Mi Abonyunk - Az abonyi Jobbik elnök nem szavazta meg az adóemeléseket
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.11.28. 22:47

Sem az abonyi önkormányzati adóemeléseket, sem pedig az új adónemek bevezetését nem szavazta meg Mészáros Lászlóné, az abonyi Jobbik önkormányzati képviselője, a helyi Jobbik elnöke. Az indok egyszerű, a következőket mondta lapunknak a Jobbik első abonyi asszonya: „ Én azért nem szavaztam meg, mert nem gondolom, hogy ahol 400 olyan ember van, akit a közmunkaprogramban kell foglalkoztatni, ott ezt az összeget be tudnák maradéktalanul fizetni a családok anélkül, hogy az ne hiányozna a családok megélhetőségéből.

Előző cikkünk az adóemelésekről IDE kattintva

Ezenkívül azt még nem is tudjuk pontosan, hogy mennyien vannak azok az emberek, akik semmilyen juttatást nem kapnak sehonnan. „

LŐVE
 

Politika:
JOBBIK   
 6 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 3-as választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 1-es választókerületben?

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 6-os választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 4-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 2-es választókerületben?

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Pofátlan ámokfutás a pénzért.

TATU -

2014.12.02. 06:07:21

Meddig tart még ez az ámokfutás,a nyugdíjakat 1,8%-al emelkednek az önkormányzat csak a kommunális adót 40%-al emeli,miközben semmi nem indokolja.Ott ülnek,és feneküket vakargatják városunk földbírtokosai milliomosai a testületben,nem loptatok még eleget.Miközben az árak egyre emelkednek vele aránytalanúl a nép kifosztása is.Hogyne volt rezsicsökkentés le ment az üzemanyagok ára ez érinti a hivatalokat is ez nem jó érv.Ha bevezetik az ingatlan adót,el kell törölni a kommunálisat.Tessék oly területeken kapirgálni hol a gazemberek tisztességtelenül meggazdagottakat lehet sarcolni,ne veszélyeztessék és fenyegessék a becsületes emberek lakhatását saját tulajdonaikban.Meg kell keresni azokat kik kibúvókat trükközve,keresnek,tisztességtelen vagyonosodásuk mellett.Nagyon sokan vannak még ott önök közt is.Mostmár a gazdagok is hozzájárúlhatnának a terhek megosztásában.Kik bérben adják földjeiket tulajdonaikat ott is lehet behajtani s föleg ott kell.

Sok szertettel Balliknak

ortega -

2014.11.30. 00:49:58

Kedves Ballik!

ortega -

2014.11.29. 21:44:34

Köszönöm szeretetteljes megnyílvánulásod. {#emotions_dlg.facebeard}

ortega

Ballik -

2014.11.29. 21:38:07

Tetétleni szemét!

Új idők jönnek

ortega -

2014.11.29. 11:27:06

Amikor a Kőröstetétleni térfigyelő törvényellenes használatát feszegettem, kiröhögtek. Még hogy személyiségi jogok, meg emberi méltóság. MNjek oda, ahonnan jötttem - mármint szülői ágon

Új idők szele a következő cikk: http://nepszava.hu/cikk/1040721-lemondott-a-szombathelyi-jegyzo 

 

Háááát....  aki belesik a példastatuálásba, nagyon megszívhatja. Inge - gatyája rámehet - ha szerencséje van. Csak ilyenkor keresnek hozzá más fogást is. Hivatali hatalommal való visszaélés, hűtlen kezelés, szervezetben elkövetett bűncseleknény, stb. Az önkormányzat tipikusan az a világ, hogy még a portás is lecsukható Bacsó Péter A tanú című filmje szellemében. Ott folyik a szeme előtt a mutyizás - mert kötelessége legalább azt nézni, ki jön be. És mivel nem tett feljelentést a mutyi gyanúja miatt, bűnpártolűásért simán számonkérhető. 

Remélem nem jön el ez a világ - de benne van a levegőben. Elfogyott az ellenség - a hatalomban egymást eszik. Mint 1948-56 között.

Kádár János szavait tudnám idézni: "Aki a fogorvosi székben és a hatalomban nem fél, az nem ember."

Abony újraiparosítása

ortega -

2014.11.29. 11:16:10

Kíváncsi lennék, hány házon van kint az eladó tábla. És mennyi az elhagyott.

Abonyon csak az segít, ha vesznek egy mély levegőt, és merőben új szemlélettel gondolkodnak. Na ez az, ami nehezen megy. Az embernek szembenézni önmagával. A múltkor, amikor megyeváltást ajánlottam, nem hasraütésből tettem. Egész Közép - Keletmagyarország kulcsa Abony kezében van. 

Magyarország Budapest centrikus. Abony Pest megyéhez tartozik, néhány embernek ez binisz, de Pest elérhetetlen távolságra van. Szolnok meg tíz kilométerre.

A Duna kettévágja az országot. Egész Észak-Dunántúl munkaerőhiányban szenved. Székesfehérvár, Győr, Komárom, stb. Hol lehet Pest után legközelebb átmenni a Dunán? Dunaújvárosnál, de keletről oda nem vezet út. Keletről ott a világ vége. Ahogy Szekszárdnál is. Az M4-M8 csatlakozási pontja Abonynál lenne, de nem építik meg az M8-ast, mert a Pest centrikusság csökkenne. 

Ha megépülne az M8-as, jó egy óra alatt át lehetne döngetni Szolnokról Székesfehérvárra. Na, ez sokak nem érdeke. De érdeke nem csal Abonynak, Hanem Szolnoknak, Debrecennek,. Nyíregyyházának, mindenkinek, aki a Dunától keletre él. 

FIDESZ - MSZP - JObbikban gondokodás az agyhalál lábon kihordásának tünete. A nép hülyítésére jó. Meglep, hogy egy ekkora nagyságú települést, mint Abony, sikerült a pártpolitikai istenhit mellett így lezülleszteni. 


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok