Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7054, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Rendőrség"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.06.08. 08:59

 

A ceglédi rendőrök elfogták azt a két nőt, akik egy idős férfit raboltak ki. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 66 éves és egy 48 éves ceglédi nő ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. június 7-én 15 óra körül mentek be Cegléden egy 81 éves férfi családi házába, ahonnan különböző használati tárgyakat vittek magukkal.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.11. 13:51

 

Az alábbiakban olvasható cikkel kapcsolatban krétem hivatalos tájékoztatást a legilletékesebbtől, a PMRFK sajtószóvivőjétől, aki kérdéseimre gyorsan, készségesen válaszolt. Megtudhattuk, hogy jelezte a problémát a kollégáknak, idén nyolc esetben indult Abonyban kerékpárlopás miatt eljárás. 

Beluzsárné Belicza Andrea r. őrnagy, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy ezek közül egy eljárást már vádemelési javaslattal befejeztek a rendőrök, egy esetben tetten érték az elkövetőt. Az eljárások másik része pedig folyamatban van.  A helyi vasútállomásról négy kerékpárt loptak el 2016-ban.  A lopások megelőzését és felderítését egyaránt kiemelt feladatként kezeli a rendőrség, ennek jegyében szervezték meg a kerékpárok regisztrációjának lehetőségét is.  

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.09. 17:22

 

Polgárőröket buktattak le a hivatásos vadászok, akik épp orvvadászkodtak. Nos, ha mindez igaz, akkor az Országos Polgárőr Szövetség vezetőinek gyorsan el kell gondolkodniuk azon, hogy emiatt milyen erkölcsi konzekvenciákat vonnak le, hisz a testületre nézve ez egy igen kínos eset. Az utóbbi években nem is lehetett még csak hallani sem arról, hogy polgárőrök bármiféle bűnügybe bele keveredtek volna.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.09. 17:06

 

Közös akció- A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2016.május 6-án 18 órától 24 óráig a Pest Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály (közlekedési hatóság) munkatársaival közösen tartott fokozott ellenőrzést Cegléd külterületén.  A szakemberek kiemelt figyelmet fordítottak a járművek engedélynélküli átalakításának és a zajszint kibocsájtásának ellenőrzésére.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.22. 13:56

 

Fokozott rendőri ellenőrzést tartottak április 21-én Cegléd környékén. Az Abony, Albertirsa, Csemő és Cegléd külterületi és erdős részein végzett felderítés sikerrel járt. - Aggodalomra semmi ok, nem történt semmi olyan bűncselekmény – eltűnés, vagy körözött bűnöző keresése - , ami indokolná a rendőrségi helikopter igénybe vételét. – nyilatkozta lapunknak Török Csaba ceglédi rendőrkapitány. A cikk IDE kattintva folytatódik

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.20. 14:26

 

Abonyban a Ceglédi út 70-nél du egytől fél háromig razziáznak a rendőrök, de sok egyéb környékbeli helyen is! Közlekedjenek nagyon óvatosan! Csaknem kilencszáz helyen ellenőrzi a rendőrség a sebességhatár túllépését a holnap reggel hat órakor kezdődő, 24 órás akcióban. Kiss Csaba, az ORFK osztályvezetője elmondta: egy-egy traffipaxot hat-hét helyen vetnek majd be, az ellenőrzések helyszínét és időpontját a rendőrség honlapján teszik közzé. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.11. 13:12

 

Hajnali fél háromkor jutott eszébe meglátogatni az apját egy 28 éves férfinak. A ceglédi illetőségű D. Zsolt a nyitott ajtón keresztül bement az édesapa újszilvási családi házába, ahol vitatkozni kezdett vele, majd betörte az egyik ajtó üvegét és felborította a teraszon lévő szekrényt – adta hírül a police.hu. D. Zsolt az udvaron dulakodni kezdett a 64 éves férfival, akit egy kerékpárral fejbe dobott és ököllel mellkason ütött.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.08. 14:45

 

A 42 éves G. Ferenc önként jelent meg a ceglédi rendőrségen.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rongálás bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. István 46 éves és G. Ferenc 42 éves ceglédi lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 46 éves férfi 2015 szeptemberében megbízást adott 42 éves társának arra, hogy gyújtsa fel a sértett gépkocsiját. G. Ferenc ennek hatására 2015. október 31-én 23 óra körüli időben a kerítés kibontását követően bement a férfi ceglédi ingatlanjának udvarára és az ott parkoló autót benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta. A jármű ennek következtében teljesen kiégett, valamint azzal együtt megsemmisültek a sértett személyes iratai, készpénze, valamint két női arany gyűrű.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.07. 14:39

 

 

A ceglédi rendőrök ittas járművezetés miatt folytatták az eljárásokat.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatott eljárást több személy ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A kapitányság munkatársai a Ceglédi Járási Ügyészséggel és a Ceglédi Járásbírósággal együttműködve 2016. április 5-én 15 olyan személyt állítottak gyorsított eljárás keretében bíróság elé, akiket az elmúlt időszakban vontak intézkedés alá a rendőrök és a büntetőeljárás során megállapítást nyert, hogy ittas állapotban vezették járműveiket.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.03. 19:28

Újabb rendőr távozik Bácsból címmel jelent meg cikk a KEOL.hu-n. Reggel megírtuk, hogy Ámán András, a Ceglédi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője Budapesten dolgozik tovább. Az utódja nem más lesz, mint Korsós Gábor.  

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok