Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7047, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Rendőrség"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.01.12. 18:06

" Tájékoztatom, hogy az Ön által említett haláleset kapcsán rendőrségi eljárás indítására okot adó körülmény nem merült fel. A helyszínre érkező orvos természetes halálokot állapított meg. " - mondta el lapunknak Beluzsárné Belicza Andrea r. őrnagy, a  Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mint azt tegnap megírtuk: 


Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.11. 20:20

 

Olvasóink elmondása szerint egy idősebb abonyi férfi hunyt el a Lukács úton, eddig tisztázatlan okok miatt. A férfi egyedül élt, egyedülálló volt. A helyszínre doktor, és halottkém is érkezett. Az okok egyelőre ismeretlenek előttünk. Az esettel kapcsolatban megkérdezem a rendőrség illetékesét. Abony város lakossága és a szerkesztőség nevében is mély fájdalommal osztozunk a család gyászában. Lőrinczy Veronika

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.07. 13:45

A rendőrség írja:

Ahogy arról korábban hírt adtunk, fát aprítottak és begyújtottak a rendőrök 2017. január 5-én késő este egy 70 éves ceglédi férfi házában.
A segítség azonban ennyivel nem ért véget. Mivel a lakásban nagy füst keletkezett, ezért a járőrök egy szállóra vitték a férfit, ahol az éjszakát biztonságban tölthette és meleg ételt is kapott.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.27. 16:06

Borzalmas tragédia történt ma délután a Szelei úton. Lapinformációink szerint egy helyi férfi nem tudott kerékpárjára felülni, belesett az út menti csapadékvízelvezető árokba, és életét vesztette. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.30. 17:44

 

Erő- és eszközátcsoportosításokra volt szükség a déli határnál egy súlyos vírusfertőzés miatt, ami a határvédő rendőröket támadta meg. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a határ továbbra is védett.

 

A cikk IDE kattintva folytatódik

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.24. 19:51

 

 A vita annyira elfajult, hogy a férfi előbb ököllel többször megütötte, majd ellökte az asszonyt, aki a földre esett. A férfi még ekkor sem hagyta abba:

rugdosni kezdte és egy késsel megfenyegette az élettársát.

Az orvos elsődleges véleménye szerint az asszony könnyebben sérült meg.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.14. 13:56

 

Kecskeméten lopta el az autót, másnap Nagykőrösön a gépkocsi megtankolását követően fizetés nélkül elhajtott a gyanúsított, de a kecskeméti rendőrök elfogták. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. Az egyik kecskeméti áruház parkolójában hagyott Lada típusú személygépkocsit 2016. november 12-én 8 óra és 19 óra között ismeretlen személyek ellopták.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.26. 19:44

 

A rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg a rendőrség a Bőnyben 46 évesen lelőtt munkatársa, Pálvölgyi Péter helytállása előtt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.
Azt írták, hogy megrendülve és együttérzéssel osztoznak a szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.26. 16:25

 

Országszerte segítik rendőrök a biztonságos közlekedést a közutakon, illetve a temetők környékén.
Mindenszentek és halottak napja alkalmából szeretteinkre emlékezünk és emiatt gyakorlatilag az egész ország útra kel. Vannak, akik a közeli temetőbe gyalogolnak ki, hogy leróják kegyeletüket legtöbben viszont autóba ülnek és az ország távolabbi részeibe is elutaznak. Fontos tudni, hogy ez az időszak - különösen a 2016. október 29. november 1. közötti négynapos hosszú hétvége - az átlagosnál nagyobb veszélyt jelent a közlekedők számára.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.26. 16:22

  A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén Mindenszentek és Halottak napja kapcsán az alábbi korlátozásra kell számítani.

A Ceglédi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket és üzemben tartókat, hogy a Mindenszentek és a Halottak napja kapcsán 2016. október 28. és november 2. közötti időszakban Cegléd városában az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok