott, a helyi kapitányságról ugyanis - állítása szerint - cinikus indokkal elküldték a rendőrök. A nő panaszt tett a Független Rendészeti Panasztestületnél.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.06. 21:10

 

Szakorvos - BRFK Egészségügyi Osztály
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései alapján felvételt hirdet a BRFK Humánigazgatási Szolgálat Egészségügyi Osztály állományába, teljes munkaidejű szakorvos munkakör betöltésére.

Munkahely megnevezése: Budapesti Rendőr-főkapitányság
Címe: 1139 Budapest, Teve u. 4-6.
Besorolás: IJ
Bérezés: Kjt. alapján megegyezés szerint
Egyéb béren kívüli juttatás: Cafetéria és BKK bérlet
Munkaidőrend: hivatali

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.06. 20:51

 

Mi is az a szelfi? Önfotó, vagyis olyan fénykép, amit szerzője önmagáról készít.

Vannak alkalmak, amikor bár látványos lenne, de kifejezetten veszélyes szelfit készíteni. Mégis sokan vállalják a kockázatot egy jól sikerült fotó érdekében, pedig tisztában vannak annak kockázatával. A jelenség hátterében az állhat, hogy a szinte mindennapossá váló közösségi oldalak használata mellett az emberek érzelmileg is érintetté válnak, szeretnének minél vonzóbb képet kialakítani magukról, ennek érdekében pedig hajlandóak nagyon messzire is elmenni. Készült már szelfi a rio de janiero-i Jézus szobor tetején, repülőn kényszerleszállás közben, vagy meredek szakadék szélén egyensúlyozva.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.05. 13:58

 

Ezúton is hálás szívvel szeretnénk köszönetet mondani Abony város lakossága, a képen látható idős bácsi, valamint a hozzátartozók nevében is az abonyi rendőröknek, akik példás helytállással segítettek a bajba jutott férfin. Az történt, hogy a kerékpárral közlekedő bácsi rosszul lett a Szelei út, Szemere Bertalan út sarkán, kerékpárjával elesett. Az egyik abonyi lakos vette észre mindezt, aki a közeli dohánybolt, lottózó és italdiszkont alkalmazottjaitól kért segítséget. Ők hívták ki a rendőrséget, és vittek hideg innivalót a bácsinak. A rendőrök rekord gyorsasággal érkeztek a helyszínre, és mindent megtettek, amit csak ilyen esetben megtehetnek, segítettek, és hívták a mentőszolgálat munkatársait.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.11. 14:27

 

Ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. július 8-án 18 óra körüli időben egy ismerősük házának udvarán a kerti tóban találták meg a szülők egy éves gyermeküket.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok