Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vadászat"
1

veroniq - 2017.12.29. 14:28

Rovatunk támogatója az AboPOL- Tisztelt Érték(leltár) tulajdonos!

Sajnos a legszigorúbb óvintézkedések ellenére sem lehet 100 %-os biztonsággal szavatolni a lopás és betörés elleni védelmet. 

Közélet:
Vadászat   
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.10. 18:54

 

A magánépítkezésekre is kiterjesztené a kormány jövőben azt a kötelezettséget, hogy a tervezőnek és kivitelezőnek kötelezően rendelkeznie kell felelősségbiztosítással. Sok tízezer építkezni vágyó család számára volt jó hír az év elején, hogy ezentúl nem kell építési engedélyt kérni a 300 négyzetméter alatti lakóingatlanok számára. Az építési hatóságok kivonása a rendszerből azonban jelentősen megnövelte a műszaki tervezők és kivitelezők felelősségét egy-egy épület szakszerű megvalósításával kapcsolatban.

Gazdaság:
Vadászat   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.07. 19:40

 

2015. szeptember 7-én, 11 órai kezdettel került sor az abonyi Varga István Városi Sportcsarnok névadó ünnepségére a sportcsarnok előtti területen. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i zárt ülésén döntött arról, hogy az Abony, Kossuth tér 18. szám alatti Városi Sportcsarnokot a néhai Varga István világválogatott kézilabdázóról nevezi el, méltó emléket állítva ezzel a világbajnok kézilabdázónak. Cikk és képgaléria Abony város hivatalos honlapján IDE kattintva, olvassa el Ön is, érdemes Fotó: Jandácsik Pál, HAON.HU cikk IDE kattintva

Sport:
Vadászat   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.13. 13:01

 Halálos kimenetelű közlekedési baleset miatt teljes útlezárásra kell számítania a közlekedőknek a 32-es számú főúton, Szolnok külterületén.


Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2015. március 13-án 12 óra 15 perc körüli időben Szolnok külterületén, a 32-es számú főút 67. kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok szerint két gépjármű ütközött össze. A balesetben ketten a helyszínen életüket vesztették. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A főút forgalmát mindkét irányból Abony irányába terelik. A közlekedők rendőri forgalomirányításra számíthatnak az adott útszakaszon.

Közbiztonság:
Vadászat   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.13. 10:59

Többek között Semjén Zsolt is tagja az úgynevezett OVT-nek, melynek illusztris tagjai vannak. A szakértők közt  van Szabó Ferenc, térségünk korábbi Fideszes országgyűlési képviselője is. A szervezet megalakulásáról a Vidékfejlesztési Minisztérium sajtóirodája számolt be hírében. Egyébként Szabó Ferenc jelenleg a VM Erdészeti, Halászati és Vadászati Főosztályának főosztályvezető helyetteseként dolgozik. Új megbízatásához olvasóink és szerkesztőségünk nevében is szeretettel gratulálunk! Szabó Ferenc a közelmúltban a Magyar Nemzetnek adott interjút:

Közélet:
Vadászat   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.01. 14:55

Módosul a vadkár megtérítési szabálya- A mezei nyúl és a fácán okozta mezőgazdasági kárt jövő március közepétől nem kell megtérítenie a vadászatra jogosultnak - a szabályt az új Polgári Törvénykönyvvel (Ptk.) összefüggő agrár- és környezetvédelmi részletszabályokat felölelő törvénytervezet tartalmazza. A kormány honlapján megjelent tervezet számos törvényt módosít, ezek körébe tartozik a vadászati törvény is. 

Közélet:
Vadászat   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.30. 00:52

Két fejlövés és nem baleset, vagy gyilkosság? Szóval végre kiderült az igazság. Utálom a ködösítést, inkább semmit se mondanának. Mára elmondták. Baleset és öngyilkosság történt. Egyik a másikból következően és főként a vadászat, valamint a fegyvertartás szabályainak súlyos megszegése után.

Közbiztonság:
Vadászat   
 2 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok