Mi Abonyunk - A PER: Izsó Balázs nyilatkozott lapunknak
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2021.02.15. 11:55

Február 15-én a Ceglédi Járásbíróságon került sor arra a perre, melyben Izsó Balázs feljelentést tett becsületsértés és rágalmazás miatt egy abonyi nő ellen, aki folyamatosan a külsős bizottsági elnökhelyettessel kapcsolatosan posztol- a magánvádló Izsó Balázs szerint- valótlan tényállításokat. Az abonyi nő gúnyos jelzőkkel, kifejezésekkel illeti folyamatosan Izsó Balázst, és több hazugságot is kiposztolt a városvezetésben dolgozó külsős bizottsági tagról. A sértett a rendőrségen tett feljelentést, majd az ügy a bíróságra került.


A vádlott, az abonyi nő a tárgyalás elején próbálta a sajtó jelen lévő képviselőit kizáratni, több indokkal. A bírónő nem adott helyt a kifogásnak, majd Izsó Balázs ügyvédje a sajtó jelenlétében ismertette a vád pontjait. Ezt követően a vádlott közölte, hogy saját tanújaként szeretné megidéztetni a www.miabonyunk.hu portál részéről jelen lévő Lőrinczy Veronikát, és a fényképezéssel megbízott Járdány Vandát. Ezután a bírónő kiküldte a folyosóra a sajtó képviselőit, és a magánvádlót, Izsó Balázst hallgatták meg.


A vádlott már a folyosón a magánvádló kihallgatása alatt „Híradóként” posztolt saját közösségi oldalán, melyet elmondása alapján százak, ezrek néznek. Lapunknak Izsó Balázs elmondta, hogy természetesen szeretne beszámolni a tárgyalóteremben történtekről, hiszen a vádlott folyamatosan valótlan közléseket tesz közzé közösségi oldalán.


A tárgyalóteremben a vádlott azt kérte a bírónőtől, hogy ne tudósíthasson erről a perről a jelen lévő sajtóorgánum. A bírónő nem is értette, milyen indokkal kéri ezt a vádlott.

Természetesen lehet tudósítani a tárgyalásról, mely nyílt volt. Szükségesnek is tarom, hogy a közvélemény értesüljön a valóságról. Egyetlen közszereplő sem köteles tűrni a hamis tényállítások közlését magáról. Ezért tettem feljelentést a vádlott ellen. A tárgyaláson felvették a tanúvallomásomat. A per azzal ért véget, hogy kivizsgálják, hogy fennál-e elfogultság törvényi tényállása a bíró személyével kapcsolatosan, mert ő tanította a feleségemet. A bírónő kijelentette, hogy ő nem elfogult ebben az ügyben, de a bíróság elnökének átadja az ügyet kivizsgálásra, mert érintettsége van személyemmel kapcsolatban. A büntetőeljárás becsületsértés és rágalmazás vétsége miatt folytatódik.”- mondta el lapunknak Izsó Balázs

LV
 

Fotó: Járdány Vanda

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Emberkereskedelem, prostitúcióra kényszerítés a Mérgesen

Elkapta az ABOPOL a betörőt a szolnoki Intersparnál!

A PER: Nem tudta kizáratni a nyilvánosságot a vádlott

Ügyészségi közlemény- gyermekpornográfia

Bukott a banda: Hétszázmillió forint drogkereskedelemből

Megint lecsapott a TEK a Mérgesen

Viszonvádak az abonyi nő ellen, aki 9 lakost jelentett fel

Nem kukkolhatod a szomszéd udvarát a térfigyelő kameráddal!

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Cegléden

9 ittas vezetőt állítottak bíróság elé Cegléden

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok