Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7495, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Rendőrség"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.01.30. 20:24

 

Nem ült leukémiás kislány a szmogriadó miatt megbírságolt autóban – írja az Átlátszó. A cikk a szolgálatban lévő rendőr egyik hozzátartozójára hivatkozik, aki levélben kérte számon, Bucsek Gábor budapesti rendőrfőkapitány egyoldalú reakcióját, amiért nem állt ki a bírságoló kolléga mellett.

Egy olvasó, aki történetesen az intézkedő rendőr hozzátartozója, levélben kereste meg az Átlátszót, mert szerinte Bucsek Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya hibázott, amiért nem állt ki saját kollégája mellett. Kiváltképp azért, mert nem is úgy történt a sztori, ahogy a hírekben lehozták.

 

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.28. 13:38

 

Bucsek Gábor budapesti rendőrfőkapitány saját maga fizetné ki annak a férfinek a pénzbírságát, akit a szmogriadó ideje alatt büntettek meg, mert négyéves lányát olyan autóval vitte gyógykezelésre, amellyel nem közlekedhetett volna – olvasható a police.hu honlapra szombaton felkerült közleményben.

 

Sajtóhírek szerint január 25-én Budapestre utazott egy házaspár négyéves, leukémiás kislányával kezelésre. A család Opel Astrája környezetvédelmi osztályba sorolása miatt a szmogriadó alatt nem közlekedhetett volna Budapesten. A férfit hazafelé leintették a rendőrök, és hiába mondta, hogy kezelésre vitte a gyereket, az ezt igazoló dokumentumokat meg sem nézték, 15 ezer forintra bírságolták.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.27. 09:58

 

TOXINNAL SZENNYEZETT FELVÁGOTT ÉS RIZS MIATT KAPOTT HASMENÉST 126 RENDŐR A DÉLI HATÁRNÁL

A rendőröket ellátó orosházi szendvicskészítő műhely, illetve a szegedi élelmiszercsomag-összeállító műhely engedély nélkül működött. A január 2-ai ebédre elfogyasztott párolt rizs, illetve egy szendvicskészítő műhelyben csomagolt tavaszi felvágott miatt betegedett meg a hónap elején 126 rendőr a déli határnál. Ezekben az ételekben ugyanis toxint termelő, B. cereus nevű baktériumot mutattak ki a laborvizsgálatok – tudta meg a Magyar Nemzet.

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.12. 18:06

" Tájékoztatom, hogy az Ön által említett haláleset kapcsán rendőrségi eljárás indítására okot adó körülmény nem merült fel. A helyszínre érkező orvos természetes halálokot állapított meg. " - mondta el lapunknak Beluzsárné Belicza Andrea r. őrnagy, a  Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mint azt tegnap megírtuk: 


Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.11. 20:20

 

Olvasóink elmondása szerint egy idősebb abonyi férfi hunyt el a Lukács úton, eddig tisztázatlan okok miatt. A férfi egyedül élt, egyedülálló volt. A helyszínre doktor, és halottkém is érkezett. Az okok egyelőre ismeretlenek előttünk. Az esettel kapcsolatban megkérdezem a rendőrség illetékesét. Abony város lakossága és a szerkesztőség nevében is mély fájdalommal osztozunk a család gyászában. Lőrinczy Veronika

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.07. 13:45

A rendőrség írja:

Ahogy arról korábban hírt adtunk, fát aprítottak és begyújtottak a rendőrök 2017. január 5-én késő este egy 70 éves ceglédi férfi házában.
A segítség azonban ennyivel nem ért véget. Mivel a lakásban nagy füst keletkezett, ezért a járőrök egy szállóra vitték a férfit, ahol az éjszakát biztonságban tölthette és meleg ételt is kapott.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.27. 16:06

Borzalmas tragédia történt ma délután a Szelei úton. Lapinformációink szerint egy helyi férfi nem tudott kerékpárjára felülni, belesett az út menti csapadékvízelvezető árokba, és életét vesztette. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.30. 17:44

 

Erő- és eszközátcsoportosításokra volt szükség a déli határnál egy súlyos vírusfertőzés miatt, ami a határvédő rendőröket támadta meg. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a határ továbbra is védett.

 

A cikk IDE kattintva folytatódik

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.24. 19:51

 

 A vita annyira elfajult, hogy a férfi előbb ököllel többször megütötte, majd ellökte az asszonyt, aki a földre esett. A férfi még ekkor sem hagyta abba:

rugdosni kezdte és egy késsel megfenyegette az élettársát.

Az orvos elsődleges véleménye szerint az asszony könnyebben sérült meg.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.14. 13:56

 

Kecskeméten lopta el az autót, másnap Nagykőrösön a gépkocsi megtankolását követően fizetés nélkül elhajtott a gyanúsított, de a kecskeméti rendőrök elfogták. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. Az egyik kecskeméti áruház parkolójában hagyott Lada típusú személygépkocsit 2016. november 12-én 8 óra és 19 óra között ismeretlen személyek ellopták.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok