Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8022, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kábítószer"
12Következő >>

veroniq - 2020.11.17. 10:02

Az utolsó vádemelés is megtörtént a több megyét átszövő droghálózat tagjai ellen - közölte a Pest Megyei Főügyészség kedden az MTI-vel. 

Azt írták, hogy a hálózatot 2019 novembere és 2020 májusa között több megyében megtartott rendőri akciók során számolták fel, most pedig az utolsó vádiratot is benyújtotta a Ceglédi Járási Ügyészség az ügy kapcsán.

A Ceglédi Járási Ügyészség hét eljárásra bontotta az ügyet, amelyben negyvenkét fő ellen emeltek vádat. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.02.07. 08:43

A Ceglédi Rendőrkapitányság által koordináltan közel kétszáz rendőr ötven szolgálati autóval szállt meg húsz helyszínt Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Az érintett megyék főkapitányságain kívül a Gödöllői, a Szolnoki, és a Kunszentmártoni Rendőrkapitányág, a Békés-, valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságok bevetési egységei is érintettek voltak abban a létszámát és a felvonultatott eszközöket tekintve is ütősnek mondható realizálásban, amelyet hónapokig tartó felderítő munka előzött meg. Az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének gyanúja miatt folyamatban lévő eljárás 2020. február 5-ére jutott olyan stádiumba, hogy a beszerzett információk alapján megszervezhető volt a rajtaütés.

 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.11.24. 16:29

Több hónapnyi, alapos nyomozást követően a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével 2018. november 21-én több szolnoki helyszínen kutatást tartottak. - írja a Police.hu. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.11. 09:59

 

A Pest Megyei Főügyészség jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt öt személlyel szemben emelt vádat, akik Törökországból szállították, majd Gyálon porciózták a heroint.
A bűnügy vádlottjai 2016 márciusában elhatározták, hogy oly módon fognak pénzhez jutni, hogy Törökországból rendszeresen kábítószert hoznak be, és azt Magyarországon értékesítik.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.28. 22:45


A házi őrizet hatálya alatt kereskedtek kábítószerrel- 
Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 24 éves ceglédi nő és 34 éves férje ellen.


Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.20. 12:07

 

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Tamás 38 éves albertirsai lakos ellen. vA ceglédi nyomozók szolgálatellátásuk során - 2015. december 18-án a kora esti órákban - egy gyanúsan viselkedő férfira lettek figyelmesek az albertirsai vasútállomáson, aki egy gépkocsiból szállt ki, majd sietve távozott a vágányok irányába. Amikor a nyomozókat észrevette, eldobta a nála lévő, alufóliába tekert anyagmaradványt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.15. 16:13


A Ceglédi Járási Ügyészség csekély mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntette és
más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik
marihuánás cigarettát árultak és fogyasztottak Cegléden.


Az ügy egyik vádlottja részben saját fogyasztásra, részben pedig értékesítés céljából 2014. és
2015. folyamán rendszeresen marihuánát szerzett. Abból füves cigaretta formájában maga is
fogyasztott, és Cegléden legalább ötször kisebb adagokat adott el az ügy másik vádlottjának.

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.22. 18:59

 

 Olvasónk a mai napon azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy hallottuk - e a kábítószeres fogást Abonyban?! Elmondása szerint több mint fél millió forintnyi kábítószert foglaltak le a rendőrök és kettő férfit kábítószerrel való visszaélés és terjesztés gyanújával elő is állítottak.

Lapunk utána járt az igazságnak, és levélben megkerestük Beluzsárné Belicza Andrea sajtószóvivőt, aki a következőt küldte nekünk:

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.20. 17:47

A 24 éves nőt és a 36 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezte az illetékes bíróság.
Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytat eljárást kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Viktor 36 éves és K. Brigitta 24 éves ceglédi lakosok ellen.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.17. 20:10

 

 

 

 A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytat eljárást kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Viktor 36 éves és K. Brigitta 24 éves ceglédi lakosok ellen.


A Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai állampolgári bejelentés alapján jelentek meg 2015. március 15-én a délutáni órákban egy ceglédi háznál. Az ingatlan különböző helyiségeiben 399 tő cannabist, 19 darab tablettát, 1,5 gramm - eddig ismeretlen összetételű – fehér port, nagyobb összegű készpénzt, mobiltelefonokat és egy darab gáz-riasztó pisztolyt találtak és foglaltak le a nyomozók. A helyszínen megjelent botanikus elsődleges szakértő véleménye szerint a növények kábítószernek minősülnek.

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok