Mi Abonyunk - A PER: Izsó Balázs nyilatkozott lapunknak
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2021.02.15. 11:55

Február 15-én a Ceglédi Járásbíróságon került sor arra a perre, melyben Izsó Balázs feljelentést tett becsületsértés és rágalmazás miatt egy abonyi nő ellen, aki folyamatosan a külsős bizottsági elnökhelyettessel kapcsolatosan posztol- a magánvádló Izsó Balázs szerint- valótlan tényállításokat. Az abonyi nő gúnyos jelzőkkel, kifejezésekkel illeti folyamatosan Izsó Balázst, és több hazugságot is kiposztolt a városvezetésben dolgozó külsős bizottsági tagról. A sértett a rendőrségen tett feljelentést, majd az ügy a bíróságra került.


A vádlott, az abonyi nő a tárgyalás elején próbálta a sajtó jelen lévő képviselőit kizáratni, több indokkal. A bírónő nem adott helyt a kifogásnak, majd Izsó Balázs ügyvédje a sajtó jelenlétében ismertette a vád pontjait. Ezt követően a vádlott közölte, hogy saját tanújaként szeretné megidéztetni a www.miabonyunk.hu portál részéről jelen lévő Lőrinczy Veronikát, és a fényképezéssel megbízott Járdány Vandát. Ezután a bírónő kiküldte a folyosóra a sajtó képviselőit, és a magánvádlót, Izsó Balázst hallgatták meg.


A vádlott már a folyosón a magánvádló kihallgatása alatt „Híradóként” posztolt saját közösségi oldalán, melyet elmondása alapján százak, ezrek néznek. Lapunknak Izsó Balázs elmondta, hogy természetesen szeretne beszámolni a tárgyalóteremben történtekről, hiszen a vádlott folyamatosan valótlan közléseket tesz közzé közösségi oldalán.


A tárgyalóteremben a vádlott azt kérte a bírónőtől, hogy ne tudósíthasson erről a perről a jelen lévő sajtóorgánum. A bírónő nem is értette, milyen indokkal kéri ezt a vádlott.

Természetesen lehet tudósítani a tárgyalásról, mely nyílt volt. Szükségesnek is tarom, hogy a közvélemény értesüljön a valóságról. Egyetlen közszereplő sem köteles tűrni a hamis tényállítások közlését magáról. Ezért tettem feljelentést a vádlott ellen. A tárgyaláson felvették a tanúvallomásomat. A per azzal ért véget, hogy kivizsgálják, hogy fennál-e elfogultság törvényi tényállása a bíró személyével kapcsolatosan, mert ő tanította a feleségemet. A bírónő kijelentette, hogy ő nem elfogult ebben az ügyben, de a bíróság elnökének átadja az ügyet kivizsgálásra, mert érintettsége van személyemmel kapcsolatban. A büntetőeljárás becsületsértés és rágalmazás vétsége miatt folytatódik.”- mondta el lapunknak Izsó Balázs

LV
 

Fotó: Járdány Vanda

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok