Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5524, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

Nem halálos fenyegetés miatt nyomoz a rendőrség, hanem zaklatás miatt Ábrahám maroklőfegyveres ügyében


„ A zaklatás az az emberi méltóságot sértő, szexuális vagy egyéb természetű magatartás… „

Közbiztonság:
Abony   

 

Amit a képen látunk, az Törtelen van. Másfél hónapon keresztül életveszélyes, mintegy másfél méter mély gödör állt lesben a temetőnél az utak kereszteződésénél. Iszonyatosan balesetveszélyes állapot állt fenn. Ma már nem bírtam tovább és e mailben megkerestem a szolgáltató megfelelő beosztású szakemberét.

 

 

Közbiztonság:
Törtel   

 

Ceglédbercel — Egy szerető család élete tört ketté tavaly Ceglédbercelen, miután egyik nevelt lányukat, Ramónát egy környékbeli idős férfi ágyában találták meg véresen. Részletek, folytatás IDE kattintva

Közbiztonság:

 

Mint lapunk megírta, teljesen rosszul kezdték el felfesteni a burkolati jeleket a Hunyadi úton, Drávay Csaba Dohányboltjánál. Ebből az ide kattintva is elérhető cikk készült.  A problémát jeleztem Kelemen Tibor aljegyzőnek, aki megígérte, hogy megnézik, hogy mit tehetnek.

Közbiztonság:

 

Olvasónk írja: Szia ! Több mint 1 éve bosszantott egy fegyűrődött aszfalt sáv Szolnok felé a felüljáró után ! Az igen csak balesetveszélyes darabnak Kb 8-9 cm magasan volt már a teteje , látszott hogy sok autó alját meggyalulta ! Mivel sokat járok arrafelé jeleztem ezt személyesen a szolnoki közutasoknak akik csak kitérő válaszokat adtak hogy mikor csinálják meg ! 

Közbiztonság:

 

A Dabasi Járási Ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt emelt vádat egy takarékszövetkezet két vezető tisztségviselőjével szemben, akik 12 év alatt mintegy 200 millió forint vagyoni hátrányt okoztak a cselekményeikkel.

 

Közbiztonság:
Ügyész   

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete és a hozzá épített hatvan négyzetméteres melléképület is szombatra virradóra Abonyban, az Illyés Gyula utcában.

Közbiztonság:
Abony   

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Kisteherautó ütközött össze személyautóval péntek délelőtt a 4-es főút 53-as kilométerénél, Albertirsa közelében. A balesetben három ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.

 

Közbiztonság:

 

Rovatunk támogatója a Janik Autósiskola- Egy abonyi fiatal fiút ért ma baleset reggel tíz óra tájban. A motorral közlekedő fiatal viszonylag könnyebb sérülésekkel megúszta a történteket. A hozzátartozók lapunknak elmondták, hogy a baleset a volt Lenin TSZ bejáratánál történt, a Szolnoki felüljáró közelében. 

Közbiztonság:

veroniq - 2017.09.15. 12:43

 

 

Az elmúlt évben Magyarországon 16 627 személysérüléses közúti közlekedési baleset történt, melyben 607 ember vesztette életét.
A balesetek leggyakoribb oka a sebességtúllépés, amikor gyorsabban megyünk, mint a megengedett, vagy gyorsabban haladunk, mint az az adott helyzetben (pl. esőben, ködben, fagyban) biztonságos lenne. Nagyon gyakori baleseti ok az elsőbbségi szabályok megszegése, a kanyarodási szabályok be nem tartása, ezek mögött pedig sokszor a figyelmetlenség húzódik meg. Csökken az ittas vezetés miatti balesetek aránya, de még mindig több, mint 8%-os. A drog hatása alatt való vezetés ugyanekkora kockázatot jelent.
Ugyanakkor a legtöbb baleset meg is előzhető!
 

Közbiztonság:
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok