Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6905, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2019.03.13. 10:05

 

Személygépkocsik ütköztek össze szerdán hajnalban a 4-es főút 83-as kilométerénél, Abony közelében. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. Fotó: PMKI Cegléd HTP

 

Közbiztonság:
Abony   

 

BONTSA A VONALAT!
Ne váljon a csalók áldozatává!
 Időskorú hozzátartozóink tőlünk sokszor távol élnek. Jóindulatuk, jóhiszeműségük, segítőkészségük és esetenként életkorukból adódóan egészségi állapotuk miatt kiemeleten veszélyeztettek a különféle jogsértésekkel szemben.
Közbiztonság:
Abony   

 

Olvasóink nagy rendőri jelenlétről számoltak ba a Szemere Bertalan utcában, szombaton este. Kiderült, hogy 4 személy ellen indult eljáerás, garázdaság miatt. Az egyikük nő. Lapunk kérdésére válaszolva András Tamás Gyula, a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy egy csoportosan elkövetett garázdaság helyszínén intézkedtek a ceglédi rendőrök, amelyet követően három felnőttkorú abonyi személy ( két férfi és egy nő) és egy fiatalkorú abonyi fiú ellen indítottak eljárást. 

Közbiztonság:
Abony   

veroniq - 2019.03.08. 12:46

Közbiztonság:
Abony   

Kigyulladt az emlékfa szombaton délután Nyársapát település határában.

A mementóként állított nyolc méter magas tölgyfa a tűzoltók kiérkezésekor égett és izzott. 

Közbiztonság:
Abony   

 

Ahogyan lapunk arról tegnap facebook oldalán beszámolt:

Hatalmas rendőri akció volt a Móra Ferenc úton! Betörés történt, 5 elkövetőből 3 már megvan! Olvasóink jelentették, hogy rendőrök szállták meg az utcát. Öt ember ment be egy idős férfihez. Közülük az egyik egy nő aki lapinformációink szerint szexuális aktust kezdeményzett a bácsival miközben a töbniek elkezdték kipakolni a házat. A férfi azonban gyanút fogott és hamarosan megérkeztek a rendőrök. Tanulság: idegeneket soha ne engedjenek be otthonukba!

Közbiztonság:
Abony   

 

Oldalára borult egy kamion pótkocsija csütörtökön este a 4-es főúton, Albertirsa közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, a keresztbe fordult jármű szerelvény forgalmi akadályt okozott. 

Közbiztonság:
Abony   

A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a két teherautó sofőrt, akik ittasan vezették a kamionjukat Cegléden. 

Közbiztonság:
Ügyész   

 

Szerdán délután csaptak fel a lángok Abonyban a Vasútállomás mellett. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már közel egy hektáros területen pusztított. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a leégett területet. A tűz épületekre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
Abony   

 A Ceglédi Járási Ügyészség kifosztás bűntette és más bűncselekmények miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki éjszaka mászott be ceglédi házakba, és az ott alvó emberektől lopott.


Közbiztonság:
Cegléd   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok