Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7975, belépett felhasználók: 0.

Címke: "AboPOL"
123Következő >>

veroniq - 2021.03.02. 09:23

Előző nap szabadult az elkövető, és máris visszakerül!


Az ABOPOL Kft
több településen is végez távfelügyeleti tevékenységet. 

Közbiztonság:
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.04.04. 09:03

 

Folytatódik az Otthon melege program konvektorcsere alprogramja, amelynek keretösszege 2 milliárd forint lesz, az érdeklődők pályázataikat országosan május 20-tól küldhetik be - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára a Construma építőipari kiállítás részeként felépült ÖkoCity bemutatóház megnyitóján szerdán Budapesten.

Weingartner Balázs az alprogramról elmondta, a támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 60 százaléka, akár 750 000 forint is lehet.

Az államtitkár kiemelte, az alprogramban nem csak a konvektorok cseréjére, hanem már a teljes fűtési rendszer korszerűsítésére is lehet pályázni.

Közélet:
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.23. 19:06

 

A ceglédi rendőrök fél órán belül elfogták azt a 45 éves férfit, aki egy abonyi üzletből ékszereket tulajdonított el. A nyomozás adatai szerint B. Gábor 2018. május 22-én 19 óra 40 perc körül egy abonyi ékszerüzlet hátsó gipszkartonfalát egy vascsővel kibontotta, majd az üzletbe bement. A férfi a boltban található kiállítási szekrényeket és vitrineket megrongálta, és azokból az ékszereket kivette, majd miután a riasztó megszólalt, a helyszínről elmenekült.

Közbiztonság:
Abony   
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.29. 14:28

Rovatunk támogatója az AboPOL- Tisztelt Érték(leltár) tulajdonos!

Sajnos a legszigorúbb óvintézkedések ellenére sem lehet 100 %-os biztonsággal szavatolni a lopás és betörés elleni védelmet. 

Közélet:
Vadászat   
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.25. 14:15

 

Rovatunk támogatója az ABOPOL - RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS!


MINDENSZENTEK idején a temetők környezetében megnövekedő gépjármű forgalom a gépkocsi feltörők legfőbb célpontja! Kérjük, fogadja meg tanácsainkat!


- A temetőhöz gépjárművel érkezők, a járműtől való távozás előtt győződjenek meg annak zárt állapotáról!

Közbiztonság:
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.10.24. 13:32

 

Rovatunk támogatója az ABOPOL- A ceglédi rendőrök vádemelést javasolnak az ügyben.

A Ceglédi Rendőrkapitányság folytatott nyomozást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. C. Cs. 22 éves jászkarajenői lakos és társa ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. január és április közötti időszakban, továbbá 2017 augusztusában, összesen 12 alkalommal tört be jászkarajenői ingatlanokba. A betörések alkalmával jellemzően szerszámgépeket, háztartási kisgépeket és felszerelési tárgyakat, élelmiszert és élő állatokat tulajdonított el. A betörésekben két alkalommal részt vett társa, K. Cs 22 éves jászkarajenői lakos is.

 

Közbiztonság:
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.07. 11:31

 

 HOGY NE VÁLJON BETÖRÉS ÁLDOZATÁVÁ!

A nyár beköszöntével egyre többen veszik ki jól megérdemelt szabadságukat és utaznak vidékre, külföldre nyaralni, kikapcsolódni. Ebben az időszakban is fontos lakásuk, házuk biztonsága, védelme, hogy egy esetleges betörés ne árnyékolja be a nyaralás élményeit. Ingatlana biztonságáért Ön tehet a legtöbbet!
A betörők a családi házakat, sorházakat részesítik előnyben, kevésbé vonzóak a lakótelepi lakások, de a 4. emelet felett már nő a veszély, mert minél magasabban van, annál kisebb a mozgás. A betörő a bűncselekmény elkövetése előtt különböző szempontokat figyelembe vesz. Elsődleges, hogy ne legyen otthon senki, ne legyen szemtanú. Az értékes zsákmány reménye is fontos szempont, valamint a könnyű bejutás és menekülés. További mérlegelés, hogy van-e riasztó, van-e kamera felszerelve, van-e kutya.

A profi betörők általában egy-két perc alatt, szinte hangtalanul hatolnak be egy olyan lakásba, amelynek tulajdonosa nem gondoskodott megfelelően a biztonságról. Az elkövetők gyakran udvarokon, hátsó ajtókon át, jellemzően garázsokon keresztül jutnak be a családi házakba.

Közbiztonság:
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.13. 09:25

 

 Rovatunk támogtója az ABOPOL- Lopás miatt keressük őket -  Az állampolgárok segítségét kérik a ceglédi rendőrök az ismeretlen tettesek azonosításához. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság 13020-467/2017. bü. ügyszámon ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrségen egy abonyi férfi tett feljelentést, mivel 2017. március 31-én a reggeli órákban egy abonyi telephelyen az ismeretlen tettes – miközben társa elterelte a sértett figyelmét - eltulajdonította a pénztárcáját.


A sértett elmondása alapján a két férfiról grafika készült.


Közbiztonság:
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.08. 11:50

Rovatunk támogatója az ABOPOL- Pest, Heves és Nógrád kis és közepes lélekszámú településeinek magánházait sarcolták a tulajdonosok távollétében.

Közbiztonság:
AboPOL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.14. 11:30

Rovatunk támogatója az Abopol-  Pénzt és telefont vett el a sértettektől a ceglédi férfi.


Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. Ernő 18 éves ceglédi lakos ellen.

A gyanúsított – és eddig ismeretlen társa – 2016. december 27-én a késő esti órákban egy ceglédi parkban ment oda két fiatal fiúhoz.

 

Közbiztonság:
AboPOL   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok