Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 5902, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közbiztonság
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

 

Kisteherautó ütközött össze egy kamionnal hétfő este a 4-es főút 81-es kilométerénél, Abony közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult. A ceglédi hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, a mentőknek átadták. A kimentett személy súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. Foto: PMKI Cegléd HTP

 

Részletek, képek még a címre kattintva

Közbiztonság:

 

Olvasóink arról számoltak be, hogy visszatértek a prostik a négyes elkerülőre, akik a nyolcvanas kilométerkő közelében " vadásznak " az erősebb nem képviselőire. Régen nem látott látvány ez, mert a rendőrök felszámolták ezt az iparágat a környéken. Most azonban ismét támadnak az örömlányok. Olvasóink elmondása szerint kettő is van. Egyikük tuti abonyi. Rádasául úgy tudjuk, ogy a " hölgyet " a saját férje állította ki az út mellé annak érdekében, hogy a prosti megkeresse a betevőt...

 

Közbiztonság:
Abony   

 

Kérjük, aki tud segítsen! Olvasónk írja: Csütörtökön reggel 6 óra és 6:30 között történt. Ismeretlen tetes ellen tettem feljelentést, mert az autó össze törése után, mint aki jól végezte a dolgát tovább haladt. Mindez a Tószegi úti ovinál történt. Teljesen szabályosan parkoltam. Azt gondoltam szándékos, de kiderült, hogy nem.

 

Közbiztonság:
Abony   

 

Kigyulladt egy garázzsal egybeépített kazánhelyiség szombat éjszaka Abonyban, a Radák Katalin utcában. A garázsban egy autó parkolt, amit a tűzoltók kiérkezése előtt az otthontartózkodók az udvarra kitoltak, majd megkezdték a tűz oltását.

Közbiztonság:

Rovatunk támogatója a JANIK Autósikola.- Útról lesodródott, árokba hajtott és az oldalára borult egy kisteherautó csütörtök délelőtt a 40-es úton, Abony közelében. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

 

Közbiztonság:

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtök kora reggeli órákban a 4-es főút 55-ös kilométerénél, Albertirsa közelében. Az ütközés következtében egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, valamint az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. 

Közbiztonság:
Abony   

veroniq - 2017.11.08. 13:42

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Ceglédi Rendőrkapitányság tájékoztatja a lakosságot, hogy az idei évben is zajlik - megújult formában - a „látni és látszani” kampány.


A kampány ideje alatt 2017.10.16 - 2017.12.08 –ig - a közlekedési balesetek megelőzése érdekében - a gépjárművek megfelelő műszaki állapotának átvizsgálása mellet ellenőrizheti látását is ( az alábbi linkre kattintva https://latnieslatszani.hu/. ) 

Közbiztonság:
Abony   

Kelemen Tibor aljegyző a tegnapi kutyakasztásos történetet követően az alábbi információt küldte meg lapunknak. A tegnapi megkeresésedre válaszolva tájékoztatlak, hogy az intézkedést azonnal elrendeltem...

Közbiztonság:
Abony   

 

A PMRFK az alábbi tájékoztatást adta a tegnapi, Cegléden történt halálesettel kapcsolatban: Az Ön által kérdezett helyszínen egy nő természetes úton vesztette életét, így halálának körülményeit a rendőrség a továbbiakban nem vizsgálja. Ellentétben a megjelenttel, a halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Tisztelettel: Pest Megyei Rendőr- főkapitányság

Korábbi cikkünk IDE kattintva olvasható

A cikkben lévő többi dolog sajnos igaz... de a nő természetes halállal halt meg.

Közbiztonság:

 

Lapunk egyelőre nem hivatalos információi szerint a mai napon egy 36 éves fiatal nő holttestét találták meg a ceglédi uszoda területén. Az áldozat nem a vízbe fulladt, hanem vélhetően leesett vagy lelökték a Sportcsarnok erkélyes részéről, be az uszoda melletti bokros részre. A rendőrség munkatársai helyszíneltek.

 

Közbiztonság:
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön mit szól ahhoz, hogy a LIDL telekre a Somogyi iskola mellé betelepült a Vidámpark?
   
 Szerintem okés, örülök! 
 Nem is tudom, lehet, hogy nem kellett volna 
 Engem nem érdekel, hogy ott van-e vagy nem 
 Ez már tényleg nagyon felháborító! Úristen! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok